SundhedAlternativ medicin

Hvidløg væske fra hundrede sygdomme. Kontraindikationer og anmeldelser

Mange gennemprøvede populære opskrifter kan slippe af med mange sygdomme på samme tid. Så erfarne folk anbefale at tage hvidløg spiritus fra et hundrede sygdomme. Denne erklæring er ganske fed, så er en masse indvendinger. Er det muligt hjemme med hjælp af enkle værktøjer markant forbedre sundheden, slippe af med flere problemer på én gang? Sikkert sådan et spørgsmål fra mange af jer. Lad os prøve at finde bekræftelse af disse oplysninger. Og vi ved det vidunderlige opskrift af unikke produkter baseret på hvidløg.

Hvidvin hvidløg og rødvin

Hvordan til at lave mad hvidløg spiritus fra et hundrede sygdomme? Der er to grundlæggende opskrift lignende midler, er væsentligt forskellige fra hinanden. Til fremstilling af en agent er påkrævet rødvin, men for den anden - alkohol. Lad os starte med den "lite" version. Så skal komponenter såsom:

 • skrællet hvidløgsfed (12 stykker);
 • rødvin (600 ml).

Hvert fed bør opdeles i fire dele, og derefter hældes alkoholen. At udføre sådanne manipulationer er bedst egnede glasbeholdere. Glem ikke at lukke sin kork, og derefter sætte i vindueskarmen. Prøv at vælge den mest lyse, solrige sted, så strålerne faldt på flasken. Insisterer og vandre ligesom hvidløg spiritus vil være i to uger. Hver dag skal rystes flere gange. Efter det angivne tidsinterval udløber, skal du hælde væsken i en anden beholder mørke i yderligere opbevaring i køleskab. Vi besluttede at begynde at bruge hvidløg spiritus fra sygdom? Glem ikke at belaste det før. Forbruge drikken i 30 dage, hver dag en teskefuld et par minutter (5-7) før morgenmad, frokost og middag.

Hvidvin hvidløg på alkohol

Hvidløg spiritus fra et hundrede sygdomme baseret på alkohol er også et meget populært værktøj. Til dens fremstilling skiver skal slibe en slamtilstand og derefter hælde alkoholen (96%). 200 g produkt skal tilsættes 200 ml væske. Præparatet anbringes i tilberedte beholdere, og derefter infunderet i totalt mørke i 10 dage. Sørg for at prøve på en sådan ordning kogt hvidløg spiritus fra sygdom. Kommentarer om denne facilitet indeholder meget positive oplysninger.

Husk, at opnå den ønskede virkning kan kun gøres til genstand for en særlig ordning. Så på den første dag før morgenmaden, anbefales det at bruge en dråbe væske, før frokost - to og før middag - tre. Som du kan se, at antallet af agenter stiger før hvert måltid på en dråbe. Så på den femte dag i dit behandlingsprogram skal se sådan ud:

 • Morgenmad - 13 dråber;
 • middag - 14 dråber;
 • middag - 15 dråber.

anbefales at falde i den modsatte retning (én dråbe) fra den sjette dag dosering brug. Således ved den 10. dag vil vende tilbage til den oprindelige kredsløb i en ændret form (3-2-1).

Det resterende antal infusioner anvendt 25 dråber tre gange om dagen, 20 minutter før de vigtigste måltider (dvs. om morgenen, eftermiddag og aften). En fuld løbet af oprensningen og styrkelse af kroppen er fuldstændig, når gjort væske er helt færdig. Af den måde, anbefales det at tilføje den nødvendige dosis af midlet i den varme mælk.

En nyttig sammensætning af hvidløg

Hvorfor hvidløg spiritus af hundrede sygdomme fik sit navn? Sagen er, at dette værktøj hjælper virkelig en betydeligt øget menneskers sundhed. Unik grøntsag har et stort antal proteiner, sukkere, calcium, phosphor og selen selv. Det omfatter vitamin B6 og C. stor betydning for at styrke immunsystemet og forbedre tilstanden af organismen er essentielle olier og biologisk aktive stoffer - flygtige. Takket være deres tilstedeværelse grøntsag kan anvendes som en metode til at håndtere forkølelser.

Række nyttige egenskaber

Hvorvidt hvidløg hjælper spiritus fra mange sygdomme? Lad os prøve at definere de tilfælde, hvor brugen kan bringe en rigtig gode resultater. Så unik tinktur bruges til:

 • rense kredsløbssystemet og forbedre cirkulation i hele processen med det menneskelige legeme;
 • O slagger, salte, toksiner og andre skadelige aflejringer;
 • styrke immunsystemet;
 • forbedre appetit;
 • forbedre stofskiftet;
 • vægttab (fordi det hjælper mad fordøje og absorbere så hurtigt som muligt);
 • forebyggelse af vaskulær sygdom og hjerte;
 • bortskaffelse af indenlandske inflammatoriske processer (hovedsagelig inden for gynækologi);
 • tryk normalisering;
 • eliminering af bakterier i legemet (antibakterielle virkning).

Listen over kontraindikationer

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at forbruge hvidløg spiritus? Kontraindikationer til at bestemme ganske nemt. Først og fremmest skal man huske, at den ekstra ingrediens i alle opskrifter er alkohol. Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge det, sådan en tinktur er for dig under forbuddet. Som for hvidløg, er det ikke anbefales til:

 • forskellige sygdomme i mavetarmkanalen (for eksempel mavesår, gastritis og mange andre);
 • cholelithiasis.

Interessante fakta om tinktur

Brug hvidløg spiritus til behandling er nødvendig for at omtanke. Så skal du forstå, at det er et kosttilskud, en fremragende forebyggende redskab, men ikke særlig behandling. For alvorlige sygdomme nødvendigvis henvise til en specialist for diagnose og få et særligt formål. Af den måde, hvis du er ved at forberede en tinktur af alkohol, være opmærksom på, at det kun kan bruges én gang i 5 år.

Udtalelser fra mennesker, der bruger spiritus

Hvad tilbagemeldinger har hvidløg spiritus fra sygdom? Anmeldelser tyder på, at det er en gennemprøvet og pålidelig måde, hvorpå vil støtte immunsystemet, forbedrer fordøjelseskanalen, at fastsætte formen. Selvfølgelig kan du møde en række af negative eller neutrale indhold, fordi en og samme stof ikke kan nærme alle. Tilbage står kun at sikre effektiviteten af denne husråd.

Endelig et par ord

Det er usandsynligt, at nogen stadig tvivl om det unikke i et værktøj som hvidløg spiritus. Anmeldelser af mennesker, der har prøvet det, bare bevise en positiv effekt på den menneskelige krop tinkturer. Med forbehold for formuleringen, regime, samt at tage hensyn til de nødvendige forholdsregler (liste over kontraindikationer derover) vil du være i stand til at opnå positive resultater uden at skade deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.