SundhedAlternativ medicin

Sage i overgangsalderen og hedeture. Sådan skal du tage en vismand til kvinder?

Udseendet af rynker i ansigtet er det første tegn på ældning. Det bør tænke på, at aldring er ikke kun huden, mister friskhed og skønhed, og der er forandringer i kroppen. Et symbol på aldrende kvinder har overgangsalderen eller overgangsalderen, med alle dens konsekvenser. Kun ét ord "overgangsalderen" er en kvindes rysten, bange for ham alle de mere retfærdig køn. Men ingen af dem formåede at komme væk fra ham. Imidlertid kan uønskede symptomer omgås. Dette vil bidrage til folkemusik retsmidler, herunder salvie. Anmeldelser af denne lægeplante positiv.

I mange tilfælde helt undgå hedeture i overgangsalderen mislykkes. Der er mange faktorer, der bidrager til deres manifestation. Disse omfatter alkohol, koffein, stress, rygning og varme. De bør ikke være til stede i livet for kvinder i overgangsalderen.

Folk retsmidler i overgangsalderen hedeture

For at forbedre sundhedstilstanden i de menopausalsyndromer ved hjælp af traditionelle medicin. De hjælper med at reducere sveden af tidevand og lindre ubehag. Med deres hjælp, det normaliserer hjertet vender tilbage til normal søvn, fjerner kløe og svimmelhed.

Oftest er disse urter bruges i overgangsalderen og hedeture: tjørn (blomster og frugter), græs Motherwort, rødkløver, citronmelisse (græs) og en blanding af dem. Disse planter bidrage til en normalisering af ekskretionsorganerne og nervesystemet.

Under overgangsalderen kvinder tarmen, som er ansvarlig for optagelsen af calcium fra indtaget mad, bør det fungere perfekt. Normal tarm mikroflora beskytter kroppen mod giftstoffer. For at holde maven og tarmene i den normale tilstand, er det nødvendigt at vedtage en vanddrivende og choleretic urter. Disse omfatter: majs silke, rød blåbær blad, birk knopper, hyben (frugt), marietidsel, rejnfan (Flowers) og røllike.

Veletablerede efter husråd for overgangsalderen hedeture:

• Med nervøs spænding - baldrian tinktur.
• Med apati og tab af styrke - tinktur af Eleutherococcus.
• For at holde kroppen i god stand - mynte, lind blomster, Cudweed.

Effektiv middel mod hedeture i overgangsalderen - kinesisk akupressur. Gør det har brug for en specialist.

Meget populær i behandlingen af varmt tidevand forårsaget af overgangsalderen urt salvie. Svar om det kun godt på den del af kvinder.

Nyttige egenskaber salvie

Nyttige egenskaber af salvie bruges i madlavning, i kosmetik, vigtigst, virkningen af Salvia er almindeligt anvendt til behandling af hedeture i overgangsalderen.

I madlavning, er det anvendes under fremstillingen af kød som flavorful krydderier. Sådan krydderier salvie er meget udbredt.

Hver pige drømmer om at have en smuk tykt hår. I butikkerne er der et sæt af dyre flasker og krukker med værktøjer til hårpleje. De har ikke altid handler den måde, du ønsker. Bedre at tage den tilgængelige husråd, der er blevet testet mere end én generation af det svage køn. Dette - græsset salvie.

høst salvie

Hvis det er nødvendigt, kan du købe på et apotek salvie. Instruktioner om hvordan man forbereder et terapeutisk middel, emballagen er der altid. Men det vil være bedre, hvis græsset til at forberede dig.

Af alle de planter som råvarer kommer fra bladene og blomstrende toppe. Høsten foretages to gange om året. Den første gang - i begyndelsen af blomstringen, den anden - i det tidlige efterår. Under den første indsamling af egnede nederste blade, bryder efterår fra alle blade.

Høstet medikament potion tørres i løbet af få dage. Til denne dragt tørt skyggefuld sted, såsom en kvist eller en speciel tørretumbler til urter. Efter dette, at pakke.

