LovStat og lov

Syriske ambassade i Rusland: Oplysninger om den diplomatiske

Den Syriske Arabiske Republik har længe været på nyhedsbureauer. Begivenheder i landet er genstand for diskussion af alle de europæiske ledere, uden undtagelse. Naturligvis kan detaljerne i mødet ikke gøre uden deltagelse af Den Russiske Føderation. Efter alt, har vores stat længe været en nær ven, som det fremgår af den aktive arbejde bliver ført af den syriske ambassade i Rusland i årtier. Denne aktivitet er dedikeret til vores dagens artikel.

Russisk-syriske relationer: historiske oplysninger

Den Syriske Arabiske Republik har etableret diplomatiske forbindelser med vores land i fyrrerne i sidste århundrede. særligt dokument, som regulerede alle aspekter af samarbejdet mellem de to lande blev underskrevet efter næsten fyrre år. Det skal bemærkes, at parterne tilslutter sig det indtil i dag.

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen, Syrien anerkendt Den Russiske Føderation, til at fortsætte den praksis gensidigt fordelagtigt samarbejde mellem de to lande. Fra denne periode i Moskva, arbejdede fire syriske ambassadør, i øjeblikket Syriens interesser i Rusland Riad Haddad er.

Syriske ambassade i Rusland: Adresse

Syriske diplomatisk mission i Rusland i mange år ændrer ikke dens placering. Syriske ambassade i Rusland ligger i Moskva Mansurov, 4. Under repræsentation blev givet til en gammel bygning, hvor revolutionen lå købmand Lejlighed hus.

Jeg vil gerne præcisere, at den syriske ambassade i Rusland har kun ét kontor i Moskva. Beboere i andre byer og regioner bør komme med dokumenter i hovedstaden i vores land. Planerne for Syriens regering har endnu ikke medtaget opdagelsen af andre diplomatiske missioner i Den Russiske Føderation.

Syriske ambassade i Rusland: telefonen og tidsplan

Tidsplan for repræsentation er begrænset til den fem-dages arbejdsuge. Løse alle de spørgsmål, du kan fra mandag til fredag mellem klokken ni om morgenen til klokken tre om eftermiddagen.

Bemærk, at den syriske ambassade i Rusland er kun efter aftale. Derfor, før en tur til Moskva, skal du sørge for at ringe til det telefonnummer, der er noteret på den officielle hjemmeside, og arrangere en reception tid. Ellers kan den diplomatiske personale nægte dig i mødet.

Tjenester i ambassade Den Syriske Arabiske Republik

En diplomatisk mission arbejder med borgerne i Rusland og syrerne, der arbejder og har bopæl i det område af vores land. Med repræsentation af medarbejdere vil du være i stand til at løse følgende spørgsmål:

  • visum;
  • Høring om betingelserne for at finde de syriske borgere i Rusland;
  • CPR;
  • udstedelse af pas;
  • statsborgerskab og mere.

Professionalisme af de ansatte i den diplomatiske mission er altid bare beundrende anmeldelser fra folk, der søger hjælp.

Visum til Syrien: funktioner design

Russerne før turen til Den Syriske Arabiske Republik bør søge om visum. For er det nødvendigt at give en pakke af dokumenter:

  • pas og kopier af dens sider;
  • to fotografier (farve eller sort og hvid);
  • Profiler i to eksemplarer (på engelsk fyldning);
  • bevis for betaling af hotel eller ferie pakke.

Visum udstedt normalt inden for fem dage. Men glem ikke, at i Syrien nu er der militære aktioner og turistrejse til territoriet er ikke anbefalet af vores regering.

Hvis du stadig har brug for at rejse til det pågældende land, vil den syriske ambassade i Rusland bidrage til at gøre papirarbejdet processen komfortabel og hurtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.