Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er CDA? Decifrere den populære Internet fænomen

Blandt det enorme antal memer på internettet er der én fælles og utrolig aktuelt i dag - CDA, udskrift af som er kendt for mange og desværre meget tæt på. Vi taler om følelsen af selvhøjtidelighed. Ligesom det eller ej, et flertal af befolkningen (hvis ikke det land, Internet præcis) overdrevent høje tanker om sig selv og sin egen dømmekraft. De ser på visse ting på forhånd, den mest intelligente, korrekt og ikke til forhandling. Sådanne mennesker kræver særlig behandling, selv om deres betydning er normalt overdrevet og er tvivlsom. Om disse siger: "CDA ruller!"

Og de gør det sjovt at bruge sjove aforismer, tematiske billeder i sociale netværk. Hvor kom disse kommer fra den enkelte? Hvem kom op med er blevet så populært meme på højt selvværd? Hvem af kendte mennesker kan diagnosticeres CDA syndrom? Hvordan ved du, om du har forudsætningerne for dens udvikling? End det er farligt og hvordan man kan bekæmpe det? Om alt dette senere.

Om, hvor vi lærte om CDA

Lad os starte med det faktum, hvor gjorde udtrykket dukkede op. Indført sin berømte amerikanske forfatter, lærd esoterisk Castaneda. Det var fra ham, vi første gang hørte om fænomenet som CDA. Decifrere disse forkortelser nu er ligetil ingen af de aktive internetbrugere. Og alle takket være den russisktalende vikientsiklopedii "lurkmore" - at det var populært meme CDA, samt mange andre kendte internet-fænomener. På grund af fraværet af strenge formaliteter (som i "Wikipedia" i sig selv), denne ressource dækker et større antal og række faciliteter i den moderne verden og giver en mere komplet og klar idé om dem.

Hvem er de - de mennesker med oppustet CDA?

Så kan vi forstå, hvad det CDA, er dekryptering kendt, og kilden til udvidelse af viden om det, også. Men i sig selv følelsen af selvhøjtidelighed ikke kunne forekomme, skal det være "bærere". Og, selvfølgelig, de er. Sådanne mennesker altid haft, bare internettet hjælper dem til at "gå ud i verden", for at vise et stort antal mennesker (netværksbrugere) og følgelig demonstrere deres lysstyrke. Detect medier CDA er meget enkel - bare et par gange, du har brug for at snuble på sine indlæg, kommentarer til indlæg, og alt bliver umiddelbart klart. Alle hans samtaler foregår med et hovedformål - at gøre opmærksom på sig selv, for at oplyse offentligheden om sin egen kølighed og entydighed, og derved samtidig energize sin CDA.

Blandt folk, der har urokkelig CDA overpris, og der er mange kendte media personer. For eksempel, ofte i sociale medier, denne egenskab anvendes til den russiske designer og blogger Artemy Lebedev, TV og radio, samt den skandaløse blogger Kate Gordon, russiske kommentatorer, bloggere og popularizer af satanisme Varraksu. Alle af dem er kendt for deres uhyrlige narrestreger, egoistisk holdning og udtryksfulde udtryk i arbejde / arbejde. Omkring dem altid nogle kontroverser, støj, og diskutere følelser (ofte negative), men i de fleste tilfælde indgår i deres planer.

FSI i det virkelige liv

Med hensyn til berømtheder og populære figurer i medierne alle synes at være ganske logisk - de har brug for en PR, er det vigtigt at tale om dem. Og hvad med de almindelige, ikke-offentlige folk som du og jeg? Har du nogensinde været opmærksom på deres adfærd, og hvordan du placere dig selv når beskæftiger sig med andre mennesker (i hvert fald på internettet, men i det virkelige liv)? Efter overdreven CDA er meget, meget forstyrret.

Den oppustede CDA kan være farligt?

For det første kan det påvirke kommunikationen med andre mennesker: venner, familie, kolleger, og blot alle omkring os hver dag. Hvordan de påvirker din CDA? Decifrere dette koncept kan lyde sådan her: "Jeg - navlen af jorden." Hvem ønsker denne stilling? Det er usandsynligt, at din kollega, og især chefen, vil være glade for at arbejde med den person, til hvem hans egne interesser frem for alt andet. Et indfødte folk? Er de nemme at komme sammen med dig og forsøge at behage alle luner? Før eller senere den, der kommunikerer med luftfartsselskabet CDA, tålmodighed er slut, og relationer vil knække.

For det andet, overdreven CDA gør ondt mest selv. Stilling "I - den bedste / ideal / er altid det rigtige" kan let føre til nedbrydning, mangel på selvudvikling, døvhed og blindhed til udtalelser og ønsker andre. Som et resultat, kan du slå indad og miste kontakten med virkeligheden. Selvfølgelig er det i de mest alvorlige tilfælde, men at det hele starter med små ting.

Hvordan man ikke at falde i fælden med CDA?

Hvis du bemærker for en lignende opførsel, ordsprog, bør du stoppe op og tænke: "Hvorfor er jeg så mig selv, og hvad det kunne føre?" Selvfølgelig, selv CDA skal være til stede i hvert enkelt, men i et rimeligt forhold. Lavt selvværd er så farligt og skadeligt som overdreven. Prøv at finde en balance. Hold dig til deres synspunkter og udtalelser, hvis de er bevist, gennemtænkt og vejet, men respekt og modsatte, fremragende udsigt. Vær tro mod dig selv, men at lytte til andre - det er nyttigt. Som for sociale netværk, er det nogle gange bedre at "pass" eller anden form for faste, end at engagere sig i tom snak, er det bedre at gøre noget mere nyttigt og produktivt. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.