HjemlighedIndretning

Stribede tapet - raffineret klassikere og moderne dynamik i det indre

Valg af farve væg design - det er formentlig en af de vigtigste og vanskeligste opgaver for dem, der laver reparationer. Dens betydning ligger i det faktum, at den farve og mønster af vægbeklædning altid vil være dominerende, efterstillede på alle de andre elementer i interiøret, og kompleksiteten - i den rigtige efter eget valg, at skabe harmoni, komfort og skønhed. Stribet tapet aldrig blæst ud af mode, har de været og vil være meget populær i det attende og enogtyvende århundrede, og deres succes skyldes den alsidighed af et mønster, som kan være en klassiker, og meget moderne. Alt afhænger af bredden, placering og farve gamut bands.

Dull (ikke mere end to farver) strimmel af enhver bredde - fra meget smal, blyant, til et meget bredt - det er en klassiker. Disse baggrunde bruges til at oprette sofistikerede interiør i paladset stil. Glat, skyhøje lige linjer gør interiør i en klassisk strenghed og elegance. Der vil også være hensigtsmæssigt tapet i sort og hvide eller røde og hvide striber, ægte farver, dette er ganske kompliceret for udvælgelsen af møbler og tilbehør. Ved at vælge en sådan tapet, er det vigtigt at huske på, at det hele interiøret skal være næsten monokromt, med små pletter af anden farve, så vil det være virkelig en klassiker. Stribet tapet med guld eller sølv, med en fange i deres lyse blomster ornamenter og buketter af blomster - en romantisk. Sådanne vægge gøre rummet let og elegant, bringe finesse og ømhed.

Bright levende striber i forskellige farver og bredder skabe en dynamisk moderne interiør, vil de fylde det til et særligt humør, ligesom en snorbølger strakt. Delicate lyse stribet tapet til vægge og pasform i børnehaven - de vil se afslappet og sjov, nem gameplay indstilling tonen i rummet.

Men bandet er ikke kun universel. Dette tal er kompliceret og kan ændre opfattelsen af rum, både til det bedre og til det værre. For eksempel for brede vandrette striber langs alle vægge, meget visuelt reducere gulvplads, komprimere væggen og danner en kvadrat værelse små og trange og smalle og lange - endnu længere og smallere. Lodret mønster vil trække op i rummet, og hvis loftet er allerede høj, vil det være endnu højere, hvilket visuelt kan forvandle et rum i "godt", men på den anden side, disse baggrunde er gode at bruge, hvis du ønsker at hæve lavt til loftet. Vær dog opmærksom på, at sådanne funktioner er stribet tapet med lys farve kontrast. Pastel dæmpede farver har ringe effekt på ændringen i det visuelle rum. Også, dull band toner luk tapet fletteindstillingerne (i afstanden), transformerende væg næsten monokromatisk.

Hvad andet bør være opmærksomme ønsker at købe overvejelse efterbehandling materiale? Stribet tapet kræver absolut glatte vægge og hjørner. Eventuelle uregelmæssigheder vil blive forstærket af dem, vil blive mere mærkbar. Derfor, før de beslutter at holde disse baggrunde, bør du foretage en grundig forberedende arbejde.

Valget af møbler og tilbehør afhænger også af lysstyrken af linjerne på væggene. Den lysere og mere kontrast billede, jo lettere er det bør være den situation værelse. Band meget godt med de rigtige vinkler på kabinetter og sokler, med den klassiske ovale form vil også være meget hensigtsmæssigt med fine elegante strimmel. Det er ønskeligt lyse farver på væggene til at støtte de tekstiler. For eksempel er en af farverne i mønstret på tapetet nødvendigvis behøver at blive gentaget i farverne på gardiner, betræk og hynder.

Original smuk og kan dreje med kombinationen af stribede tapet eller monokromatisk ornamental tapet følgesvend. I princippet er det meget lyse og dynamiske striber vykleivat anbefaler en eller to vægge, ikke mere, fordi dette tal træt og keder sig hurtigt, hvilket skaber konstant psykisk pres.

Hvis det er svært at finde den rigtige farve stribet tapet, anvende et mønster på egen hånd. Til dette første væggene er malet i en meget lys farve, så de markerer ud strimmel den ønskede bredde, stick med de steder, der ikke behøver at male, byggeri tape, og derefter, sekventielt at ændre farven på maling, male på striben vægge i forskellige farver og bredder, ændre placeringen af skotsk. Denne alsidige design er nemt at oprette på den allerede overeksponeret almindelig ikke-vævede tapet, bare trække det på væggen og derved opdatere interiøret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.