SundhedSygdomme og betingelser

Blå mærker uden grund. Hvad er der i vejen?

Bruise for mange mennesker, især i en ung alder, er det en sædvanlige ting. Alle ved, at efter enhver slag eller skade er det meget muligt at forvente. Men hvordan man skal reagere, når der er blå mærker uden en årsag? Hvad kunne det være?

Dette fænomen har længe fundet en forklaring i medicin. Alle fejl af kapillær skrøbelighed, som, når presset let, eller en lille hud pridavlivaniya beskadiget. Derfor, hvis der dannes blå mærker uden grund, måske, årsagen er den høje sprødhed af blodkar som følge af en autoimmun sygdom, eller en blødende vaskulitis. Denne sygdom fører til det faktum, at de immunceller i kroppen begynder at tage blodkarrene i nogle fremmedlegeme. Følgelig immunsystemet begynder at producere antistoffer, som mest ødelæggende virkning på blodkar, deres tyndere, hvilket gør skøre og skrøbelige.

Blødninger i skibe føre til, at blodet hældes i det subkutane væv lag, og dette dannede blå mærker. Den mest almindelige hæmoragisk vaskulitis påvirker shell sådanne vitale organer som hjerte, lunger, lever, hjerne og nyrer. Derfor, i en række forskellige steder kan findes blå mærker - på maven, ryg, arme og ben.

Det skal bemærkes, at forekomsten af blå mærker på benene, og det er manglen på dem i andre dele af kroppen angiver, at du har startet den første fase af udviklingen af åreknuder. I denne situation, anbefales det at bevæge sig så meget som muligt, da dette spørgsmål antyder stagnerende processer. Selvfølgelig bør du også kontrollere tilstanden og dens fartøjer.

Den skrøbelige blodkar på grund af hvilken de blå mærker på kroppen uden grund, ofte på grund af manglende i kroppen tiltrængt vitamin C. For at forhindre yderligere blå mærker medtage i din daglige menu så meget som mulige produkter, som omfatter vitamin. Dette er alle former for citrusfrugter, løg, ananas, tomater, stikkelsbær, jordbær og hyben. Hvis det er svært at finde den rigtige kost, kan du drikke et særligt kursus af narkotika, den mest berigende vores krop med vitaminer.

På grund af forstyrrelse af hormonsystemet og centralnervesystemet kan også dannes blå mærker uden grund. Derefter din kost bør tilføjes ikke kun ascorbinsyre, men vitamin R. Denne kombination fører til den ønskede forøgelse af calcium i blodet, styrker blodkar, blodtryk regulering og god permeabilitet af kapillærer. Naturlig kilde til rutin (vitamin P) - en friskbrygget grøn te. Det er også indeholdt i boghvede, kirsebær, blommer, rød peber og citrus.

Ved forskellige lidelser i kredsløbssystemet, gigt, hypertension, nyresygdomme, kronisk tonsillitis, og efter nylig infektionssygdomme kan forekomme blå mærker. For præcist at identificere årsagerne til blå mærker, skal du gennemgå en grundig undersøgelse. Sørg for at tage en blodprøve for størkne og blodplader.

Først og fremmest bør du hovedet til terapeuten. At han giver anvisninger for prøver og eksamen. Du kan have til at besøge andre læger. Du vil helt sikkert blive udledt stoffer, hvilket resulterer i fartøjer i tonen. Men den grundlæggende behandling er altid strengt individuel basis og vil afhænge af de resultater, der er opnået ved analyse. Præparater bør tages ikke kun i den akutte fase af sygdommen, men efter fjernelse af alle symptomer. Dette vil bidrage til at genoprette deres normale karvæggen tone.

Og for at der ikke længere optrådte blå mærker på hans mave, arme, ben og andre dele af kroppen, for at undgå anstrengende motion og stærk underafkøling. Pas på dig selv og tage sig af deres fartøjer. Dette vil give dig mulighed for at leve et langt og lykkeligt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.