Sport og FitnessUdstyr

Stels Navigator 500: specifikationer, anmeldelser

Cyklister er ikke født fagfolk. Elskere af cykling har endnu ikke at være alt for udstyrede køretøjer. Linje Stels Navigator giver cykler specielt til begyndere. Rimelig pris og de grundlæggende egenskaber, der er nødvendige til sport, tilbyder Stels Navigator 500 cykler.

For mange voksne cykel bliver en behagelig erindring om barndom, mange af de samme for denne grund beslutter at hengive sig en cykel. Og i dette tilfælde, at købe udstyret til alle mulige krav i sporten landevejscykel bare malplaceret. En masse af begyndere bliver Stels Navigator 500. Svar om ham forlader overvejende positive.

I hovedtræk cyklen

Producenten bestemmer cykel Stels Navigator 500 som en cykel, der kan vinde, og off-road og ujævnt terræn. Selv om en sådan betegnelse ville indebære tilstedeværelsen af lys og rammen til transport i hånden, som ikke kan prale af cyklen - ejeren af en tung stål skrog.

Sandsynligvis, er valget af dette materiale er resultatet af ønsket om lave omkostninger velobayka. Stålrammen kan skrives og fordele af denne model, ser på det fra et synspunkt om styrke og holdbarhed.

Gennemsnitspris Stels Navigator 500 tilbydes af det russiske marked, er på niveau med 7000-8000 rubler. Den foreslåede model er produceret i todimensionale udførelsesformer: 17,5 og 19,5 inches. Når du vælger en cykel, er du nødt til at fokusere på kløften mellem den øverste bjælke og skridtet (målt i stående stilling, ligger veloapparat således mellem benene) - ideelt set, det er 5 cm.

ekstra funktioner

Her vil du lære om, hvad der stadig adskiller cykel Stels Navigator 500. egenskaber baseret på den næste mission for at redde forklare tilstedeværelsen af hans stødabsorberende gaffel gennem fjedre. Dette design udmærker sig ved quenching strejker, især når du rejser på asfalterede veje.

26-tommer hjul er udstyret med en dobbelt kant, der giver mulighed for at korrigere dem, hvis deformation. Term Arbejdshjulene øger også på grund af tilstedeværelsen af riller til bremsebelægningsslid.

Gummi Chaoyang H-5120 giver en fremragende vedhæftning til vejbanen, men fælgen bremsning mekanisme kræver særlig opmærksomhed til fælgen. Deres deformation kan gøre bremsning ineffektiv og derfor farligt.

Andre Model "Stealth Navigator" til sammenligning

Ikke rigtig til den pris er forskellig følgende model af cyklen - Stels Navigator 510. For et ekstra omkring to tusind rubler, kan du få næsten lydløs (for anmeldelser på "af Yandex.Market") tohjulet jern hest med en letvægts aluminiumsramme.

Antal hastigheder her til 21, selv om brugere af faktiske hastighed er noteret som gennemsnittet. Resten af specifikationerne forbliver de samme, fremhæver de "inkompetente" vinger, ude af stand til at beskytte cyklen og ejeren selv i en lille luftfugtighed.

anmeldelser

Hvis der er behov for mere "tillid" og velobayke udstyret med skivebremser, er brugerne anbefales at se på Stels Navigator 850. Dette er faktisk en væsentlig enhed, der kan opfylde helt betyder velolyubitelya. Selv ikke-funktionelle vinger og ændres ikke.

Den mest hensigtsmæssige værdi for pengene, når du vælger en cykel "Stealth" med skivebremser kan opnås ved den model af "Stealth Navigator 750". Det noterede tillid og lette bevægelighed, blødhed foråret gaffel med øget rejseaktivitet og let gearskift.

Mere avancerede amatører, erfarne cykel Stels Navigator 500 anmeldelser forlader ofte er ikke altid kritisk (af de grunde nævnt ovenfor). Men de siger også, at de mangler, der er kompenseret velomashiny lav pris.

Derudover er der er dens høje permeabilitet gennem højdeforskelle fuldt svarer til den omstændighed, som angivet i det ledsagende Stels Navigator 500 instruktion. 18-trins gearkasse giver cyklen en konkret smidighed og evnen til hurtigt at sætte hastigheden.

Hvis det er nødvendigt, kan du indstille de længere vinger, der vil pålideligt beskytter mod flyvende snavs fra hjul og kuffert. Disse tilbehør til Stels Navigator 500 uden der er købt i sportsforretninger problemer.

Vælge din første cykel, er du nødt til at tage det uden for meget fanatisme. En masse af kommentarer til de budgetmodeller på internettet vil hjælpe med at bestemme. De vigtigste ting - husk på, at den valgte enhed kun åbner vejen for sporten, og hvordan og hvad for det til at gå - forståelsen af dette vil komme med tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.