Intellektuelle udviklingKristendommen

Kristne historier. Kristne historier og historier for børn

Christian uddannelse begynder ved fødslen. En introduktion til Kirkens liv er vigtig for udviklingen af små kristen, men endnu vigtigere at læse de rigtige bøger i den ortodokse forstand. I litteraturen af denne art spiller en vigtig rolle for børn kristne historier.

Den rolle, som kristen litteratur på spørgsmålet om uddannelse

På eksemplet med noveller, digte og historier om den ortodokse overtalelse udvikle gode kvaliteter i børn meget lettere. En sådan litteratur vækker de bedste følelser, lærer venlighed, tilgivelse, kærlighed, styrker tro og håb vil ikke blive mismodig, forstå deres følelser, til at opføre sig med deres jævnaldrende, og ikke kun. Bøger, der er offentliggjort historier kristne børn bør være i enhver familie, hvor børnene har. Skriftlige værker som indenlandske og udenlandske forfattere, blandt hvilke er de fælles mennesker, præster, og endda munke.

Historier om det gode, som alle vinder

En af de mest slående for at tilskynde barnet til at gøre gode gerninger, er historierne af denne art. For eksempel, en historie kaldet "Lille Light" Dzhona Patona. Han fortæller historien om en lille pige, der stadig ikke gå i skole, men uden selv at vide det, gør det meget rigtigt og godt arbejde, besøger sin gamle bedstemor. Lena (navnet på barnet), selv min mor spurgte, hvad det betyder, hvorfor en ældre kvinde er glad, kalder krumme Sunbeam og dens komfort.

Mor forklarede sin datter, hvordan tilstedeværelsen af pigerne er vigtig for gamle mormor, fordi hun føler sig så alene, og Lena trøster hende alene udseendet. Den lille pige lært, at hendes lille god gerning er som et lys, der er oplyst af et kæmpe fakkel på fyr, der viser vejen for skibe i mørket. Og uden at gnisten bare ikke var til høj flamme. Og gode gerninger hver person, barnet, da det var iøjnefaldende, som de er, er simpelthen nødvendigt i denne verden, og behager Herren.

Noveller til de små

O. Yasinskaya Christian skrev noveller for børn lærerige. De har alt, hvad du har brug for at ortodokse. En af de noveller med titlen "The Secret" fra bogen "Lille kristen" undervisning til at være kompatibel, selvopofrende, hvilket gør en behagelig og god ven, altid være klar til at hjælpe. I historien, fortæller historien om to søstre, skjult hemmelighed af et lykkeligt liv i henhold til de kristne love. Og intet mere er nødvendig mellem mennesker til en fredelig og dækket med kærlighed og forståelse af livet. Og historien om "Hvad kan vi lære bi" fra deres eksempel viser, hvordan børn skal elske deres forældre og tage sig af dem, især hvis sygdommen eller gamle aldersgrænse på deres styrke. Efter alt, er det Herrens befaling, "Ær din far og din mor." På det altid skal huskes.

Christian poesi, noveller

Udover lærerige historier for børn at spise en masse digte, gåder, skrevet til en lille ortodoks kristen. For eksempel Marina Tikhonova skriver ikke kun kristne historier, men også digte og gåder. Hendes bog "ortodokse poesi for børn" er gennemsyret med lykke af familielivet, af god og lys. Samlingen indeholder nogle digte, Guds hemmeligheder og alle, der er knyttet til ham, og historien "På juletræet." Han fortæller historien om familien, som før ferien juletræ pyntet med blomsterkrans, legetøj, regn og stjerner. Forældre forklare børnene betydningen af jul og nytår ferie træ ornamenter på det. Hele familien takker Gud for de mirakuløse gaver modtaget af hver. Historien vækker så stærke følelser og følelser , som jeg ønsker at tage dekorationer, hænge dem på juletræet, og gudskelov for alt, som historien om tegnene.

Hvor kom jeg fra?

Måske er det mest pinlige spørgsmål for forældre til en voksen søn eller datter. Men børnene spørgsmålstegn vedholdende om alt. Kristne historier og hjælp til at besvare dette spørgsmål er at finde unge studerende, og hans mor og far bede hvad de skal sige i sådanne tilfælde. En historie om en dreng Mitja, som kaldes "Den første pave," skrev Andrew Ermolenko. I denne historie ligger et tip til forældre og forklaring barn om, hvem den himmelske Fader, hvor babyer kommer fra. Meget rørende og lærerig historie. Det skal læse for alle, der har børn.

Athos for barnets hjerte

Titlen på en bog skrevet af en munk Simeon Athos. Faktisk alle kristne historier er en slags hellig Mount Athos, som ødelægger i hvert hjerte de hedenske templer, opføre en fæstning af Guds sandhed, styrkelse tro, ånd, nærende alt det bedste i et barn eller en voksen.

Monk med sine historier forsigtigt introducerer børn til hovedstaden Guds sandhed. Ved afslutningen af hver historie er der en konklusion, der kan drages af det. Tales alle små, kan de let lytte til enden, selv den mindste kristen. Bogen lærer børn (og forældre også) ydmyghed, tro på Gud, god, elsker Herren, for at se vidundere i den sædvanlige, at drage konklusioner fra alt, hvad der skete, tænker først på andre, dømme dig selv for dine fejl, skal du ikke forsøge at bebrejde andre for noget, ikke at være stolt, at være modig i handling og ikke i ord. Hertil kommer, at bogen lærer os, at den ulykke sommetider er godt, også, og det enkle liv, og der er lykke. For at finde Himmeriget, er du nødt til at arbejde hårdt. Af hensyn til denne kærlighed, jeg er nødt til at give alt, og så himlen bliver tættere. Så lærer munken.

Og i det lys åbner styrken og dybden af de Børn af kærlighed - det vil sige, Guds visdom, fordi barnet ikke kan lide for noget. Gem et barns hjerte er ikke let, men det er disse mennesker, og flygte. Munken lærer ikke kun børnene, hans kristne historier, historier - og voksne videnskab.

Det ville være nyttigt at tjekke arbejdet med "Frøen og rigdom." Hovedidéen i historien er dette: Hvis du ønsker at tage, vil du leve livet på jorden, og hvis i hjertet af det åndelige liv - lære at give. Stadig masser af visdom munk af Mount Athos skrev en historie er lærerigt og interessant. Denne bog er nyttig for alle at gå på rette vej.

Kristne historier er nødvendige i alle aldre som en hjælp på vej til Gud. Læsning barnet, forældrene selv pocherpyvat lys og art, der hjælper dem gå den rigtige måde og føre børnene. Må Gud bor i hvert hjerte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.