SundhedPræparater

"Trives" (for dyr: ejendomme, indikationer, vejledninger, anmeldelser ejere

Alle dyr, herunder vores kæledyr, for en normal udvikling, trivsel behov vitaminer. I dag, til rådighed for dyrlæger det har et stort udvalg af sådanne lægemidler. I dag vil vi præsentere dig for en af dem - "trives" (for dyrene). Denne komplekse vitaminpræparat vil bidrage til at bevare dit kæledyr i god form.

"Trives": brugsanvisning (til dyr)

Denne formulering blev fremstillet ved at opløse de vitaminer - retinol (syntetisk) palmitat eller acetat og cholecalciferol olie. 1 ml produkt indeholder:

 • Vitamin A - 30.000 IE;
 • D3-vitamin - 40.000 IE;
 • Vitamin E - 20 mg;
 • vegetabilsk olie.

"Trives" - en gennemsigtig olieagtig væske. Kan have en lysegul eller lysebrun farve, med en karakteristisk duft af vegetabilsk olie. Vitaminer "trivia" (dyr), fremstilles i form af opløsninger til injektion i hætteglas med en kapacitet på 100 ml, og oral opløsning (30 ml).

Vitamin A, en del af formuleringen accelererer væksten af et dyr, øger modstanden af kroppen og den beskyttende funktion af huden, fremmer dens regenerering, en positiv effekt på kønshormoner.

Vitamin E har antisterilnye egenskaber. Manglen på det hæmmer væksten, regenerere muskelvæv og leveren, påvirker det centrale nervesystem, krænker metabolismen af fedt og kulhydrater.

D3 vitamin normaliserer mineralmetabolismen. Hvis det viser tegn på manglende osteomalaci, engelsk syge, tetaniske spasmer, allotriophagy.

"Trivia" (brugsanvisninger for dyret fastgjort til hver pakke) er udformet til biosyntesen af nukleinsyrer, nukleotider, proteiner og lipoproteiner. Det normaliserer gormonoobrazovatelnye og redoxprocesser samt gunstige virkninger på funktionen af reproduktion af afkom.

egenskaber

"Trivia" (for dyr) - et kombinationsprodukt, hvori D3 vitamin E og A er samlet op i et fysiologisk harmoniske forhold. "Trivia" påvirkninger på et dyr, som udtrykkes i forøgelse resistens mod infektionssygdomme, stimulering af væksten af unge dyr, samt at øge fertiliteten af dyr. Det er en forebyggende foranstaltning i hypo-og beriberi.

vidnesbyrd

"Trivia" anbefalet til brug i:

 • beriberi;
 • hypovitaminose;
 • efter gendannelse af generelle tilstand sygdom;
 • normalisering af metabolisme;
 • engelsk syge;
 • osteomalaci;
 • xerophthalmia;
 • fertilitetslidelser (funktionelle);
 • laktation;
 • under graviditet.

dosering

Opløsningen (olie) til intern brug blev blandet med foderet. Fremstillingen til injektion anvendes intramuskulært eller subkutant.

doser

Hunde til indendørs modtagelse udpege 2 dråber, 1 dråbe katte - en hver syv dage for to måneder.

Til injektion hunde "trivia" administreret 1 ml, katte ikke mere end 0,2 ml - en gang hver syv dage. Behandlingsforløbet - i tredive dage.

Kontraindikationer

Den individuelle intolerance af separate komponenter af lægemidlet. I dette tilfælde bør seponeres brugen af medicin.

bivirkninger

Ved anvendelse af lægemidlet ifølge instruktioner bivirkninger blev registreret.

Forsigtig

Brug "Trivia" (for dyr) skal være i nøje overensstemmelse med personlig hygiejne.

Drug-analoger har ikke.

Pris hætteglas 100 ml 122 rubler.

Anvendelsen af veterinær

Kompleks præparat "Trives" (for dyrene) er vidt udbredt blandt opdrættere og dyrlæger. Dette skyldes evnen af værktøjet til effektivt at kompensere for det manglende beløb brug af kroppen af dyret forbindelser og give ham et sundt og aktivt liv.

På grund af lægemidlet indeholdt i sammensætningen af vitamin A, D3 og E hver holder, efter samråd med dyrlæge kan tilpasse sin egen pet food, og dermed væsentligt forbedre immunitet i dyret. Hertil kommer, "trivia" (for dyr) er effektiv som et profylaktisk middel af rakitis - både i voksne og i afkommet.

Ved hjælp af "Trivita" garantier uld kvalitetsforbedring - det bliver tyk og skinnende. Hos dyr, forbedrer synet, normaliserer funktionen af det reproduktive system, men også giver en sund og stærk bevægeapparatet.

Ved indgivelse "Trivia" for dyr? ved prmeneniyu Guide stater, der tildeler stoffet dyrlæge. Han bestemmer også doseringen baseret på kropsvægt, alder og tilstand firbenede patient. Det er vigtigt at sikre, at dyret har spist helt rette i tilfælde af at tilføje det til foderet.

"Trives" (for dyr): anmeldelser

Dette stof har vist sig populære. Han får en masse feedback fra ejere af dyrene. De fleste af dem værdsætte dens virkninger på kroppen af deres kæledyr. Ifølge ejerne af "trivia" stiger modstand, reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdom hos dyr ældre, styrker immunforsvaret hos unge dyr.

Mange siger, at efter at have taget vitaminer "trives" dyr mindre tilbøjelige til at lide af infektioner og forkølelse. Nogle ejere siger, at nogle gange betyder årsager, selv efter en enkelt dosis, kløe, udslæt, røde pletter på huden. Dette skyldes individuel intolerance, som beskrevet i brugsanvisningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.