Sport og FitnessUdstyr

Fitness armbånd Garmin Vivosmart HR: anmeldelser, instruktioner

På hylderne af mærket "Garmin" kan du finde ganske imponerende liste over fitness gadgets: trackere, sport ur med GPS-navigation, pulsmålere, osv På den første og vil blive drøftet i dagens artikel ... Vivosmart serien er markant forskellig fra prisen på sine konkurrenter en stor måde, men har en række mere avancerede funktioner, der er fokuseret præcist på sportspladsen. For lidt over et år siden, har virksomheden glad sine fans nye gadget - fitness armbånd Garmin Vivosmart HR. Præfikset HR står for hjertefrekvens (puls), og det vigtigste element i modellen var bare pulsmåling.

Således er emnet for dagens gennemgang - Garmin Vivosmart HR - MP sport tracker fra kendte mærke. Overvej de væsentligste kendetegn ved den gadget, sine styrker og svagheder, og om det er pengene værd brugt. Beregningen vil blive taget synspunkter eksperter på området og gennemgår de almindelige ejere af trackeren.

serien Egenskaber

For en generation siden Vivosmart serien modtog blandede anmeldelser. På den ene side, gadget var lille, men samtidig informativ skærm, der viser ikke kun oplysninger om daglig aktivitet, men også fra smartphones varsel. På den anden, udseendet af enheden er dårlig, og det var ikke en form for mode tilbehør, nemlig en specialiseret sports armbånd. Også denne serie af gadgets er ikke bange for vand, snavs og støv.

Den nye linje af armbånd Garmin Vivosmart HR er blevet lidt smukkere, mere perfekt i tekniske termer og var pulsmåleren. Gennemgået kritiske ændringer og enhedens software. For en generation siden, har grænsefladen forårsaget eksperter og almindelige sportsfans en masse kritik, så producenten, og gik til sådanne drastiske skridt.

Valgmuligheder

Den gadget leveres i en sød lille æske af pap. Den forreste del er besat af en slags udstillingsvindue, hvor man kan se selve enheden, som vist i enderne af de mest bemærkelsesværdige tekniske og salgsfremmende oplysninger.

Pakken indeholder:

  • selv tracker Garmin Vivosmart HR;
  • Betjeningsvejledning (herunder på russisk);
  • Kabel til opladning enhed og synkronisering med en pc;
  • brochure og brochurer.

Indstillinger standard, men mere er ikke nødvendigt. Vi bør også nævne et specielt kabel, som på den ene side er den sædvanlige USB-interface, og den anden - en plastik kontakt platform. Sidstnævnte gør det muligt at fastgøre til armbåndet loop struktur ved latching "ører". Denne løsning kan være, og ikke så elegant som den samme induktive udførelsesform, men den adskiller kompakthed og billighed.

Kommentarer til Smart-armbånd Garmin Vivosmart HR om tvetydige løkke: vis støtte denne enkle og uhøjtidelige design, mens andre klager over specificiteten af kablet, der er, sker skade eller tab - bliver nødt til at købe en ny, mens de konkurrerende modstykker er universelle USB- loop, som er udstyret med smartphones, tabletter og andre mobile gadgets.

udseende

Udformningen af den nye model som helhed svarer til de gadgets fra fortiden generation. Det er det samme grimme armbånd, men i dette tilfælde, skærmen fik nogle personlighed. Nu er han skiller sig ud, men den silikone belægning synes ikke monolitisk.

På den højre side af tracker viste det sig en lille knap, der aktiverer / deaktiverer gadget, såvel som aktiverer menuen. Knap flugter med kroppen og har en moderat elastisk slagtilfælde, så utilsigtet presser er stort set elimineret.

Bagsiden af devaysa tager massiv plast blok, som er præcist placeret "Pearl" -serien - pulsmåleren er omgivet af de tre LED elementer. Brugerne behøver ikke bare lade negative kommentarer på Garmin Vivosmart HR om det. Under drift, er lysdioderne lyser smukt, tvinger mange ejere til at opleve en masse besvær, når du optager gadget - de skinner, er på bordet er opladet - de skinner - nogle lommelygte, ikke en sports tracker. Okay, kan du slå denne funktion fra, men sådan, ak, er ikke givet.

design funktioner

Rem i trackeren, selvom opkaldt aftagelig, men at fjerne det, du har brug for at finde en lille skruetrækker og fjern de fire skruer. Det er lavet af blød silikone og er spækket med talrige huller til skruer. Til denne funktion brugerne er ikke kun på grund af den producent i deres vurderinger på Garmin Vivosmart HR. bælte alsidighed giver behagelig at bære gadget som et folk med en fin hånd, og med en massiv. Især at der er behov den tætte fiksering devaysa hånden for den normale drift af pulsmåleren.

Med hensyn til design og ergonomi i almindelighed, at dømme efter de anmeldelser på fitness armbånd Garmin Vivosmart HR, rating svinger omkring 4 point ud af fem. Der var en bekvem knap for at hente menuen, samspillet med skærmen blev mere komfortabel, men udseendet er blevet lidt mere attraktive end de tidligere modeller.

