SundhedPræparater

Calciumglycerophosphat

Calciumglycerophosphat - latinske navn medikament aktive kemiske stof er calciumsaltet af 1,2,3-propantriol, mono (dihydrogen). Calciumglycerophosphat har CAS-kode (registrere i registret Chemical Abstracts Service) - 27214-00-2. Produceret Lugansky HFZ i kartoner med en eller to bezgyachakova kontur pakninger, hver indeholdende 10 tabletter, der hver indeholder 200 mg aktiv aktivstof. Enterprise Verofarm (Rusland, Bilgorod) frembringer tabletter med et indhold af aktivt stof af 0,5 g (500 mg) i bezgyachakova kontur packs hver 10 tabletter. Anvendes til at styre phosphor og calcium metabolisme og som en tonic og genoprettende middel stand til at stimulere kroppens metaboliske processer.

Lægemidlet indeholder calcium og fosfor - et meget vigtigt mineralske elementer. På grund af sin kemiske struktur er det vigtigt for sundheden for knogler og tænder, som knogler og tænder i høj grad består af calciumphosphat og dets derivater. Calciumbiotilgængelighed usammenligneligt højere end den anden calciumholdige præparat "Pantokaltsine" (besidder nootropikum handling) eller, som det kaldes, gopantenat calcium. Producentens anvisninger indeholder oplysninger, som calciumglycerophosphat er tilgængelig uden recept. Takket være den gode fordøjelighed af calcium og fosfor i fødevareindustrien det bruges som tilsætningsstof til fødevarer E383.

Grunden til at bruge stoffet er sygdomme, såsom dystrofi, hypocalcæmi (i serum faldt indhold af calciumioner), rakitis (sygdom spædbørn associeret med forringet knogledannelse som følge af calciummangel), samt reduceret kroppens samlede modstand (nerve udmattelse, overanstrengelse, underernæring). Tilladt at ordinere et lægemiddel til gravide og ammende kvinder. En af de bedst kendte og indikationerne beskrevet, når en læge ordinerer calciumglycerophosphat er problemer forbundet med interstitiel cystitis, som fører til hyppig vandladning og dårlig kontrol af blæren på grund af sin kronisk inflammation eller drikke sure fødevarer.

Undersøgelser har vist, at reducere behovet for at urinere, samt for at minimere ubehag, som folk oplever efter at have spist stærkt sure fødevarer (tomater, frugtsaft) kan calciumglycerophosphat. En analog af lægemidlet, der produceres af producenten AkPharma, har handelsnavnet "Prelief". Hver tablet indeholder 345 mg calcium glycerophosphat (65 mg elementært calcium). Lægemidlet er også inkluderet (som teknisk hjælpestof), 0,25% magnesiumstearat. To tabletter svarende til 690 mg calcium glycerophosphat (130 mg elementært calcium).

Påfør calciumglycerophosphat som muligt efter lægelig konsultation. Samolechnie kan forårsage alvorlige lidelser i kroppen. Allergiske reaktioner, og kontraindikationer til dens anvendelse. Disse indbefatter hypercalcæmi (forøget koncentration af calcium i blodplasma), overfølsomhed (calcium, phosphor, eller glycerol og derivater deraf), trombose (dannelse i lumen af vaskulære blodpropper), tromboflebitis (trombose, afvejet betændelse i karvæggene), såvel som tidlig børnenes alder (op til to år). Med langvarig brug er der risiko mavesyrereduktion som følge af reduktion i det normale niveauer af saltsyre nødvendig for fordøjelsen. Derfor anbefales eksperter til at begrænse uberettigede tage medicinen.

Accepterede calciumglycerophosphat indad fra 2 til 3 gange om dagen. Voksne tildelt forbruge i en portion 200 mg (1 tablet Verofarm) til 500 mg (2,5 Verofarm tabletter). For børn over to år kan tage fra 50 mg (¼ Verofarm tablet) til 200 mg (1 tablet Verofarm). Anbefales til kombinationsterapi med jernpræparater. Accepter uanset måltidet, og ved optagelse i kost mad. Det bør erindres, at denne artikel er ikke en erstatning for lægelig rådgivning, er det designet til at undgå tilfælde af selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.