SundhedMedicin

Kronisk halsbetændelse kan forårsage tab af stemmen i et barn

Årsagen til tabet af stemmen kan blive en almindelig forkølelse, kronisk halsbetændelse og halsbetændelse. Denne alarmerende tegn på forældre bør ikke ignoreres, fordi det kan være et forvarsel om en temmelig farlig falsk strubehoste. Faren ligger i dens flow hos børn - ofte nok til at redde barnets liv hjælper med tid til at lave en tracheotomi.

Små bedki små børn

Hyppige forkølelser, kan SARS gå i kronisk halsbetændelse, selv i meget små børn. Forkølelse kan omdannes til halsbetændelse, stemme barnet bliver hæs, begynder han en besynderlig "grassirovat" giver erhvervelse barn "fransk charme". Efter et stykke tid bliver det stemme næsten ikke høres, og dens ejer klager over skratter og ondt i halsen. Barnet til at lette deres tilstand er konstant forsøger at hoste. Inflammation fanger de nedre luftveje afdelinger. I tilfældet med den regelmæssige gentagelse af strømmen mønster af kulde, er barnet overføres til den kategori af "Chronicles".

Hvis den akutte fase af sygdommen barnet udsættes for tobaksrøg, kan stemmen forsvinde fuldstændigt. I dette tilfælde taler vi om en hel eller delvis tab af stemmen. Forældre bør gøre alt for at undgå en sådan situation. Tilstrækkelig og rettidig behandling udføres, symptomerne på kronisk halsbetændelse undertrykker fuldstændigt. Ved tab af stemmen (afoni) er i stand til at give for store påvirkninger af stemmebånd. Vokal apparat af barnet er ikke perfekt og modtagelige for eventuelle negative påvirkninger - et højt skrig, hvin.

Voice tab kan være resultatet af udsættelse for kirurgiske ENT-organer, et fænomen kaldet organisk og er forbigående karakter. Voice Recovery kræver tidskrævende. Indsatsen fra forældre og læger bør være rettet mod at fjerne de unormale forandringer i næsesvælget og strubehovedet. Det første skridt er at helbrede rhinitis, tonsillitis eller kronisk halsbetændelse hos børn. Hold styr på barnets tale-funktion: lad ikke højt skrig, græde.

Når Berezhennogo ikke sberezhosh

Tab af stemme er ikke nødvendigvis forbundet med organiske årsager. Ofte stressede situationer kan føre til Athos-bjerget, i dette tilfælde har kronisk halsbetændelse og halsbetændelse ikke have nogen signifikant effekt. At miste et barns stemme kan skyldes stress. Mangel på sin mors kærlighed, varme og opmærksomhed kan forårsage aphonia psykogen. En anden måde at danne psykogen afoni - overdreven forskrækkelse når barnet funktioner i nervesystemet er ikke nok til at reagere hensigtsmæssigt, med det resultat, at blokerer transmission af nerveimpulser til stemmebåndene.

Lad os tage os af sundhed fra en tidlig alder

Hvis tabet af stemmen i forbindelse med psykologiske årsager, kan ikke undvære rehabiliterende træning med psykologen. Særlige teknikker til kunstterapi, skazkoterapii hjælpe dit barn overvinde frygt og forældre forstår deres årsager. Efter træning med psykologen kan begynde tale terapi øvelser.

Hvis årsagen til tab af stemmen er kroniske sygdomme: kronisk halsbetændelse, halsbetændelse, halsbetændelse, - en stemme til barnet tilbage efter medicinsk behandling, der skal vælge en læge.

Med tanke muligheden for at indsnævre glottis og fremkomsten af korn, bør forældre nøje overvåge barnet i hele perioden for tab af stemmen. Hvis barnet om aftenen temperaturen stiger, er der åndenød, og på denne baggrund er der en gøende hoste - straks tilkalde en ambulance. Før kommer medicinsk barn bør placeres i et badeværelse, hvor det varme vand fra hanen åbnes. Dampen befugte luften og medvirker til barnets tilstand. Mens vi venter på lægerne til forældre, især min mor, bør du tie stille, ellers fysiologiske manifestationer krydset intensivere psykologisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.