Sport og FitnessUdstyr

PCP riffel - førende blandt de sorter af luftgeværer

I øjeblikket PCP riffel tager en ledende plads blandt de sorter af luftgeværer. Trykluft placeret under cylinderen i patronen, skubber kuglen under affyring og giver en starthastighed. Trykket i tanken når 200 atmosfærer, men der er også mere alvorlige muligheder (300). Antallet af skud en pistol af denne type afhænger direkte af den mængde fyldes af ballonen. Under affyring af våbnet med præ-pumpet har relativt svage afkast, som tillader brug af optiske sigter, uden at udsætte dem for risikoen for permanente skader.

PCP riffel er populær på grund af den kendsgerning, at et stort antal fordele i forhold til konventionel fjeder-stempel airguns prøver. Højere kapacitet og øget udbud af brand - er de vigtigste parametre, der bestemmer valget. Desuden hovedproblemet er den fjeder-typen stærk rekyl, der er næsten fraværende på PCP-modeller. Derfor er brugen af pneumatik bliver mere komfortabel og sikker.

Desværre, PCP besidder ikke kun riffel positive kvaliteter, der er nogle ulemper. En af de vigtigste ulemper er manglen på batterilevetiden våben til brænding kræver en konstant kilde til trykluft. Hver kugle affyret patron er tømt, mister tryk.

PCP riffel har en meget kompleks struktur, således brugeren, når manglende gå til et serviceværksted, fordi vedligeholdelse af våben kræver professionelle tekniske færdigheder. Men på trods af sine mangler, pneumatik af denne type hvert år bliver mere og mere populære blandt elskere af våben. PCP første prøve viste sig i begyndelsen af det XVIII århundrede (det blev brugt som konventionelle våben).

Ifølge eksperter, det var PCP rifler har den højeste nøjagtighed blandt andre sorter af pneumatik. Fast tønde under fyring gør det muligt at glemme alt om problemerne med opladning og kugle afvigelse fra det valgte mål. Desuden er det muligt at justere skudt magt kontrol udføres ved hjælp af specielt installerede koblinger. På grund af trykket af trykluften en god indledende flyvning bullet hastigheden kan forbedre rækkevidde og fyring magt.

PCP riffel uden en licens sælges i mange pistol butikker i landet. Formelt er loven lov til at bruge pneumatik af denne type, men der er visse begrænsninger. Taget i betragtning, den kaliber af våben og magt. Hvis standarder overskrides, erhvervelse af en licens til brug af våben bliver en obligatorisk proces. Derfor er det nødvendigt på forhånd at undersøge de tekniske karakteristika for det valgte riffel, og først derefter udføre den ønskede køb.

På markedet er der mange luftgeværer PCP-riffel modeller. Priserne afhænger af typen og specifikationer. Vi kan sige med sikkerhed, at en tusind dollars billigere våben, du er usandsynligt at finde. Foruden konventionelle våben og automatiske sprøjtepistoler er tilgængelige, hvoraf brænding finder sted via et reservoir af komprimeret luft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.