SundhedPræparater

Midler 'Gistan' (creme). instruktion

Lægemidlet "Gistan" (fløde) erklæring beskriver som para-farmaceutiske midler. Bruges eksternt at fjerne kløe og hud forebyggelse udslæt. Lægemidlet "Gistan" (fløde) er en ikke-hormonel medicin. Tool er tilgængelig i kapselform. Når du modtager et lægemiddel inde i kroppens normale funktionelle status af tendensen til at udvikle allergi.

I sammensætningen betyder "Gistan" Følgende komponenter er til stede i form af en creme: dimethicon, betulin, ekstrakter af morgenfrue blomster, urter vattersot, Viola tricolor, serie af flåter, milkweed græs, ærenpris opret amarant, birk knopper, et peptid ekstrakt af lupin olie og lilje.

Fremstillingen sker på grundlag af en hypoallergen tilsætning betulin (antihistaminmiddel opnået fra birkebark).

Dimethicon er en silikone polyglycosid. Denne komponent bidrager til dannelsen af de berørte områder af huden dækfilmen, en oxygenbarriere men allergener og fugttilbageholdelse.

På grund af sin særlige molekylstruktur, Landysheva olie let trænger ind i huden. Denne komponent bidrager til stimulering og forbedring af blodcirkulationen og stofskiftet.

Urteekstrakter og olier giver Landysheva forebyggelse af infektiøse komplikationer i baggrunden af allergiske hudlæsioner.

Betyder "Gistan" (fløde) instruktion anbefaler at fjerne kløe og forhindre dannelsen af nye læsioner ved fotodermatosis, urticaria, atopisk dermatitis, eksem. Lægemidlet er indiceret til kutane manifestationer af allergi over for lægemidler, til profylakse af infektiøse komplikationer ved brug kortikosteroid salver.

Kapsler accepteret som tilsætningsstoffer til fødevarer med tendens til allergiske reaktioner med henblik på at reducere sandsynligheden for deres forekomst.

Betyder "Gistan" (fløde) manual anbefaler anvendes til dækning det berørte område med et tyndt lag. Tilladt lys masserende bevægelser. Hyppigheden af ansøgning - to eller fire gange i løbet af dagen.

Kapsler "Gistan" voksen anbefale en, mens man spiser to gange om dagen. Behandlingsvarighed - fra fire til otte uger.

Det stof "Gistan" (creme) instruktion ikke giver mulighed for udnævnelse og brug i tilfælde af overfølsomhed. Kapsler er kontraindiceret under amning og graviditet.

Når der anvendes værktøj mulige allergiske reaktioner forbundet med individuelle intolerance komponenter.

Det bør erindres, at stoffet "Gistan" medicin er ikke. Imidlertid bør dens anvendelse skal aftales med specialisten (hudlæge eller allergolog). Lægemidlet i form af en creme kan ikke anvendes inde.

Med stigende eller opretholde allergiske reaktioner skal stoppe med at bruge værktøjet og konsultere en læge.

Om brugen af lægemidlet "Gistan" (Cream) anmeldelser fundet generelt positive. Mange patienter rapporterer en høj effektivitet betyder sin hurtig handling. Det stof eliminerer allergi symptomer, hvilket eliminerer den ubehagelige kløe. Den utvivlsomme fordel er manglen på midler i sin sammensætning hormoner. Naturlig base gør det muligt at bruge stoffet til gravide og ammende (ved recept og samråd med en ekspert).

Husk, at selv-medicin kan have en negativ indvirkning på sundheden. Eventuelle midler, der anvendes for allergi, skal godkendes af en læge.

Anvendelse af cremen "Gistan" børn skal styre specialist.

Før påføring de værktøjer, du har brug for at konsultere en læge for at identificere tilstedeværelsen eller fraværet af kontraindikationer. Specialisten skal advare om mulige bivirkninger.

Betyder "Gistan" skal opbevares utilgængeligt for børn, ved en temperatur på fra fem til femogtyve grader. holdbarheden af produktet - to år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.