SundhedAlternativ medicin

Brugen af hørfrø i medicin og ikke kun

Desværre er det ikke alle ved, at ikke kun de stoffer fra apoteker og vitaminer med til at gøre os mere sunde, smukke og undgå mange andre problemer. Crazy tempo i livet, stress, nedsat økologi og andre sådanne faktorer påvirker sundheden og udseende negativt. Vi glemmer ofte eller simpelthen ikke ved karakteren af de ressourcer, der har medicinske egenskaber og kan forbedre livskvaliteten. Jeg vil gerne uddybe dette uundværlige produkt som hørfrø , der længe har været anvendt af mennesker på mange områder. Hvad er enestående i disse små frø og hvilke problemer kan klare? Lad os undersøge disse spørgsmål nærmere.

Anvendelse af hørfrø til behandling af kræft

Nylige undersøgelser har bragt gode nyheder: de er resultatet siger, at sygdomme som kræft i prostata, en tumor i tyktarmen og brystkræft kan ikke kun forhindre, men også med held behandlet med hørfrø. Undersøgelser udført på dyr, viste med succes, at omega-3 fedtsyrer er en del af hør, kan bekæmpe denne frygtelige sygdom. Og endnu en væsentlige komponenter - lignaner - forebygge forekomsten af kræft på grund af hormonelle svigt i kroppen. Så på trods af al den rædsel af en sådan diagnose, kan du ikke miste håbet, du har brug for at bestanden op hør frø.

Anvendelse af hørfrø til behandling af hjerte-kar-sygdomme

Også her kommer vi til støtte af den magiske af omega-3 fedtsyrer, som kan overvinde inflammation, lavere kolesterol, tilvejebringe et passende puls, forhindre dannelsen af aterosklerotisk plak og forbedre blodgennemstrømningen til vævene. Hvis du allerede har haft til at beskæftige sig med en af disse diagnoser, ikke haste til at gå i panik og købe hør frø og behandles. Styrken ved denne plante er enormt, og med den rigtige modtagelse du reducere risikoen for yderligere udvikling af sygdommen og alle de ubehagelige konsekvenser.

Anvendelsen af hørfrø til sikkert vægttab

På grund af indholdet i frø af hør protein, lecithin, vitaminer, flerumættet fedt forbruget af dette produkt er en aktiv peristaltik. Det betyder, at det fungerer korrekt, og farlige stoffer og affald, der blev indsamlet i tarmen i årevis og ikke ønsker at forlade sin tilflugt, vil blive vist med den ublu sats. Kort tid efter begyndelsen af de behandlinger reducerede appetit, hvilket heller ikke er befordrende for vægtøgning. Hvis tallene på skalaen ikke haste til at ændre sig, så skal du ikke forsøge at smide en reception hør. Tricket er, at jo flere giftstoffer i tarmene, jo langsommere du folde vægt.

Anvendelse af hørfrø er udbredt og i kosmetologi. Enhver kvinde ønsker at blive en gudinde, især hvis det kan gøres derhjemme og på stort set uden omkostninger. Maske af hørfrø vil gøre dit hår smukt, hvilket frigør dem fra finesser, skrøbelighed og skæl. En ansigtsmaske vil fjerne hævelse og genoprette hudens elasticitet.

Som vi kan se, det virkelig er healing på mange måder, de midler der er i stand til at løse selv de mest komplekse problemer. Det er fortsat kun at bestanden op på magisk kugle. Når du først hører om det og ikke ved, hvor man kan købe hør frø, så blot besøge ethvert apotek.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.