BilerBiler

Start af motoren på afstand. fjernbetjening motorstartsystem: installation, pris

Sikkert hver af bilister mindst en gang tænkt over det faktum, at motoren varme op blev udført uden hans tilstedeværelse, på afstand. Selve maskinen startede motoren og varme i kabinen, og alt hvad du skal bare sidde på en varm stol og gå på vejen. Tidligere blev det betragtet som en umulig opgave. Men i dag, med udviklingen af elektronik, remote starte bilens motor er blevet en realitet. I denne artikel ser vi den funktioner, funktionalitet og værdi af udstyret.

funktion

Fjernbetjening starte bilen motor er et system med to-vejs kommunikation. Således er den elektroniske styreenhed er forbrændingsmotoren konstant forbundet til styrepinden. Sidste virker som et mellemled i kæden. At nøglering programmer systemet drift og kontrol af alle operationer. Hertil kommer, at intelligente elektronik selv sender et signal til føreren af forekomst af en beredskabsplan. Eller informerer om den fase af en kørende opgave. Alt dette bliver sendt til en lille LCD nøglering i realtid.

Også, kan fjernbetjening motorstart udføres automatisk. I dette tilfælde, præ-på nøglen fob er indstillet timeren til og fra. Denne funktion er grundlæggende, og der er absolut alle fjerntliggende enheder DVS starteren.

funktionel

Nogle alarmer har evnen til automatisk at slukke for motoren, når de forsøger uautoriseret adgang til kabinen. Men en sådan funktion har kun medium og høj prisklasse af systemet.

Men billig alarm mangler ikke mange forskellige funktioner. For eksempel kan det budget modul fjernbetjening starte motor informere bilens ejer om, hvor meget tid der er tilbage før det sidste stop af motoren. Med andre ord, elektronik, takket være nedtællingsuret viser, hvor meget tid der er tilbage til at vente, indtil motoren når sit driftstemperatur. Mere om disse charms er en funktion af forløbende varm - i dette tilfælde vil motoren stopper blive forsinket i nogen tid. Hvor meget det vil varme op motoren, kan det defineres som chaufføren selv, og elektronik.

Hvilke biler kan monteres?

Mange bilister spørger sig selv om, hvorvidt at køre alarm med fjernbetjening motor starter det på deres køretøj. Eksperter siger, at sådanne moduler og systemer kan installeres på en bil med en helt forskellige motorer, uanset om injektoren, karburator "indsugning" eller diesel. Det gør det ikke også værdien og typen af transmissionen. Det er sådan alarm vil arbejde som indenlandske "penny" og "salg" sidste model. Den eneste hage, der er præget af bilister betragter til installationsstedet på den lokale maskine. Clever udenlandske systemer er meget vanskelige at blive monteret under kølerhjelmen af gamle VAZ og "Volga", der er udstyret med benzinmotorer med mekanisk "suge".

Start af motor på afstand - et paradis for biltyve?

I dag i Rusland er der mange butikker, der sælger og installerer disse systemer. Men i praksis, mange bilister ikke tillid til datasikkerhed systemet, siger, at de har en lav tyverisikring egenskaber. Men i virkeligheden er det ikke. Eksperter siger, at tyverialarmen eventuelle egenskaber er direkte afhængig af rigtigheden af sin installation. Og dette gælder især for systemer med fjernbetjening start. Således at det virker korrekt, bør du observere den rigtige teknologi dets installation og konfiguration. Ellers kan denne signalering simpelthen kile og trække alle køretøjets elektroniske system. Derfor har ikke tillid til installation af sådanne komplekse systemer tvivlsomme mestre.

I tilfælde af korrekt installation af sikkerhedsfunktioner i alarmen vil være på toppen. Ved opstart alle døre og maskinen (det være sig en dør, stammen eller hætte) er under skarp bevogtning. Hvis du forsøger at åbne motoren går i stå og bliver automatisk blokeret, og sirenen og nøgleringen vil helt sikkert informere bilejeren om hændelsen. Desuden hvis tyven forsøger at stjæle bilen på evakuator (der er også tilfælde) eller slæb, bevægelsesføleren aktiveres, og køretøjet begynder jamren sirene. Selvfølgelig er alt dette overføres til displayet nøglering, så chaufføren vil altid vide, hvad der sker med hans køretøj.

Men det er ikke alt. Hvis en tyv forsøger at bryde ind i bilen sår gennem den knuste glas, vil maskinen i stå umiddelbart efter den er fjernet fra "parkeringsbremse". Eller hvis en hacker klikker på nogen af pedalerne i kabinen.

Kan en bil, når du starter din egen ramme vejen?

Chauffører ofte tænkt på, og hvis bilen vil gå til uafhængige rejse, hvis føreren glemmer at fjerne det fra transmissionen. Det er teoretisk muligt, men det kommer til denne faktor kun køretøjer, der er udstyret med manuel gearkasse. Dog er visse modeller udstyret med alarm option, en advarsel denne gang. Derfor er risikoen være fik "for at overføre" er minimal.

