Selv-dyrkningPsykologi

Et par tips til at huske noget, han har glemt

Den moderne tempo i livet kræver, at hver mand med stor opmærksomhed. Men ofte i malstrøm af begivenheder folk bare glemme alt om de små ting, der har at gøre eller sige. Beskæftige sig med dette problem som muligt. Der er en liste over tips til at huske noget, han havde glemt.

Giv agt

Den første er at sige, for ikke at løse problemet, er det bedre at undgå. Derfor er det nødvendigt, at den maksimale opmærksomme på alle sin virksomhed og de mennesker, man forbinder. Det er nødvendigt at dykke ned i alle aspekter af livet og forsøge ikke at glemme. Hvis du fortæller dig selv, at denne eller hin sag - vigtigt, hjernen er usandsynligt, at blot "slukke" og "smide" det ud af mit hoved.

Association

Tja, hvis man så kan sætte dig selv, hvad han ikke glemme de nødvendige ting. Men hvis du stadig nogle små ting er glemt, de har brug for at blive tvunget til at vende tilbage i tanken. For at gøre dette, skal du bruge en række forskellige hjælpestoffer. Råd om, hvordan minde om, at glemt kan anbefales i hele bygge logiske kæder eller foreninger. Ifølge dette princip, for eksempel, er det meget nemt at huske telefonnumre, huse og andre vigtige figurer. Du kan også gemme og nye fulde navne. Hvis en person for eksempel navnet Shulga, er det kun nødvendigt at forestille sig at skrive et brev med sin venstre hånd. Denne forening vil forblive i hjernen, og efter at have bygget en kæde af logik, hukommelse, hurtig "kaste opad" nødvendige oplysninger.

Tilbage til fortiden

Der er tips om hvordan at huske noget, han glemte, som vil være nyttige for folk at have det sjovt godt sidste nat. For at gøre dette, bare nødt til at begynde at huske begivenhederne fra det tidspunkt, hvor der var en klar bevidsthed. Af den måde, gør det bedre kollektivt sammen med folk fra dette selskab, som hvilede i går. Så snart det bliver muligt at huske vigtige ting og komme til den rigtige konklusion.

distraktion

Hvis en person skal huske, for eksempel navnet på en berømt person, men hun stadig ikke forekommer, vi bare nødt til at vente lidt, skifte til noget andet, blot en distraktion. Du kan være sikker på, at efter et stykke tid den ønskede faktum eller personen selv "flyde" i hovedet.

uddannelse

Ikke at søge rådgivning om, hvordan man huske ting glemte og udstødte til de maksimale små bortfalder af hukommelse, som ofte ledsager livet for en almindelig person, kan du nemt træne din hukommelse, hvilket giver hendes daglige belastning. Studiet af poesi eller prosa, huske nye sange - alt dette bidrager til velfungerende af hjernen.

næringsstoffer

Forskere har vist, at forbruget af visse varer har en positiv effekt på hjernens funktion. For eksempel, hvis en person har glemt hvad man skal gøre lignende, så i hans krop der er en mangel på bor, zink eller jern. Refill kan med hjælp af friske og kogte grøntsager og frugter, samt den periodiske forbrug af kød.

medicin

Hjælp hjernen og forbedre hukommelsen kan også være gennem en række medikamenter, der nu udgivet på apoteket selv uden recept. Under et behandlingsforløb, kan en person straks føle forbedringen. Men denne mulighed er bedre at bruge for ældre mennesker, der har glemsomhed forbundet med det antal år, levede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.