SundhedPræparater

"Mifegin": feedback på brug i hjemmet. Analoger og pris "Mifegin"

Enhver person fra den tidlige barndom møder med at tage medicin. Nogle lægemidler hjælpe med at lindre smerte og forbedre trivsel, virkningen af andre rettet mod behandlingen af virale, inflammatoriske og bakterielle sygdomme. Kvinder har ofte nødt til at tage hormonelle agenter. I denne artikel vil vi fokusere på formuleringen "Mifegin". Anmeldelser medicin har helt forskellige. Kvinder, der tager deres egne midler, i mange tilfælde er succesfulde og effektivt lægemiddel handling. Læger ikke velkommen sådan taktik. Prøv at finde ud af i detaljer, hvad er medicin "Mifegin" anmeldelser.

Hvad producenten siger?

Tabletter "Mifegin" tilbagemeldinger fra producenter og farmaceuter har følgende. Antigestagener lægemiddel er et lægemiddel, som blokerer produktionen af anden fase af det naturlige hormon og graviditet. Når dette stof øger også den kontraktile funktion af glatte muskler (især reproduktionsorganer).

Producenten hævder, at efter at have taget stoffet inden for et par timer det er hans handling. Første, delaminering forekommer decidua væv fra livmodervæggen. Efter det betyder aktivt påvirker æggestokkene og binyrerne, stoppe frigivelsen af progesteron. Så begynder udledningen af endometriet og myometriet fra livmodervæggen muskler.

Er der nogen kontraindikationer til stoffet?

Anbefalinger til at modtage "Mifegin" efter narkotika. Brug ikke tabletten i sygdomme i binyrerne og hypofyse. Ellers kan der opstå en uventet reaktion. Også meget omhyggeligt skal bruge stoffet til leversygdomme, nyrer og urinveje.

Producenten siger, at det er umuligt at anvende sammensætningen i sagen, hvis der er mistanke om en graviditet uden for livmoderen til abort effekt. Det er også nødvendigt at vælge en alternativ metode, når den periode af ægget er mere end seks uger. Hvis der er opstået undfangelse under anvendelse af orale eller intrauterin svangerskabsforebyggende piller brug er strengt forbudt. Med ekstrem forsigtighed bør gribes an på en sådan korrektion i sygdomme i kønsorganer, betændelse og dårlige vaner hos kvinder.

Abstrakt stater, for fødslen ikke kan bruge værktøjet i følgende tilfælde: Previa eller lavtliggende placenta, forud for en planlagt kejsersnit, når fosteret er galt i flerfoldsgraviditet og blødning.

Hvad lægerne sige?

Hvad er medicin "Mifegin" svar fra læger? Gynækologer og obstetrikere siger, at medicin er strengt forbudt at bruge deres egne. Før terapi er nødvendigt at tage fat i en medicinsk facilitet og gennemgå undersøgelse. Så til at begynde med gynækologer ordinere ultralyd og flora analyse. Først efter resultaterne identificeret ved de ultralyd dataene kan begynde at bruge værktøjet.

Eksperter siger, at der skal tages stoffet kun inden for det medicinske etablering. Ellers kan der komme en uventet reaktion på det aktive stof og udvikle en komplikation. Lægerne siger, at nogle gange er der en stærk blødning, som kræver akut operation. Hvis en kvinde er i dette øjeblik er derhjemme, så stoffet kan endda føre til døden.

Sådan bruger medicin derhjemme?

Hvis du beslutter at bruge stoffet "Mifegin" derhjemme, skal du først gøre dig bekendt med anmærkning. Det er værd at huske, at læger hilser sådan taktik. Men mange kvinder foretrækker at gøre alting selv. Instruktion siger, at tabletten kan bruges til mislykkede effekt eller for at fremkalde arbejdskraft. I begge tilfælde doseringen og indgivelsesmåden er absolut anderledes.

For abort

Drug "Mifegin" hjemme ved hjælp af den følgende metode. En kvinde har brug for at drikke tre drug tabletter (600 milligram). Efter dette, skal starte blødning, som fører til spontan abort. Du bør absolut synes lægerne to dage efter anvendelsen af midlerne og til at videregive en ultralyd.

Oftest stoffet forårsager en komplet abort. Men der er tilfælde, hvor membranerne tilbageholdes i livmoderen. I dette tilfælde er det nødvendigt at foretage curettage eller vakuum aspiration.

Til fødslen

Drug "Mifegin" hjemme kan bruges til en tilnærmelse af arbejdskraft. Mange gravide mødre kan ikke vente med at møde min baby, og de bruger netop denne metode. Læger anbefaler på det kraftigste ikke at gøre det. Idet modtageorganerne kan forårsage uventede reaktioner og komplikationer.

