Hjem og familieTilbehør

Hvordan til at bære manchetknapper: anbefalingerne fra engelske gentlemen

Hvordan til at bære manchetknapper, kendt i dag er ikke for alle. I mellemtiden, flere årtier siden udseende ved festlighederne i jakken uden pigge overvejes i dårlig smag.

I dag, stilfulde og dyre manchetknapper er et uundværligt tilbehør til succesfulde mænd. Lille i størrelse, kan de have en betydelig indvirkning på opfattelsen af billedet af mennesket som en helhed.

Historie og oprindelse

Forløberne for moderne manchetknapper var flæser på ærmerne shirts adelsmænd. Fashion begyndelsen af XVIII århundrede havde masser af blonder, dikkedarer og buer. Nogle mænd begyndte at tråde bånd gennem blonder for at forhindre dem at bond vide ærmer. Senere blev båndet erstattet med 2 guld eller sølv kæder, fastgjort med dekorative knapper farvet glas eller ædelstene, normalt diamanter.

Indtil midten af det XIX århundrede iført manchetknapper var den eksklusive privilegium af adelen. De kongelige og aristokratiske familier manchetknapper har altid vist en ædel afstamning og høj indkomst for deres ejere.

På vejen for fremskridt

Efter åbning af galvanisering proces begyndte manchetknapper fremstillet af billigere metaller, overtrukket med et tyndt lag af guld, diamanter og halvædelsten blev erstattet. Den omfattende brug de trådte siden 1882, efter begyndelsen af den industrielle produktion.

På det tidspunkt har ændret sig og skjorte: stivede manchetter var meget stiv og vanskelig at lukkes med knapper og manchetknapper velegnet til dette formål. Det var dengang, at de blev en integreret del af en mands jakkesæt.

Drenge fra barndommen blev undervist i, hvordan at bære manchetknapper, og pigerne - hvordan du vælger dem. Køb dyre manchetknapper egne mænd blev betragtet som et tegn på dårlig smag. Det meste af samlingen blev dannet af de gaver modtaget og nedarvede sjældenheder. Denne tradition er stadig i live: moderne menneske ofte modtager som en bryllupsgave, manchetknapper og slips klip.

Fra elite til masse

I midten af 20-erne af det sidste århundrede, mode omfattede den såkaldte stil afslappet. Det blev derefter en integreret del af den mandlige garderobe er blevet en sport skjorte shirt med lange ærmer. Spørgsmål: "Hvordan til at bære manchetknapper" er ikke længere stående, fordi nye skjorte manchetter ikke var endda betydet for dem. Så manchetknapper var igen i baggrunden, for at tage deres retmæssige plads luksus tilbehør.

Mænd normalt ikke bære nogen smykker, bortset fra en vielsesring og ur, så mulighederne for at gøre deres udseende individuelt på dem en lille smule. Traditionel slips øger interessen for sin ejer, men manchetknapper er i stand til at give den sædvanlige kostume for en virkelig unikt udseende.

modetrends

Nu kan du finde en masse information om, hvordan at bære manchetknapper, fordi moderne mode igen inkludere dem i dit arsenal. I betragtning af den ekstremt bred vifte af farver og stilarter, samt tilgængeligheden i dag af manchetknapper, er det ikke overraskende, at deres popularitet er større end nogensinde.

Manchetknapper er ikke kun godt for mænd, de er også en eksklusiv mulighed for damerne. I dag, ingen er ikke overraskende kvinders skjorte med manchetknapper. Hvordan til at bære dem, hver kvinde vælger deres egne, men de fleste der gives fortrinsstilling til damer store prøver, der har en tilpasset form, eller udsmykkede sten og rhinestones.

Tips til at vælge

Måske du endnu ikke har valgt sin skjorte, fordi du ikke ved, hvordan at bære manchetknapper. Billeder af forskellige modeller kan findes i alle modeblade. De fleste dagligdags herreskjorter produceret med manchetter, fastgjort med knapper og knapper, men mange producenter af luksus modeller, der er lagret i deres virksomhedsstruktur af manchetten til manchetknapper.

Det skal bemærkes, at tappene er udformet til at blive båret med skjorter og bluser med løkker på begge sider af manchetterne. De kan ikke bære det tøj, der er syet manchetter knapper.

Der er mange forskellige typer af manchetknapper, så du kan vælge dem i henhold til din personlighed. Tilbehør er designet til at skabe en stilistisk enhed kostume og understrege individualitet sin ejer look. Derfor er der nogle generelle regler for, hvordan man kan bære manchetknapper.

  • Hvis du bruger en uafgjort, er det nødvendigt at huske, at det vil bestemme stilen i din kjole. Shirt i dette tilfælde vil tjene som baggrund for ham. Derfor bør klip og manchetknapper vælges til at matche til slips og anderledes diskret design. Den klassiske løsning er, når de udgør et sæt.
  • Selvfølgelig manchetknapper passende og uden slips. I dette tilfælde skal de kombineres med metallet farven på skiven og et armbåndsur spænde buks bælte.

  • Eksklusive tappe adsprede, så det anbefales at bære manchetter plain skjorter af hvid eller lys-farvet.

Materialer og stil manchetknapper kan være forskellige, men deres formål er stadig det samme. Da de dage i diamant knapper og guldkæder, at de nuværende eksklusive platin tilbehør, tilgængelighed af manchetknapper manchetter demonstrere deres tilhørsforhold til indehaveren af den øverste klasse i samfundet.

Det er ligegyldigt, om det er din oldefar eller kuriositeter ostromodnyh indstillet blev købt for nylig, manchetter, fastgjort til stutterier, er universelle og indiskutabel tegn stilfulde og selvbevidste mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.