Sage: Ejendomme til kvinder

En anden kvinde i det gamle Egypten vidste om de gavnlige egenskaber af salvie, og hvordan det påvirker den kvindelige krop. På det tidspunkt tilbød de gamle egyptiske healere at tilføje blomsterne og bladene er kendt helbredende planter i mad og drikke infusionen at forbedre fertiliteten. Brugen af salvie til kvindens krop forblev relevant, da mange år siden. Kun anvende det blevet meget hyppigere. Flere og flere kvinder sætter pris på ham som assistent for forskellige helbredsproblemer.

Egenskaber Sage for kvinder er godt til udtryk i behandlingen af barnløshed. Til denne kapacitet det kan bygge på podiet. Sage hjælper arving fødsel, end familien glade.

Salvia nyttige egenskaber for kvinder er meget talrige. Denne urt har evnen til at holde den normale aktivitet af køn kirtler og har en foryngende effekt på hele kroppen. Den mest populære bruger salvie som et middel mod hedeture i overgangsalderen.

Sage løsner spændinger. Det virker effektivt, når du fjerner stress og dårligt humør. Da hver kvinde er kendetegnet ved sin følelsesmæssige, subtile sjæl, er det meget følsomt opfatter alt, hvad der sker rundt omkring, salvie som læge er præcis nødvendig for det.

Sage i overgangsalderen og hedeture: hvordan man kan gøre?

Under overgangsalderen kvinder ofte har sådanne ubehagelige fænomener som tidevandet med en følelse af intens varme. Normalt optræder de i hoved, hals og bryst. Kvinder skal undgås disse syndromer anvendes urt salvia med overgangsalderen og tidevand. Sådan skal du tage og i hvilken form, så læs videre.

Sage er rig på æteriske olier, som også har stor helbredende egenskaber. De bruges til behandling af bivirkninger af overgangsalderen, hvoraf den ene er hedeture.

Anvendes som urtete salvie udadtil og indadtil.

Medicinske undersøgelser har vist, at bruge en tinktur af salvie, hedeture og deres intensitet vil falde. I dette tilfælde er salvie virker på kvindens krop, ligesom østrogen.

Under overgangsalderen, kvinder rådes til at spise hver dag i et par frisk salvieblade et kursus på omkring to måneder. Efter den første måned af det gunstige middel, der modtager tidevandet er reduceret til det halve, og i slutningen af den anden måned - 70%. Det er værd at forsøge at bruge denne metode.

Ansøgning danner salvie overgangsalderen og hedeture

En form for anvendelse af salvie - indånding, der forekommer under indånding af dampe. For denne nyttige salvie olie, som kan påføres på hudoverfladen. Inde i det er strengt forbudt at tage.

Der er andre former for ansøgning salvie: bad, te, urtete, tinktur, olie, tinktur.

Præparater af salvie, som kan købes på apoteker

De bedst kendte og mest effektive medicin - piller "Menoforse" salvie ekstrakt. Dette er den nemmeste måde at slippe af med overdreven hedeture i overgangsalderen.

Salvini - floral antibiotikum 1% opløsning af salvieblade på alkohol. Det fungerer som et bindemiddel, et antimikrobielt middel.

Tørret salvie blade.

Tinktur af salvieblade på alkohol i forholdet 1:10.

I øjeblikket har forskellige udførelsesformer blevet kendte lægemidler opskrifter til fremstilling i hjemmet, såvel som fremgangsmåder til salvie anvendelse i behandlingen af hedeture. Der er mange mapper, som beskriver alt hvad du behøver at vide om den salvie græs i overgangsalderen og hedeture, hvordan man kan tage og hvordan man forbereder.

Fremstilling og anvendelse af et afkog og infusion af salvie til behandling af hedeture

Folk healere i behandlingen af feber og til at lindre overgangsalderen hos kvinder ofte vælger medicinsk salvie plante. Branch sved under tidevandet begynder at falde efter en halv time efter indtagelse af salvie. Ofte så dens effekt varer omkring en dag.

