ForretningLandbrug

Cylinder til drivhuse med deres egne hænder

Afgrøder vokser i en kvie giver mange fordele husmænd, sparer ham fra en masse besvær. Heat-elskende planter beskyttelse mod skadelige virkninger af miljøet, at udvikle sig i optimale betingelser. Strukturer og materialer til moderne drivhuse skabe de mest komfortable fugtighed og temperaturforhold for vækst, men er umuligt uden ventilation fuld bestemmelse i et gunstigt miljø. Hjælp til at løse dette problem cylindre til drivhus ventilationskanaler, der kører automatisk og uafhængigt af mennesket. Tilstedeværelsen af en sådan anordning gør driften af forstæder konstruktion praktisk og effektiv med hensyn til at få en anstændig miljøvenlig afgrøde.

Princippet for driften af den hydrauliske cylinder

Et klassisk eksempel på drivhus cylinder - en fabrik automation system, som giver ventilation inde i strukturen. Drift af denne indretning er baseret på bevægelse af stemplet, som aktiveres som et resultat af ekspansion af væske i cylinderen under indvirkning af solvarme. I processen med at sænke cylindertemperaturen til drivhuse lukker vinduet, fordi væsken antager den oprindelige tilstand med et mindre volumen. Disse alsidige enheder, dog nødt til at betale for dem.

Desuden er der ikke-standard design af drivhuse, som kræver maskiner med specielle egenskaber. For eksempel, hvis du ønsker at give et lift massive udluftninger i drivhuset, skal du bruge en mere kraftfuld hydraulisk cylinder til drivhuse, som gøre det bedre med deres egne hænder. Når du designer en sådan anordning, er det muligt at foretage forskellige tilføjelser og. Især limet folie øger hastigheden af opvarmningsindretningen, der fremskynder processen med at åbne vinduet. På den anden side, hvis du slår følsom over for solen vende siden element (ikke forpurre), ville det tage længere tid at nå det øjeblik, aktiveringen af systemet.

Hvad gør den hydrauliske cylinder?

Til dette formål almindeligt anvendte pneumatiske støddæmper af køretøjet, som er monteret på hætten eller bagklappen. Specifikke krav til den tekniske tilstand af mekanismen er ikke vist - vigtigst af alt, at trykket var der. Du kan kontrollere dette ved at køre en stang. Selv den hydrauliske cylinder til støddæmperen af drivhuset fra den gamle bil er i stand til at arbejde i flere år, hvilket er et godt resultat, da intensiteten af operationen.

Ved enden af cylinderen er nødvendigt at skære bolden på en sådan måde, at det kan være så meget som muligt længden af holderen. Cylinderen fastspændes derefter ved en skruestik, men det bør ske gennem enderne til betjeningselementet ikke beskadiges selv. Borehovedet sikkert fastgjort cylinder sker 3 mm hul. På tidspunktet for dannelse af åbninger i en stub under tryk strømmer ud luft. Mulighed for en lille "pust", og der er risiko for kontakt med øjne chips - i dette tilfælde er det nødvendigt at begynde at forberede beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm. Efter threading en stub cylinder er klar til drivhuse. Dernæst i en stub dannet tråd. Som det kan ses, alle operationer, der udføres udelukkende med de ydre overflader af absorberen, så der er ingen grund til at trænge ind i dens indre struktur.

En tank til den hydrauliske cylinder

Den hydrauliske cylinder skal være tilvejebragt, og tilstedeværelsen af væskereservoiret. Denne del er også anbefales i bildele. I dette tilfælde - af kardanleddet, der afbrød de såkaldte ører. Bleed skal ske udelukkende på den effektive længde for en bestemt drivhus, og derefter svejse røv. I den anden ende af de to huller er lavet. Først tjene til forbindelsen, og den anden for at tilvejebringe bekvem udluftning. Det vanskeligste trin, hvor cylinderen er fremstillet af shock-absorber for drivhuse med deres egne hænder, dette gevind. Og det er vigtigt ikke alvoren af denne procedure, og ansvaret for - at enhver overtrædelse af symmetri kan gøre elementet ubrugelig til videre brug. Parametre for beregning er som følger: længde 80 cm, diameter - 7 cm totalvolumen når 3 liter .. Hvis du bruger en større volumen af tanken, er det ønskeligt at fylde den ekstra plads med metalelementer.

