Kunst og underholdningLitteratur

Forfatterens fortælling om Tolstoj. Tales Tolstoy Leo Nikolayevich: liste over

Forfatterens fortælling om Tolstoy kunne ikke være bedre egnet til familie læsning. Listen omfatter værker, der er af interesse for førskolebørn, unge og meget krævende voksne læsere. Tales of lyse, venlige, virkelig geniale, ligesom alle de værker af denne fremtrædende litterær figur.

Leo Tolstoy: eventyr og andre værker til børn

Peruvianske forfatter tilhører et stort antal værker. Fra de mange forskellige genrer, hvor han arbejdede en stor mester i ord, kan forfatteren Tolstoy fortælling skelnes som en særskilt gruppe.

De kan ikke kaldes tilfældig. Writer meget seriøst interesseret i folkekunst. Han talte med stemmetællere, bønder og andre almindelige mennesker, der er eksperter i folklore. Med deres ord, skrev han ordsprog, folkemusik varsler og andre værker af folklore. Så der i manuskripterne, og senere de blev offentliggjort historier om Tolstoy i behandling. En liste over sådanne værker er stor nok - "Three Bears", "The Wolf og ged", "Vand og Pearl", "egern og Ulven", "Baba og kylling" og snesevis af noveller lærerigt del af arven fra forfatteren. Sprog fortællinger om Tolstoy skelnes udtryksfuldhed, klarhed grænse, hvilket er meget vigtigt for en ung læsers bevidsthed. Prædikener, som altid er til stede i eventyr, en meget kort og præcis. Dette hjælper barnet til fuldt ud at forstå og huske ideen om arbejdet.

Uddannelsesmæssige aktiviteter forfatter

I den begivenhedsrige biografi Lva Nikolaevicha Tolstogo tildelte periode, hvor han aktivt arbejdet på området for uddannelse og undervisning af børn. Det refererer til 1871, når du opretter en skole for bonde børn, begynder arbejdet på at skabe bøger til undervisning eleverne til at læse. Udgivet sin "ABC" i 1872. Sammen med andre værker i indholdet af bogen og forfatteren omfatter fortællinger om Tolstoy.

I 1874, det trykt en artikel "On Public Education", og et år senere udgivet "Ny ABC" og fire bind af "russiske bøger at læse." Indholdsfortegnelsen af disse samlinger igen præsentere en liste over Tolstojs fortællinger. Ophavsret og behandlet folkeeventyr, historier var lignelser sætte læserne med livet i bønderne og almindelige mennesker. Listen over værker, som indgår i samlingerne, meget store. Den mest berømte er følgende: "Svaner", "killing", "harer", "Kongen og Shirt", "retfærdige Dommer", "Girl og røvere", "tildeling", "The Lion og hunden," "Ligesom ulve lære deres børn "og andre. Sammen med bøger Konstantina Dmitrievicha Ushinskogo samlinger af Lva Nikolaevicha Tolstogo i lang tid er den eneste bog, der lærte børn at læse. Deres popularitet var så høj, at de har stået mere end tredive publikationer. Bøger solgt millioner af eksemplarer på tværs af alle provinser i Rusland.

Udgiver "mediator"

I 1884, Leo Tolstoy, besat med uddannelse af de almindelige mennesker, besluttet at åbne en særlig forlag, hvor offentliggjort værker for populær læsning. Den innovative idé blev bragt til livet. Udgiver begyndte at arbejde og blev kendt som "mægler".

Især for dette projekt blev skrevet af forfatterens fortællinger Tolstogo Lva Nikolaevicha - "To brødre og guld", "Hvor mange menneskelige jord nødvendig", "Elias", "The Tale of Ivan den Fool", "Hvor der er kærlighed, der er Gud", "miss brand - ikke slukke "" To gamle mænd "" lys "og mange andre. Som du kan se, er listen ikke begrænset til historier, dette inkluderer fabler var, historier, lignelser.

Forfatteren holdning til børnelitteratur

Forfatterens fortælling Tolstogo Lva Nikolaevicha i dag er et eksempel på litteratur, ikke kun i Rusland, men også på verdensplan. Først og fremmest er det blevet muligt takket være den unikke talent af forfatteren.

Men vi skal ikke glemme det faktum, som Tolstoj tilhørte komponere værker til børn. Korte fortællinger skrev han, overvejer hvert ord. Ofte måtte han omskrive dem flere gange. Efter alt, enhver af dets fortælling, med undtagelse af den beskrivelse af nogle begivenheder eller fakta i livet, og også indeholde moral var af pædagogisk karakter. Resultatet af forfatterens omhyggelige arbejde var udseendet af hele biblioteket af værker for børn, ved læsning som opdraget flid, venlighed, mod, ærlighed og andre positive karaktertræk af den lille mand.

Leo Tolstoy - en kender af den menneskelige sjæl

Ved at analysere indholdet og en liste over eventyr Tolstoj (forfatter og genfortalt dem populære produkt), er det let at konkludere, at forfatteren skabt dem med viden om funktionerne i den menneskelige sjæl. Forsigtigt, han simulerer korrekt adfærd en lille borger og en voksen giver kompetent rådgivning om børneopdragelse. Nemudrenyh simple historier, der er beskrevet i hans skrifter, altid ender så folk ønsker at udtrykke deres egen holdning til karaktererne og deres handlinger. Forfatteren er ikke svært at drage en konklusion, men han med vilje til dette arbejde trækker læseren om, at på en eller anden måde bliver en medforfatter af de store mestre af russiske ord.

Anmeldelser moderne læsere

Ifølge voksne læsere, skal forfatterens fortællinger om Tolstoy omfatter i intervallet børns læsning. De underviser kun, hvad der er godt, at indholdet er pædagogisk i naturen. På trods af at værkerne blev skrevet mere end hundrede år siden, det sprog, som moderne eventyr for børn. Desuden teksten til eventyr - et fremragende materiale til at lære barn læsning teknik.

Et barn læser eventyr, begynder pludselig at indse, at hver løgn, før eller senere afsløret, havde løjet mand bringer skam og psykiske lidelser. Eller tværtimod, at udføre en god gerning i dag, du interesserer dig for din fremtid. Efter træet er plantet nogensinde begynder at bære frugt, og at fodre ikke kun den, der rejste ham, men også til andre mennesker. Sandheden fremmes af Leo Tolstoy, er evige. Det er grunden til hans værker ikke har mistet deres relevans og hundrede år efter hans fødsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.