Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvad en god øl? Hvad øl er den bedste i Rusland? Bedste øl

I vores land, øl drikker, drikker, og sandsynligvis vil drikke. Meget meget det er elsket af russerne. Denne skummende drik for første gang begyndte at lave mad til yderligere fem tusinde år siden. Siden da har teknologien til fremstilling af flydende brød forandret sig dramatisk, så øllet i dag har et helt arsenal af krydrede smag og aroma. Alle ved, at høj kvalitet og lækker drikkevare er fremstillet af de tjekkiske, tyske, engelske bryggerier. Gør det i Rusland. I dag på hylderne i de lokale supermarkeder præsenterer et bredt udvalg af drikke byg, og forbrugeren er der et logisk spørgsmål: "Hvordan man ikke at fejlbedømme og købe en rigtig god øl" Inden jeg giver et svar, er det nyttigt at nævne, hvad fordel bærer en flydende brød .

nyttige egenskaber

Det ser ud til, godt, hvilke fordele kan have en øl, der hører til den kategori af alkoholholdige drikkevarer? Faktisk kan.

Den omstændighed, at øllet er koncentreret masse af vitaminer og antioxidanter, hvilket minimerer risikoen for hjertekarsygdomme. Hertil kommer, i humle er polyphenolforbindelser som medvirker til at reducere blod kolesterol, forebygge udviklingen af kræft og ødelægge virus.

Mørk eller lys øl

Dog bør man nævne, at i højere grad de ovennævnte effekter har mørke drikke øl byg, og ikke mister en sans for proportioner i deres brug. Således, god øl - en mørk øl. Men på trods af dette, mange russiske forbrugere foretrækker række kategorien "pilsner". For dem er en god øl i første omgang, fordi det smager godt.

Men som hjælpeprogrammet er der minimeres, fordi pilsner ved fremstilling stadium, filtrering og hælde mister hele sættet af organiske stoffer. Ifølge eksperter, god øl fremstillet af hvede i Tyskland, da det er berømt for sine gavnlige egenskaber. Den mest robuste drik byg er ale, som er en behagelig duft af frugt symbiose og høj koncentration af alkohol.

Bestemt meget få mennesker ved ikke, hvad god øl er produceret i Tjekkiet og Tyskland. Disse lande er trendsættere i kunsten at brygge.

tjekkisk

For første gang skummende drik i Tjekkiet begyndte at producere tilbage i 1088. Mens øl udelukkende er brygget i hjemmet. Senere begyndte de at bygge små fabrikker, og deres ejere er forenet i butikken og bygge engros leverancer af flydende brød. Så den tjekkiske hersker, Korol Vatslav, var overbevist om, at virksomheden gør en god fortjeneste. Og i 1118 beordrede han opførelsen af den første store bryggeri.

I dag, kan du prøve den bedste øl i Tjekkiet, og alt sammen på grund af den teknologi af forberedelse øl indebærer anvendelse af kun høj kvalitet humle. Bag ham kommer endnu tyske bryggerier. Hvorfor selv de bedste øl produceret i Tjekkiet? Det forhold, at en af de vigtigste ingredienser i produktionen er rent vand, som er udvundet af artesiske brønde. Det er ren og blød.

Det skal bemærkes, at tjekkisk øl er opdelt i specifikke kategorier. Især er der er "et dusin" (urten indhold - 10%), "De tolv" (urten indhold - 12%). Der er sorter af byg mørk drik (malt brygget mørk) lys (lys malt brygget), halv-mørke (brygget fra en blanding af lys og mørk malt) rzhezane bedømmelse (kombinationen af lys og mørke øl).

I dag er den bedste øl i Tjekkiet - det Velkopopovicky Kozel, ( "Velkopopovitsky ged"), Krusovice ( "Krusovice"), Staropramen ( "Staropramen").

tysk

I Tyskland skummende drik begyndte at brygge i 1156.