Forbindelsesslange og en fjeder

I bilindustrien bremse slange kan anvendes som et forbindende element af systemet. Igen er de særlige krav til det ikke er vist - er det vigtigt, at trådene konvergerede. Afhængigt af egenskaberne af slangen snit svarende til gevindet på beholderen og cylinderen. Optimale parametre -. 1 cm højde med en deling på ca. 1,25 cm cylindre Self-made til ventilation af drivhuse absorbenter kunne modstå en belastning på 100 kg. Dette er nok ikke kun vents tjeneste, men også på hele strukturen i drivhuset. Det eneste problem er, at den uafhængige stang tilbagevenden til deres oprindelige position er umuligt - systemet trækker luften gennem tætningerne. Derfor er behovet fjedre, især hvis agterspejlet er undervægtige.

Fjederen har til at klare vægten af mindst 5 kg, for at tilfredsstille modtrykket på stangen. Eftersom agterspejlet balancen justeres efter vægt, en standard doorstop. Med det kan servicere flere sektioner med parametre 1x2 m. For at forenkle konstruktion ventilationskanaler kombineres i et enkelt system, der vil arbejde til den hydrauliske cylinder for at tilvejebringe drivhuse med tilstrækkelig trækkraft. Sami skærf er ønskeligt at udforme således at ventilation udføres med den øvre del, idet denne side vil varm luft.

bruge enhver væske?

Til at passe enhver væske cylinder, men den bedste løsning ville være olie. Mange mennesker tror fejlagtigt, at æteren eller alkohol øger effektiviteten af den mekanisme, men i virkeligheden er det ikke. Det er ganske almindelig motorolie, herunder at arbejde ud af motoren. Den enkleste hydraulisk cylinder til drivhuse med deres egne hænder, kan du udfylde og vask sammensætning. Hvis der ikke var egnet væske ved hånden, og du er nødt til at gå til butikken, olie af typen M8 pasform og pris og ydeevne.

cylinderenheden

Når alle elementer er klar til at adskille, er du klar til at samle. Først gennem medicinsk sprøjte fyldt med en væske dæmper. Du kan også bruge en tragt, hælde olie til randen. Så har du brug for at komme ud luftbobler udefra - det vil ske i løbet af få timer. Dernæst den hydrauliske cylinder forbundet til et drivhus med en slange ved skruning. presses stangen, så olien kom ud af luftslangen og frigivet. Med hensyn til luft konstruktionsmæssige hensigtsmæssighed ikke bør forblive i enheden, men er helt fri for bobler, er det bedre ikke at forlade systemet, ellers er der risiko for cylinderen bryde. Luften vil fungere som en dæmper og kontrakt som akselforlængelsen.

installation af den hydrauliske cylinder

Installationen er nogen big deal, men processen er anderledes. Meget vil afhænge af indstillingerne for beløb og slids samt af designet konstruktion. Hvis den hydrauliske cylinder for drivhuse med deres hænder blev gjort strengt under den specifikke størrelse af vinduet til ventilation, så ikke noget problem. Det vigtigste - at finde referencepunktet og fra åbningen i rammen til den hydrauliske cylinder. Den meget samme tank skal have direkte adgang til solen, ellers mekanismen vil ikke fungere.

indstillingscylinder

For optimal tilpasning af indretningen må tilskrives driften af et sted at vente på opvarmningsbeholderen under solen og lad den overskydende olie. Således indstillingscylinder til drivhuse til anvendelse i konstruktion med flapper en bestemt masse. For at beregne på forhånd belastningen ikke virker, så indstillingen er færdig allerede i praksis er betinget af anvendelsen. Hvis trykket er utilstrækkeligt, bliver luften frigives og toppede væsken igen, og hvis den mangler over normen, tværtimod olien drænet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.