TravelingHoteller

Tyrkiet, Belek. "Papillon Belleville" (Hotel): anmeldelser, beskrivelser, billeder

Snarere ung tyrkisk ferieby Belek i Antalya-provinsen. Hvert år dette sted er ved at blive mere populær, selv om infrastrukturen er velegnet til turister, begyndte at udvikle her kun i 1984. I dag er byen den mest elite af alle de tyrkiske middelhavsrejsemål.

Hvis du ønsker at få i en fem-stjernet hotel, som ligger næsten i reserven, og det vil være meget bedre end lignende hotel af denne kategori på andre dele af landet, så absolut vælge Belek. "Papillon Belleville" - en af de populære hoteller Papillon tyrkisk netværk, som er perfekt til en luksus familieferie.

Placering af hotellet "Papillon Belleville"

For at nå frem til hotellet, skal du rejse fra Antalya lufthavn mod øst. Kun omkring 35 km, og foran dig vil være porten til denne smukke grønne have under navnet "Papillon Belleville" (Belek). Kun 4 km derfra er der den lille by Kadriye, som, hvis det ønskes, kan besøges og dermed sprede deres ferie.

Hvor gæsterne kan leve

Til tjeneste - 519 værelser i forskellige kategorier. De er placeret i en fritliggende fire-etagers bygning, og i bungalow-kompleks.

I hovedbygningen, gæsterne ankommer til hotellet "Papillon Belleville" (Belek), kan vælge deres foretrukne standard værelse eller royal suite. Værelser i bungalows - en standard klub værelser. Flere værelser ligger i hovedbygningen eller i separate huse, specielt udstyret for handicappede, så de kan nyde alle de lækkerier i hvile.

Rengøring og skift af sengetøj og håndklæder udføres hver dag, så turisterne er altid omgivet af rene og friske dufte. Alle former for shampoo, brusegelé og andre personlige hygiejneprodukter ændret efter behov.

Takket være de moderne tv-apparater og kabel-tv på værelserne, kan gæsterne nyde at se dine yndlingsfilm eller programmer. Turister kan holde kontakten og let at besøge dine foretrukne websteder, hvis de gik til hvile i Belek. "Papillon Belleville" - hotel, alle værelser, som har adgang til gratis højhastigheds trådløst internet.

Beskrivelse værelser "Papillon Belleville"

Standard værelser er placeret i hovedbygningen på alle fire etager. De er placeret i nærheden af lobbyen, og fra en hvilken som helst praktisk at komme ind i hvilket som helst punkt af hotellet. Arealet af hvert værelse er 40 kvadratmeter, hvilket giver dig mulighed for at sætte i en dobbelt og enkelt seng, sofa, garderobe, natborde, tv, et lille bord med to stole. Fælles badeværelse nødvendigvis udstyret med et komplet badeværelse. I alle "standarder" har en balkon med havemøbler, så du kan tilbringe behagelige øjeblikke i det fri, uden at forlade lokalerne. Ekstra inkluderer en sammenklappelig barneseng, og på grund af dette i rummet kan være besat op til 4 personer.

Standard Club værelser venter gæster, der ønsker at leve i en hyggelig bungalow beliggende midt i smukke anlagte haver, hotellet "Papillon Belleville" (Belek). Disse små værelser på 27 kvadratmeter til et maksimum på fire personer (+ 1 barn 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn). Vigtigste senge præsenterer en dobbelt og en enkelt seng, og derudover kan du bede en kollapsende barneseng på fjedre. Her er der også alle de nødvendige møbler, tv og balkon. Den kombinerede badeværelse kan være et brusebad eller bad.

Den rummelige Royal Suites er placeret på 4. sal i hovedbygningen. Denne eksklusive to-værelses værelser, der dækker et areal på 80 kvadratmeter. Der er en entré, badeværelse, stue og soveværelse. Alle polstrede møbler, er der et sofabord og et stort LCD-tv. Til søvn, er der to enkeltsenge og en dobbelt, derudover bestilt foldbar barneseng til en baby. Således kan disse stilfuld og komfortabel lejlighed rumme op til 5 personer.

Alle værelser "Papillon Belleville" (Belek), et billede af, som præsenteres på siden, helt synlig pool, bjerge, haver eller havet. Når du booker din fremtid ejendom på hotellet, kan turister altid angive den ønskede visning fra vinduet.