Der var ingen bryggerier, og det flydende brød fremstillet i klostre. Naturligvis sådan produktion lovet en betydelig gevinst. Bemærkelsesværdig er det faktum, at i middelalderens Tyskland, er øl ikke som en alkoholholdig drik: det var et alternativ til almindeligt vand.

Den gamle tyske brygning opskrift indebærer brug af urter og korn. Selvfølgelig, smagen af denne drik er dårlig. Kun spørgsmålet om renheden af øl blev afviklet i 1516 på det lovgivningsmæssige plan. Med andre ord, i udarbejdelsen af øl forbudt eventuelle ingredienser - undtagen malt, humle og vand. Og i dag kan man se på hylderne i nogle butikker øl flaske med påskriften "1516", og mange kendere af i dag mener, at dette er den bedste øl, som de måtte prøve. I forbindelse med udarbejdelsen af flydende brød i Tyskland nøje overvåge kvaliteten af gær. Gæring er af to slags: de folkelige og hest - i det første tilfælde, er drikken holdt længere.

Selvfølgelig rækken af tyske øl i dag ekstraordinært stort. Hvad øl er bedst - alle beslutter individuelt, i henhold til deres præferencer og forkærlighed. Nutidens forbrugere vælger: Roggenbier (rug øl er 5,5% alkohol styrke), Schwarzbier (undergæret produkt, meget mørk), Pilsner og Altbier - (opstrøms og nedstrøms produkter af gæring med et alkoholindhold på 4-4,8%).

I Tyskland især værdsat øl lys sorter og salgs-leder er mærket Krombacher.

russisk

Indenlandsk brygning markedet påvirker også dens størrelse. Statistikker viser, at kun i 2012, Rusland produceret omkring 10 millioner liter øl.

Det skal bemærkes, at medlemmer af det russiske ølmarked - det er dybest set de udenlandske selskaber. Hovedparten af det flydende brød produceret "Baltika" selskab (andel - 37,4%). Den anden stilling på markedet indtager en kommerciel struktur Inbev (16,4%), tredje - Heineken (11,7%). Også på listen over ledere i området for de nationale bryggerier er Efes (andel - 10,9%) og SABMiller (7,2%). Den resterende del af markedet mestre de mindre kendte mærker: deres produkter er fremstillet i de regionale mini-møller, bare i høj efterspørgsel blandt de russiske forbrugere.

Import af udenlandsk øl er begrænset

Selvfølgelig er det russiske marked også præsenteret og udenlandske virksomheder, der beskæftiger sig med import af øl fra Belgien, Tyskland, Tjekkiet, Polen og andre lande. Men i den spændte politiske situation i den udenlandske andel af aftager øl. Den russiske forbruger er blevet mindre at købe en øl af udenlandske mærker, primært fordi, at prisen på udenlandske drikkevarer har sprunget mindst 2,5 gange.

I vores land, forbrugerne foretrækker ølmærker "Golden Barrel", "Stary Melnik", "Siberian Crown", "Neva".

For en øl i Rusland øget efterspørgsel

Ifølge statistikker, for de fleste kunder den bedste øl i Rusland - det er let, lille fæstning drink, pakket ind i en glasflaske. 83% af de adspurgte foretrækker at bestille en drink filtreret lys, 7% - lys nefilrovanny. Kun 10% af de adspurgte sagde, at de kan lide mørk øl. Som allerede bemærket, det meste af gourmet øl foretrækker mellemlange styrke øl (4,5-5%). Omkring 10% af russerne vælger stærke øl, og kun 3% af forbrugerne køber kun en sodavand.

Hvad er det, en frisk øl?

Og selvfølgelig, i vores land gerne købe øl i glasset. Denne drik er altid frisk, hvilket i sig selv er fængslende. Bedste øl skal findes i detailforretninger beliggende i umiddelbar nærhed af de planter, der producerer skummende drik. Øget efterspørgsel er øllet "Zhiguli", "Klinskoe", "Admiralitetet".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.