HjemlighedBadekar eller brusebad

Hvordan til at male væggene i lejligheden

Komfort og skønhed af interiøret - det er de centrale punkter, at hver ejer er bekymret. Men komfortabel og let atmosfære i rummet afhænger ikke kun af omhyggeligt lagt ud på sofaen puder eller en vase med blomster på bordet, men på den stand. Nu er stigende i popularitet vinder male vægge forskellige farver. Interiøret kan være både monotont og farverigt, det vigtigste - at vide, hvordan man kombinerer farver og hvordan man anvender maling til væggene.

Ønsket om at bringe noget nyt i mit liv er meget prisværdigt, men før du begynder at ændre sig, skal du vide, hvordan at male væggene i lejligheden, så de ser lige gorgeous. Dette kræver forud forberede overfladen. Primært med pudsede overflade for det fjernede snavs og støv. Derefter bruger fyld mindre fejl elimineret fordybninger, uregelmæssigheder og revner. Hvis dine vægge er blevet præ-tapetseret eller malet allerede, skal du først fjerne den gamle maling.

Det sker ofte, at på væggene er der spor af svampen, de gamle revnede, oliepletter, etc. I dette tilfælde på det angrebne område behandle sure eller alkaliske forbindelser eller fjerne manglerne mekanisk. Halter bagefter gips bliver nødt til at rense ud og i stedet for at sætte et nyt cover.

Når væggene er fuldt forberedt til maling, kan anvendes primer. Det trænger alle de fine porer på overfladen, det styrker og fremmer et stærkere adhæsion af maling lag.

Efter indledende priming kit overfladebehandlet med fint sandpapir og overtrækkes et andet lag af jord. Klar til at male ansøgning er kun mulig efter fuldstændig tørring af arbejdsfladen.

Sådan male væggene glat og pæn? Der er nogle få grundlæggende regler:

  • malingen påføres jævnt som muligt. Skal først bevæge sig i en retning og derefter vinkelret på denne retning. Omhyggeligt skygge maling for at opnå ensartethed af farve og forhindre fremkomsten af flænge.
  • Den sidste bevægelse af børsten skal rettes nedad.
  • Ved brug af en tørrende olie maling på udjævning bevægelser skal bruge flere gange den valse vinkelret på tidligere bevægelser.

Valget af farver - det er også vigtigt nuance. Til beboelse lokaler anses for at være en ideel mulighed latex maling, fordi den omfatter ingen giftige komponenter, betyder det ikke har en karakteristisk lugt, produktet er helt miljømæssigt sikker. Den er velegnet til anvendelse i miljøer med høje luftfugtighed, da efter tørring dannet vandafvisende film på overfladen. Vodoemulsionku kan anvendes på træ, beton, mursten, gips og gipsplader overflade. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge det til maling metalprodukter samt øget vandindhold i sin sammensætning kan føre til rust.

Sådan male væggene i badeværelset, så de ikke kun se smukke, men også vare lang tid? Først skal vi vandtæt primer omhyggeligt håndtere hele overfladen af væggene. Laget påføres så færdig fyldninger og alle slibes efter tørring. Støv fjernes fra væggene og et dæklag af vandtæt imprægnering trænger så kan begynde at sprøjte et første lag af primer vandtæt maling.

Efter sådanne tidskrævende forberedelser, kan du oprette et sandt mesterværk. Du behøver ikke at puslespillet over, hvordan at male væggene uden pletter og defekter. Overfladen er helt klar til at oprette din egen personlige mesterværk. Det kan males i en farve, og du kan tegne havet eller havet - alt kun begrænset af din smag og fantasi.

Til klar billedet serveret lange og ikke falmet, bør du vælge en vandtæt overflade maling. Efter tørring af de påførte lag skal konsolidere den resulterende farveløse opstrammende effekt lak.

Mal væggene i badeværelset eller andre rum i dit hjem er ikke svært, vigtigst af alt - holde teknologi, og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.