Den rige område hotel

For dem, der ønsker at nyde den smukke natur og de mange nuancer af grønt, og der besluttede, at alt det kan tilbyde, er Tyrkiet (Belek), hotellet "Papillon Belleville" vil hjælpe dig.

Det var her, i et område på 90 000 kvadratmeter, fordelt på smukke haver med en række træer, buske og blomster. Gæsterne kan bogstaveligt talt dykke ned i den kølige skygge, nyde det uharmonisk sang af fugle og føle den virkelige enhed med naturen og glemme alt om hverdagens stress og jag.

Især for dem, der ønsker at nyde dufte af træer, der er en særlig vandresti, snoede blandt bedøvelse skove. Og den endelige ét med naturen vil give små dyr, der lever i en lokal børnezoo. Her kan du chatte med kaniner, påfugle, får, hunde og høns. På det område er også hjemsted for mange katte, som der er afsat en særlig hus.

Strand hotel "Papillon Belleville"

Det varme Middelhav - er naturligvis, med intet kan sammenlignes med den perle, som giver alle sine turister Tyrkiet (Belek). "Papillon Belleville" - en af de hoteller i denne varme land, som er en vidunderlig privat strand.

Denne vidunderlige sandede strimmel på 250 meter og med en behagelig blid indgang i vandet. Et karakteristisk træk ved stranden, som ejer hotellet "Papillon Belleville" (Belek), er, at den har fået tildelt en særlig pris - (. Ang Blå Flag) den internationale certifikat for "Blå Flag". Valget af placering, som vil få det, der udføres af eksperter inden for miljø. Hendes tilstedeværelse på Strandhotellet - en garanti for, at kystzonen opfylder alle internationale standarder.

Ikke Ryge hotel på stranden, et særligt område. Der er også en zone udelukkende for voksne kontingent, som omfatter alle gæster over 12 år gamle.

For et behageligt ophold tæt ved havet med liggestole med madrasser og parasoller, er badehåndklæder udstedt. Hvis du pludselig lyst til at spise, kan det være på stranden Beach Bar: Det tilbyder gæsterne et udvalg af drikkevarer, med alkohol og uden, samt en let snack bar.

Sådan har det sjovt på hotellet

Til hotellet "Papillon Belleville" byder så meget som 8 swimmingpools, hvoraf tre er lukket. Alle af dem er fyldt med frisk vand og udsættes for en grundig daglig rengøring, så de trygt kan plaske rundt selv de mindste gæster.

I nærheden af en af de puljer arrangeret en stor vandland med seks betagende vandrutsjebaner, hvorfra vil glæde både børn og voksne. For elskere af særlige adrenalin her er der en attraktion, hvor du kan nyde alle de lækkerier i et frit fald fra en højde på op til 38 meter, og high-speed vandrutschebane kaldet "sort hul".

Hele dagen, gæster i alle aldre underholdt af professionelle animatorer, som ingen vil være kede sig. Også organiseret underholdning og show-programmer, som helt sikkert vil farve hver aften i lyse farver. Levende musik og diskotek ligesom alle elskere af dans.

Sport på hotellet

Hvis en turist er meget interesseret i sport og praktisk er uden liv, er det bestemt ikke forgæves kom i Belek. "Papillon Belleville" vil være for en sådan person et sted i Middelhavet, hvor det vil være i stand til at realisere deres mest skattede sport drømme.

For det første er der de traditionelle sports spil, som kan findes i mange hoteller. Dette og bordtennis, og tennisbaner til en omgang tennis og volleyball og basketball, og billard, og squash, og forskellige former for vandsport. Det er muligt at bruge skolens faciliteter til windsurfing og dykning, og opdage nye muligheder for sig selv, ukendte færdigheder, som er sikker på at tilføje resten af unikke lyse farver.

For det andet en rummelig fitnessrum og et fitnesscenter er klar til at acceptere alle turister, der omhyggeligt ser deres figur og er klar til enhver tid at være på den træner eller motion instruktør.

Men det vigtigste i Hotellet "Papillon Belleville" - en sportsklub, og byder på et stort antal af høj kvalitet fodboldbaner. Om vinteren, de er meget populære med berømte fodboldhold, og i feriesæsonen, kan de bruge resten. På grund af den høje ende af afløbssystemet, der dækker de lokale områder opfylder de strengeste krav til sportslige præstationer.