For fødslen tages én tablet af lægemidlet ved en dosis på 200 mg. Processen kan begynde med det samme, eller der vil være nogen effekt overhovedet. I det andet tilfælde er det nødvendigt at genbruge den samme dosering af lægemidlet gennem natten.

Drug "Mifegin": kvindelige anmeldelser

Hvad siger messen køn, som tilfældigvis bruge dette værktøj på egen hånd? Drug "Mifegin" har meget blandede anmeldelser. Nogle kvinder var helt tilfreds med denne medicin. Andre taler om den manglende effektivitet og farer af lægemidlet. Overvej de grundlæggende svarene fra kvinder.

Det stof er helt udfører sin opgave (afbryde graviditeten)

Kvinder, der bruger deres egne tablets "Mifegin", gør følgende bemærkninger. Det betyder helt klaret sin opgave. Inden for en time efter brug af lægemidlet begyndte sin aktive handling. Har øget kontraktile funktion af livmoderhalskræft muskler og begyndte fra kønsorganerne.

Også den mere retfærdig køn sagt, at der var nagende smerter i underlivet efter brug af piller. Men dette er en absolut normal reaktion. Alle på grund af det faktum, at livmoderen ikke bare reduceres, og forsøger at skubbe befrugtede æg sammen med endometriet.

Midler vist sig ineffektiv

Nogle kvinder siger, at efter brug af piller graviditet ikke afbrydes på alle eller der var en delvis løsrivelse af fosterhinder. Læger siger også, at årsagen til dette kan være forkert at tage stoffet eller lang sigt.

Disse kvinder er blevet tvunget til at søge efter en sådan terapi i en medicinsk facilitet til at skrabe. Nogle repræsentanter for det svage køn har besluttet ikke at afslutte graviditeten, men det var for sent. Lægerne siger, at efter at have taget stoffet, "Mifegin" ingen vej tilbage. Medicinen virker på fosteret og forårsager uoprettelig skade. Selv hvis graviditeten er der stor risiko for fødslen af et barn med alvorlige abnormiteter.

Hvad siger de om en kvinde at tage stoffet med henblik på fødslen?

De fleste af kvinderne var tilfredse med disse lægemidler. Ifølge dem, efter Advan to tabletter med en pause på 24 timer livmoderhalsen blødgøres og jævnet med jorden. Fødselskanalen blive fuldt forberedt til yderligere manipulation.

Også nogle kvinder forblev utilfreds med denne behandling. Ifølge dem, efter at have født forsvandt mulighed for at etablere amning. Det stof ikke kun påvirker produktionen af prolaktin og oxytocin, men også absorberet i modermælken. Et sådant materiale kan ikke være meget god effekt på fosteret.

Analoger "Mifegin"

Ligesom andre lægemidler, i lægemidlet har en lignende sammensætning og virkemidler. De har alle den samme virkning på kroppen og afslutning graviditeter. Dog kan ikke alle medicin bruges til at ringe op arbejdskraft.

Analoger "Mifegin" er følgende:

  • pille "mifepriston" (er en fuld-analog og kan anvendes i fravær af rettidig arbejdskraft);
  • lægemiddel "Mifepriston-72" (har forskellige dosering og behovet for yderligere beregning af antallet af tabletter til en enkelt dosis);
  • betyder "Mifepreks", "Mifolian" og mange andre.

Prisklasse af lægemidlet

Midler kan have forskellige omkostninger. Det hele afhænger af antallet af piller i en pakke, og den region, hvor stoffet er købt. Standard pakke indeholder tre piller af 200 milligram hver dosis. Omkostningerne ved sådanne lægemidler - fra 2800 til 3500 rubler.

Mange kvinder spørger apotekere: "Hvilket er billigere? "Mifegin"? "Mifepristone"? »Anmeldelser farmaceuter sige følgende. En pakke "Mifepriston" medicin, herunder dosis af tre kapsler på 200 mg, koster omkring 1300 rubler. Dette indikerer, at den analoge af de oprindelige lægemidler er meget billigere.

Det er værd at bemærke, at i løbet af manipulation i en medicinsk facilitet medicin kan koste dig gratis. Til dette formål er det kun nødvendigt at have et pas og forsikring. En sådan mulighed, på grund af de risici, er det at foretrække.

Opsummering

Nu ved du, hvad en drug anmeldelser "Mifegin". Husk, at før du bruger det er nødvendigt at overveje mange faktorer. Vær sikker på at søge professionel hjælp! Det er ikke underligt producenten siger, at bør administreres stoffet kun under lægeligt tilsyn.

Ansvarlig holdning til deres helbred. Især når det kommer til opkaldet af arbejdskraft dette værktøj. Må ikke deltage i selvbestaltet, og altid være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.