En af de hyppigst anvendte opskrifter én, der indeholder salvie (i overgangsalderen og hedeture), hvordan man kan gøre, og hvordan man producerer det, kan også findes i registrene på helsekostforretninger. Dette værktøj er velegnet til indendørs og udendørs brug på samme tid.

Denne infusion kan fremstilles ved at anvende forholdet mellem vand og tør salvieblade 1:10, men kan være 1: 5, når det tages friske blade. Indgyde muligt ved at placere en termokande, og det er muligt i et vandbad, men ikke bringe det i kog.

Bouillon fra salvie tinktur kun forskelligt fra det, at medicinske sammensætning ikke infunderes og kogt på et dampbad i 15 minutter.

Ren saft af salvie - et middel mod hedeture

I løbet af sommeren, forberede salvie græs og frisk græs saft at presse. Værkerne vil være mange, men resultatet af dette arbejde vil være betydelige. Ren frisk juice vil handle om hormoner. Resultatet - en nedgang i antallet af varm tidevand.

Sage olie i overgangsalderen: tilberedningen

Sage olie er en anden doseringsform af urter. Det kan ske i hjemmet, til en pris på denne proces er omkring 6 uger. For at koge det, du har brug for at indsamle om morgenen efter duggen alle overjordiske dele, tørre i skyggen, og derefter anbragt i en glaskrukke og hæld vegetabilsk olie. Jeg sætter opvasken i to uger i et mørkt varmt sted med en konstant temperatur (forudsætning), omrøring hele tiden. Så i sidste måned olien stadig står, men den uro i denne periode skal stoppes. Efter 4 uger olien filtreres.

Sage olie bruges med en let massage. Massage olie tilsammen får hjælpe kvinder slippe af hedeture og uønsket sveden i overgangsalderen.

Te fra salvie i overgangsalderen. Hvordan laver?

Te fra salvie hjælper med at opretholde en normal drift af den kvindelige reproduktive system. Hvis du føjer til det farven på limefrugter virkningen fordobles. Det anbefales at drikke for kvinder i overgangsalderen. Det vil være nyttigt, hvis det er korrekt brygget.

Først skal du forberede en te infusionsenheden, hæld kogende vand. Derefter udfylde kedel med 3 teskefulde løs te, 4 tsk granuleret te, tørrede blade af salvie og en teskefuld alle hæld kogende vand til to tredjedele. Wrap i 10 minutter, så hæld tekande med kogende vand. Det bør være 500 ml.

Der er en anden meget enkel opskrift salvie te: 30 g tør urt salvie gøre 0,5 liter kogende vand. Resultatet - en vidunderlig aromatiseret drink at hjælpe med at håndtere tidevandet, og rense blodet. Drik lidt efter lidt, ved hjælp af en del af dagen.

Bad med salvie i overgangsalderen

I lidelser forårsaget af overgangsalderen er meget effektive bad med salvie. De reducerer hyppigheden af hedeture, svedeture, hjertebanken tone markant, hjælper med at slippe af hovedpine og søvnløshed. Kvinder, der har forhøjet blodtryk, tage bade forbudt.

Kontraindikationer

Hvordan til at drikke salvie til folk, der oplever nogle sundhedsmæssige problemer? Den første er højt og lavt blodtryk. Svaret er simpelt - er strengt forbudt. Salvia forårsager en stigning i blodtrykket, og under reduceret tryk, den person hårde bærer det.

Sage, hvis det tages uden kontrol kan forårsage et fald i blodsukkeret og beslaglæggelser. Administration af lægemidler, herunder salvie, et presserende behov for at stoppe, hvis der var en tør mund.

Kontraindikationer til salvie modtager nyrebetændelse, svær hoste.
Vær sikker på at vide og huske på, at salvie er ikke så harmløst. Hvis det tager lang tid, det ophører med at skyde skylden for alvorlig forgiftning organisme.

En kvinde, der beslutter sig for at behandle hedeture forårsaget af overgangsalderen, er at besøge din læge og få testet sundheden af organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.