Hovedparten af områderne idrætsforening er tre kilometer væk, i byen Kadriye. Her til gæsterne 6 puder i forskellige størrelser. Her arrangerer hotellet specielle gratis overførsler. På det område af den samme hotelkompleks er der en fodboldbane størrelse på 95 x 65 meter med en løbesti og tilskuertribune med 100 pladser.

Hvor og hvad de skal spise på hotellet

Varieret og velsmagende mad på "buffet" er et tilbud til gæster på hotellet "Papillon Belleville" i den største restaurant kaldet Aspendos. Der er endda en særlig tabel arrangeret for børnene. Restauranten er åben døgnet rundt, så hvis nogen er sultne gæster i midt om natten, der han finder hvad de skal spise. Hurtige snacks er også tilgængelige i hotellets mange snackbarer.

For børn er der også en separat restaurant, der ligger i umiddelbar nærhed af de vigtigste. Til deres rådighed en børnemenu og en sjov mangefarvet bord, hvor børnene vil elske at spise for. Også her er der en mikrobølgeovn, højstol, blender og sterilisator flasker.

Spisning a la carte, som er på stedet tre, byder på et fint udvalg af kinesiske, mexicanske og italienske køkken.

Som børn hvile i hotellet "Papillon Belleville"

Til børnenes ferie var sjovt og forskelligartet, særlige børneklub Papy Børneklub organiseret på stedet. I det, er der forskellige undergrupper til børn i forskellige aldre, som giver dig mulighed for at finde alle dine gæster tilgang. Kede unge turister her en gang, fordi hver dag for dem er omdannet til en rigtig ferie takket være de færdigheder af lokale arbejdere.

I en af de puljer bygget gaming kompleks med vidunderlig dias, der vil glæde børn i alle aldre. Der er også regelmæssige legepladser.

Spa Services

Spa-hotel kompleks "Papillon Belleville" med titlen Reborn Spa giver gæsterne mulighed for at fordybe sig i en verden af nydelse og afslapning. Det tilbyder gæsterne en hammam, en række massage- og særlige VIP-pleje, østlige praksis, alle former for komplekser på hudpleje og krop.

Også fantastisk verden af spa åbnet her og for de yngre gæster, der nu kan nyde alle mulige lindrende behandlinger efter solbadning, masker og massage med aromatiske essentielle olier.

Gæsteanmeldelser og

Hotellet "Papillon Belleville" (Belek), et foto, som du vil revidere igen og igen, er meget populær blandt turister og har en masse positive tilbagemeldinger.

Selvfølgelig, de negative aspekter af fritidsaktiviteter også forekomme, men de er meget mindre. For eksempel, nogle er utilfredse med monotone måltider serveres i restauranter og manglen på et stort udvalg af frugt i slutningen af turistsæsonen (startende fra den anden halvdel af oktober). Ifølge mange af turister, antallet af værelser i hovedbygningen er helt gamle og absolut behov for reparation. Så det er helt almindeligt, at folk, der har besøgt dette hotel, anbefales det at vælge de værelser beliggende i bungalows.

Men folk slappe af i "Papillon Belleville" (Belek), bedømmelser af hotellets forlod mere end positiv. En særlig glæde er en enorm mængde af fyrretræer og eukalyptustræer, der er endda frugttræer som tangeriner, granatæbler og citroner. Børnezoo er særligt enthralls selvfølgelig børn og deres forældre, men også med glæde se kæledyr.

Om kvaliteten af stranden, som har et hotel "Papillon Belleville" (Belek), vurderinger er også positiv. Glat indrejse i vandet er fantastisk til børn, især de små. Også vores landsmænd påpege, at det komplekse personale ofte fjernes på stranden, så papirkurven det aldrig sker.

De fleste af de turister, der opholdt sig på hotellet i kommentarerne skrevet om, hvad der er bedst her organiseret børns animation. Nogle notat, at showet-plads til voksne lidt kedeligt og er mere egnet til folk i pensionsalderen. Hertil kommer, hver gennemgang af animation for børn - det er en sand fornøjelse fra set.

Beslutter at slappe af i Tyrkiet med børn, skal du sørge for at gå til Belek. "Papillon Belleville" vil være præcis det hotel, hvor du og dine børn kan synes et paradis ferie. Bored her bare ikke har, og voksne kan roligt nyde hinandens selskab, mens børnene bliver underholdt på forskellige dias.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.