Synkronisering med PC og mobile gadgets

For at synkronisere med en personlig computer eller mobil håndholdt enhed skal installere særlig nytte. Understøttet "windose" platform, iOS og "Android". Medlemmer i deres kommentarer til Garmin Vivosmart HR har gentagne gange takkede producent for at implementeret muligheden for at bruge gadget uden en smartphone, men kun med en pc. Dette er en klar fordel i forhold til konkurrerende produkter.

garmin Express

Før du begynder, skal du downloade mærket Garmin Express ansøgning fra den officielle hjemmeside for virksomheden. Efter installation af nytte og kører på velkomstskærmen, skal du se den model af din tracker, og dens serienummer. For at fuldende arbejdet, skal du tilføje anvendes enheden på listen. Gør det kun muligt efter registreringen på det samme mærke af officielle ressourcer. Når du har logget anordning vil blive brugt på listen.

Så skal du indtaste input data: fødselsdato, køn, højde, vægt og søvn (vågner op, går på vågeblus). Dette sidste punkt kan du optage din søvn ordentligt. Denne mini-undersøgelse er nødvendig for at synkronisere rigtigt med online-tjenesten Garmin Connect, hvorigennem og går al videre arbejde med gadget.

udstilling

Matrix, som i den forrige generation - monokrom, men displayet er udstyret med en Transflektive sensorer, det vil sige, kræver det ikke en baggrundslys og er altid aktiveret. For at læse oplysningerne, bare den sædvanlige omgivende lys.

En anden funktion i displayet er dens følsomhed over for lys - hvis de udsættes for direkte sollys, billedet er mere udtalt, og alle data er klart synlige. Medlemmer i deres kommentarer til Garmin Vivosmart HR har gentagne gange overrasket denne særlige tracker. Konkurrerende analoger blindet og fade under den klare sol, og vores respondent føles godt og klart viser oplysninger.

udstilling

Naturligvis den snak om den æstetiske side af displayet er ikke nødvendig. Billedet her er af rent funktionel karakter. Ikke desto mindre er den sædvanlige afstand foldede hænder billede ikke bryde ind pixels og ser godt ud. Hvis man ser ordentligt, det er slut, vil de enkelte punkter være synlige.

I den grundlæggende tilstand, viser displayet klokkeslæt og dato. Stryg til venstre skifter billedet til skridttæller, så antallet af gulve rejste og efter - varigheden af daglige træning. Bladre igennem, kan du se antallet af forbrændte kalorier og den daglige kilometertal. Der er også en vejr skærme og administrerende musik på telefonen med en simpel kommando. De klimatiske zoner er forenes med luft, så at vise vejret kræver netværksforbindelse til en mobil gadget.

De sidste to af skærmen - dette er en liste over meddelelser og puls. Sidstnævnte kan hurtigt få adgang med det samme knalde, lige til højre fra bunden af skærmen. Det vil sige, viser det sig, at alle de widgets kan du gennemse både højre og venstre side af cirklen.

Stand-alone drift

En af de mest presserende spørgsmål for Garmin Vivosmart HR (almindeligt) og alle smarte ure herunder - er batteriets levetid, fordi som det pulsmåling - en af de mest strømslugende operationer, og at udføre denne procedure ofte har atleter.

Den gadget har vist ganske acceptable enkeltstående resultater. Med underretninger aktiveret display-funktion sammen med pulsmåling han selvsikkert varede fem dage. Så misundelsesværdig batterilevetid kan ikke prale af konkurrerende analoger. Det samme SmartBand anden version af "Sony" blev holdt lidt over halvanden dag, og trackeren fra Apple - i næsten tre dage. Det vil sige, i denne parameter, vores respondenter betydeligt foran konkurrenterne. Og hvis det gør slukker pulsmåleren, vil gadget vare en uge uden problemer.

Opsummering

Som for bestemte sportsgrene komponent, blandt andre ærværdige jævnaldrende er en af de bedste muligheder er at kontrollere puls. Ikke desto mindre, uddannelse og andre fitness-aktiviteter Vivosmart serien - ikke det bedste valg.

På trods af, at selskabet er positionering enheden som et redskab til ikke-professionel sport, det er den professionelle kategori af brugere vil sætte pris på de rige muligheder for trackeren en mere end acceptabel. Her har vi en meget god vurdering af løbere, og sportsfolk velotrekerov andre retninger.

Mange eksperter havde indtryk af, at gadget tilsyneladende ønsker at være i en anden, mere professionelle arena, men objektive omstændigheder, ak, dette forhindres. Lille monokrom skærm ikke tillader dig at arbejde med de meddelelser, der vandmodstand ikke realiseret, det vil sige at analysere svømning armbånd ikke kan. Her kan du tilføje den manglende en intelligent alarm, og vi får en solid middelklasse.

prispolitikken vedrørende den helt nye model også svigtet os lidt. Køb gadget kan være i intervallet 15 tusind. Rubler, hvilket er dyrt for denne klasse af enheder. For at sige med sikkerhed, om de vil købe, er det meget vanskeligt. Hvad angår tilpasningsevne i sit segment gadget er meget værdsat af eksperter, selv om de ovennævnte problemer. Generelt smarte armbånd succes, og erklærede den funktion den udfører på 100%, og til at købe det eller ej, det er op til dig. Her kommer til personlige præferencer og idrættens særlige kendetegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.