Sport og FitnessFiskeri

Den bedste fiskeri base i Leningrad-regionen

Fritid centre i nogle områder er udstyret med ikke blot standarden af tiden på stranden eller søen. Der er også masser af muligheder for dem, der kan lide at fiske. I denne artikel ser vi nogle af de mest populære og efterspurgte institutioner en af de russiske regioner.

Fiskeri faciliteter i Leningrad-regionen (hvis pris vil blive beskrevet særskilt for hver variant) - det perfekte sted for dem, der foretrækker en afslappet fiskeri proces. Typisk er disse virksomheder opererer kun om sommeren, men der er muligheder for elskere af vinter fiskeri. For at komme til rekreation nemt nok. En af de mest populære kan kaldes "Fiskerne strand", "Fir", "Big Rocks" og nogle andre.

"Bright"

Fiskeri base i Leningrad-regionen "Bright" ligger i nærheden af søen Vuoksi. Til stranden - kun 35 meter til St. Petersburg - 150 km.

Der er gratis internet og andre faciliteter. Den mindste daglige værelsesprisen - 7500 rubler. Udlejning kan tage både og andet udstyr til fiskeri. DCC legeringer. For den nøjagtige pris bør præciseres i selve grundlaget for administrationen, som det er i konstant forandring. Der er en særlig parkeringsplads til både og yachts.

"Soykino"

Fiskeri base i Leningrad-regionen "Soykino" ligger 80 km fra St. Petersborg. Til stranden -. Kun 15 m kompleks ligger i Den Finske Bugt.

Oftest fiskere fange karper her. Hvis der ikke er udstyr, vil det give for et ekstra gebyr. For agn timen skal betale 100 rubler. Der bliver nødt til at betale for fangsten: et kilo koster 150 rubler. Men det er kun for dem, der ikke bringe tackle. De, der kom med deres udstyr, fiskeri er helt gratis. I nærheden af Peter bor temmelig stor karpe, og tættere på basen - en masse karper.

"Lavola"

"Lavola" - fiskeri base i Leningrad-regionen, tallene for der blev bygget af miljøvenlige materialer. Navnet kommer fra navnet på en af de finske landsbyer. I nærheden er Lake Vyborg. Til stranden - kun 100 meter til St. Petersburg - 170 km.

Den mindste udgifter til overnatning - 3400 rubler. Det er muligt at leje en båd. I nødens stund til at betale 200 rubler. Lej det kan være på ubestemt tid. I dette tilfælde, hvis du vil have administrationen til at forelægge hende med motoren. Ved indgangen er du nødt til at betale fuld pris, ingen forudbetaling.

"Fiskerne beach"

Dette fiskeri base i Leningrad-regionen for elskere af familieferie. Der er ofte afgjort af dem, der ikke kan forestille mit liv uden camping. Men det faktum, at denne ferie ikke kan lide, der tilbyder hyggelige hytter. Ved siden af dem er en sø Otradnoye.

"Fiskerne strand" er kun 140 km fra den kulturelle hovedstad i Rusland. Det ligger i nærheden af granskov. Gæster basen tager hele året rundt. Der er udstyret med alle fordelene ved civilisation, uden hvilke menneskeliv vil være fuld boring. Selvfølgelig er der trådløs internetadgang.

Disse ofte kommer fans af fiskeri, end der ønsker at svømme i søen. Shoreline - alle 30 meter. Den mindste udgifter til overnatning - 300 rubler. (Hverdage) og 3 tusinde. Rubler om dagen (weekend). Fødevarer - fra 150 rubler.

"Fir"

Fiskeri fritidshjem (Leningrad-regionen), der blev kaldt "Fir", ligger i 169 km fra St. Petersborg. Det er adskilt fra kysten til 10 m.

Det er omgivet af den unikke natur og har en god beliggenhed. Det er gennem denne ramme er meget populær. Her kan du deltage i forskellige former for rekreation. Selvfølgelig er der ofte lever de turister, der elsker at fiske. Vyborg Bay, som ligger meget tæt, er hjemsted for mange arter af dyr.

Det er muligt at leje både. Også, ikke, ikke bruger deres egne transportmidler på vandet. Båd roning koster 200 rubler. h motor - 500 RBL. per time. Minimumspris rum - 1690 rubler. per dag.

"Big Rocks"

I betragtning af fiskeri base i Leningrad-regionen (Priozersk distrikt er den mest populære), skal det siges om de "store sten". Ved siden af det er en sø Vuoksi. Til-kyst bliver nødt til at gå 40 m; fra St. Petersborg det er adskilt 140 km.

Området huse ganske imponerende - 160 kvadratmeter. m. Den kan rumme 8 til 20 personer. Det er muligt at leje både og andet fiskeri tilbehør. Søen er hjemsted for skalle, aborre, laks, ørred, og så videre. D. Administration tillader fangst til at lave mad over bål.

Den mindste udgifter til overnatning per dag - 4 tusind rubler .. Hvis en beboer tager en båd leje for 24 timer, vil han nødt til at betale 700 rubler, og i en time -. 100 gnide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.