HjemlighedMøbler

Graco: kravlegård seng - det er nemt og dit barns sikkerhed

Firma Graco - engros leverandør af børns produkter på det russiske marked. Det virker her i landet i mere end 10 år og i den tid var i stand til at opnå tillid af partnere og almindelige forbrugere. De produkter, som virksomheden tilbyder til russerne, altid høj kvalitet, garanterer barnets sikkerhed og let at betjene.

"Prestige" Graco kravlegård-seng - en fremragende multifunktionel model, der er specielt velegnet til små lejligheder. Dens længde er et hundrede og fire centimeter. høj stabilitet kan tilskrives fordele ved denne model (syv fod og to små hjul). Graco kravlegård seng er dannet i to niveauer. Den første kan bruges som en vugge, indtil barnets vægt ikke overstiger seks et halvt kilo og op til tre år, er det lavere niveau bruges som en seng. Graco kravlegård-seng er udstyret med en sammenfoldelig puslebord, nat lampe. Særlige vibrerende mekanisme vil hjælpe dit barn i søvn let falde uden yderligere vuggende i sine arme, en hylde og handy lommer til opbevaring af alle former for baby forsyninger. Tilgængelige enhed til at justere blødhed af lys, musik og vibrationer kan fjernes, hvis det ikke er nødvendigt. Hvis du tænker med dit barn på en rejse, kan arenaen let foldes ind i en speciel pose, der er også inkluderet.

Manege babyseng Graco "Cuddle Cove" er designet til børn fra fødslen til et år. Produktet har en stor moderne design, meget blød og delikat stofbetræk. Ligesom den tidligere model, den har to niveauer. Top du kan bruge, indtil barnet er tre måneder eller indtil det tidspunkt, hvor din baby ikke vil blive løftet kolenochki. Sidevæggene er fremstillet af en ny arena transparent materiale. Denne model er meget stabil, takket være de syv søjler. Madrassen har to hastigheder på vibrationer. Musik enhed består af fem klassiske melodier og fem beroligende naturlyde. design vægt - omkring femten kg.

Cot-kravlegård Graco "Contour Electra Deluxe" har to niveauer. Toppen er designet til belastninger på op til syv kilo. Praktisk hætte for at beskytte dit barn mod regn og vind, hvis du vil gøre en krybbe i den friske luft. Væggene i arenaen er lavet af moderne gennemsigtigt materiale, der vil give dig til konstant at overvåge barnet. Krybbe stabil nok. To hjul til at hjælpe dig nemt flytte den til den ønskede placering.

Meget interessant model af Graco - kravlegård-seng "Silhouette" Duplex. Har en flot design, er designet til børn fra fødslen til et år. Sættet indeholder en stor hætte, buen med underholdende legetøj, to hastigheder vibroblok med rolige klassiske melodier, timer og belysning, praktisk puslebord. Denne multi-featured model vil tjene dig, indtil barnets vægt vil ikke overstige elleve kg.

En velkendt og meget populær, Graco kravlegård senge tilbyder et stort sortiment. Hver kunde kan vælge den ønskede indstilling, som vil være behageligt for din baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.