Kunst og underholdningKunst

Nikolay Rerih: billede og en kort biografi af den store russiske kunstner

Nikolay Konstantinovich Rerih er kendt verden over for sin kunstneriske geni. Desuden viste han sin kreativitet i litteraturen, var glad for arkæologi, en masse rejser og aktive sociale aktiviteter. Men kun få mennesker ved, at Roerich er grundlægger af hans egen religiøse-mystiske bevægelse. Hans undersøgelser okkulte og regelmæssige seancer gav anledning til kunstnerens bandlysning fra kirken.

Nikolay Rerih malerier skrev et helt liv. Der er mere end 7000 eksemplarer, ikke medregnet de mange skitser til mosaikker og fresker komplekser på forskellige templer og kirker. Kunstneren har rejst utrolig mange lande, hvilket afspejles i hans værker. Stor aftryk på hans liv forlod en filosofi om Østen.

En masse af gåder og entydighed præsenteret på verdensplan Nikolay Konstantinovich Rerih. Malerier, skrevet i sine yngre år, signifikant forskellig fra de senere malerier, men deres kunstneriske værdi, der ikke formindsker. Hans første betydelige arbejde i verden af kunst er blevet en "budbringer".

"Gendan født den race" (1897).

Talent bogstaveligt brast ud af Roerich med beskyttelse grad. Maleri "Gendan født den race" skabt en furore. Tretyakov selv købte det for hans galleri. Han talte med begejstring om filmen Leo Tolstoy. Brug af historie fra Matthæusevangeliet, gennem sin "Runner" unge Roerich sender en besked til alle mennesker i Kristi navn. De afskedsord skrige, at kommende krig, sygdom og ulykke. Den berømte kritiker Stasov sagde dengang: "Tolstoj forstå, hvad tidender skynde budbringer."

"Idols" (1901).

Efter kun 4 år efter den første store succes for den nye Nikolay Konstantinovich Rerih vises foran os. Hans malerier er mere plot og fabelagtig, er alle de dele, spores mere klart og trygt, i sammenligning med de tidligere værker af forfatteren. Hans "idoler" - indbegrebet af hedenske ideer og billeder inspireret af arkæologiske ekspeditioner.

Stockade hængte med animalsk kranier, og tankevækkende gammel mand vandre ensomme visionære tal mellem ustemte idoler ... Denne historie blev videreført af andre værker, såsom "Evil", skrevet i samme år.

profeti Roerich

Malerier Nikolaya Reriha (med navne) er repræsenteret i mange indenlandske og udenlandske kataloger. Blandt dem er velkendte og ikke så. Der er mindst to stykker, som anses for at være profetisk - "City of den dømte" og "Cry Slangen." Begge malerier er skrevet ene efter den anden i 1914, kort før revolutionen. Solovyov, Roerich ven og kritiker, skrev, at værker af forfatteren til fælles med den gamle lignelse Babylon.

Nikolay Rerih malerier skriver spille kontraster. Så her: i baggrunden af den brændende himmel og slange, som indpakket byen fra alle sider, tårnhøje dystre grå vægge af fæstninger. I denne forfatters fortvivlelse - det uundgåelige i første revolutionær bølge.

himmelsk fantasi

Nikolay Rerih billeder med plot fyldt nødvendigvis omgiver konturen af skyer. Han giver dem en særlig plads i hans værker, og nogle gange endda fjerner en stor rolle. For eksempel, mønstret "Kommando til himlen." Roerich i hans litterære erindringer beskriver skyen som noget særligt, at han huskede fra den tidlige barndom. Med en omfattende kreative fantasi, i evig bevægelse, han bemærket altid noget nyt: riddere, heste, drager.

Maleriet "Kommando af himlen," folk er af sekundær betydning, bede med deres hænder op. Spil skyer synlige i mange andre værker af kunstneren, såsom "Three Crowns", "Battle i himlene" og andre.

helgen Panteleimon

Maler Nikolay Rerih malerier skriver ofte om bibelske motiver eller folkesagn. Interessant hans arbejde "Panteleimon den Healer" de dygtige healere helsekostforretninger. Men det er ikke klart, hvor grænsen mellem himmel og jord. Og her og der speciel natur synlig. På baggrund af Panteleimon - bare en del af naturen. Urter udsender lys i natten dybder. Lang skæg flagrende herbalist og blandes med vinden. Naturen og mennesket er en - det er den grundlæggende idé om dette billede.

Roerich og Nord

Hvor jeg rejste, uanset hvilket land eller besøgt, men behersket nordlige skønhed har altid elsket og beundret en indfødt af St. Petersborg Nikolay Rerih. Billeder (fotos er præsenteret i artiklen), som han skrev hele sit liv, de fleste af dem passere landskaber i sin barndom.

"Holy Island" demonstrerer magt og manglende adgang til Bileam, hvem kunstneren mødtes i 1906. Der er ingen almindelige mennesker. På øen hellig alt fra mand til sten. Det lader til, at overalt synlige konturer af mennesker, og folket selv er dekoreret med glorier.

østlige filosofi

Mange år af sit liv mod øst Nikolai Roerich. Hans malerier er ofte grundigt gennemsyret af den særlige filosofi. I alle de østlige fag - folk med deres skikke, Outlook, aspiration til lys og rolig. Hvert billede Roerich giver en sjæl, der ikke er alt klar, men tiltrækker en unik charme.

Mangfoldigheden af Himalaya synes fantasifulde og langt ude at de, der ikke har set dem i naturen. Kunstneren er så glad for Østen, så holde sig til det, selv om hans gravsten er der en inskription af hans venskab med det indiske folk.

Ved slutningen af livet Roerich, gennemsyret med østlige kultur, der blev vedtaget Lamaismen - en religion af død, tager det for givet, men det kræver ødelæggelse. Denne hedenske tro ejendommelige hellige ofre med masser af blod. Men på samme tid, tro på en lys stue i Roerich. Dette fremgår af hans malerier, som var russisk ejendom, arv, passerede en strålende kunstner store land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.