Hvis det skete, så bilen uden tilladelse gik uden dig, vil jeg foreslå flere konklusioner. Den første - en forkert installation af alarm. I dette tilfælde, montere installatøren kan have glemt at sætte enheden lukker systemet ned, når bilen er værd om overførsel. Den anden - de besparelser på bilens ejer, der ikke ønsker at betale ekstra penge til at sætte dette tilvalg.

typer forbindelser

I alt er der to systemer af tilslutningsmetode med fjernbetjening motorstart:

 • Installation enhed komplet med autorun med signalering.
 • Monteringselementet selvstændigt. Denne enhed installation metode anvendes i tilfælde, hvor køretøjet ikke er forsynet med et alarmsystem.

Det skal også bemærkes, at opstart element fungerer i to tilstande - fjernbetjeningen og automatisk. I det første tilfælde udfører styreenheden bilens ejer selv. Kan styres ved hjælp af den centrale fob eller mobiltelefon ved hjælp af SMS eller GPS-hold. I det andet tilfælde er motorstart udføres ved hjælp af en timer. Sidstnævnte har en forprogrammeret funktion, dvs. føreren vælger den opvarmningstid af motoren og den ønskede temperatur i kabinen.

Det kan styres på afstand?

Start af motor gør det muligt at fjernstyre driften af følgende elementer:

 • Ignition.
 • Olietryksføler.
 • Gløderør kæde (vedrører udelukkende dieselmotorer).
 • Omdrejningstæller (RPM kontrol af forbrændingsmotoren).
 • Håndbremsen.
 • Gearkasse (oplyse føreren af en potentiel fare i tilfælde af, herunder opstart, når maskinen er "i gear").
 • Speed sensor.
 • Den speederen.

yderligere funktioner

Hvad ellers, ud over at varme op og kontrol af disse elementer kan denne alarm? Begræns funktionalitet af sådanne systemer er stort set ingen. Det hele afhænger af dine økonomiske muligheder. Nedenfor vi nævne en lille del af de funktioner, som føreren kan købes for et ekstra beløb:

 • Anti-hijack-tilstand. Det giver dig mulighed for at lukke alle døre på et bestemt tidspunkt (for eksempel, når motoren varmer op).
 • volumen sensor. Det supplerer en mekanisme til at reagere på chok. Sensor volumen er nyttig i tilfælde, hvor angriberen forsøger at trænge ind i det indre af glas bryde eller selv hans tavse reces (ved anvendelse af et specielt glas cutter).
 • En måleindretning af køretøjets hældningsvinkel. Denne funktion oplyser ejeren, at hans bil forsøger at tage ud på en kranvogn eller ønsker at fjerne hjulene, løftede hende stikket.
 • Forsinkelse tilkobling. Med andre ord, denne funktion fungerer som lukkere glas og lugen. Det er meget nyttigt i tilfælde, hvor bilisten glemte at lukke vinduerne, når de forlader.
 • GPS-modul. Med denne enhed kan du spore tilstedeværelsen af bilen i tilfælde af tab eller tyveri.

Og hvad der er mest interessant, jo flere alle sensorer, enheder og optioner skal indstilles, jo større tillid til, at din bil ikke bliver stjålet.

Alarm STARLINE Oversigt

Fjernbetjening starte Starline motor - det er en af de mest almindelige tyverisikring systemer med d / y kontrol. "Starline" er et system til udveksling af oplysninger mellem enheden og fjernbetjeninger som opstår på det digitale databus. motor kan styres manuelt eller automatisk drift. I sidstnævnte tilfælde vil den fjerne motorstart systemet signalere til selve opvarmningen hver 2, 3, 4 eller 24 timer, eller ved en speciel GSM-kanal gennem mobiltelefonen. Det er værd at bemærke, at opstarten motor driver udsætter sig selv til det nærmeste minut. Således, at sætte en timer om natten den 10-12 timer, vil du være sikker på, at bilen i morgen vil blive varmet op og klar til at tage på farten. Men hvor meget tid vi taber ved start af motoren, og vent, indtil det er "smeltet" ved driftstemperatur ... Med alarm "Starline" det hele går i en fjern fortid. Af den måde, eventuelle begrænsninger i installationen her. Systemet fungerer godt på både nye / brugte biler, indenlandske eller importerede.

Alarm "Sher Khan"

Autoplay gennem SCHER-KHAN system har også mange fordele. Sættet indeholder en signalerende enhed, en styreenhed og en nøglering enhed, der kan operere over afstande op til 1,5 kilometer. Systemet "Sher Khan" autorun udføres ved anvendelse af en timer, der kan forudindstilles for at indstille den ønskede tid. Der er også en funktion af automatisk start. Derudover har systemet beskyttelse processorenhed er udstyret med sensor pin og ring. Sirenen monteres i motorrummet.

Fjernbetjening motorstart - prisen

Eksperter siger, at høj kvalitet alarmsystem kan koste op til 5-6 procent af de samlede udgifter til bilen. I øjeblikket er de dyreste muligheder er i størrelsesordenen 20-22 tusind rubler. Hvor meget koster en kvalitet autorun? Prisen for sådanne systemer er omkring 40 til 60 tusind rubler og derover. Denne sats er allerede med installationen. Et sådant system er AutoStart Webasto IT. Den er designet til pre-opvarmning af motoren, som er meget lettere at starte om vinteren, samt at varme kabinen. Den udføres for at starte motoren på afstand: via telefon, timer eller automatisk (når den indvendige temperatur er lavere end det er at installere driveren). Desuden udstyret følsomhed sensorer. Alt dette i høj grad komplicerer kapring og accelererer autorun. Prisen for et sådant system med installationen af omkring 59-60 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.