Nyheder og SamfundNatur

Hvem er bjørnen-stang?

Bjørn - er den største kødædende klassen af pattedyr. Hans behårede tøndeformede torso, brede kraftige poter med lange kløer, en enorm foreheaded hoved med en aflang snude og kæber med store mobile læber.

Hans evne til at behændigt klatre i træer misundelse af enhver atlet. Bears er meget forskellige i størrelse, farve og levested. Af den måde, deres naturlige habitat, selvom varieret, men i de fleste tilfælde være forsynet med - en skov-beboerne.

Middagen serveres

På trods af sin imponerende størrelse, er klodsede næsten planteædende livsstil, spiser bær, græs, rødder, nødder og andre vegetabilske fødevarer. Selvfølgelig er den mest foretrukne godbid bjørn - er honning. Dyret vil gøre alt for at komme til det, selv udholde glubsk angreb af bier. Måske er den eneste Bruin, der er trofast mod sin aggressiv måde at leve på - en isbjørn. Dens kost består hovedsageligt af sæler.

dvale

Om vinteren, bærer dvale, eller i dvale. Det er en tilstand af dyb søvn, ledsaget af et signifikant fald i kropstemperatur, puls og vejrtrækning. Hibernation Bjørn - er en slags foranstaltning dyrebeskyttelse mod kulde og langvarige vintre. Nogle bjørne, inden de forlader på en "vinterferie" rank sig hule. For eksempel, brune bjørne gøre det fra forskellige grene og kviste, og hvid bare grave et hul i sneen. Husk på vinteren for en eller anden grund ikke er i søvn, er en alvorlig trussel for mennesker. Et sådant dyr bliver meget aggressiv og hensynsløs rovdyr, fordi vinterkulden og sult mærkes med det samme.

Hvorfor sker det?

Stænger kaldet bjørne, der siden efteråret ikke er gået i dvale på grund af mangel på lagret fedt. Efter alt, levering af fedt gør det muligt for rovdyr til at falde i vinter søvn i flere måneder, uden at overveje de alvorlige frost, og en endeløs sult. Bjørn er tvunget til at tørne hele vinteren vandre gennem skoven på jagt efter mad. Men som du ved, er vinter bær, rødder og honning ikke ske, så den eneste måde at overleve er at jage, herunder mennesker. I løbet af denne periode, angriber han alle, der vil møde ham på vejen - selv på deres egne brødre! Bjørn-stang, fra en stærk sult blottet for forsigtighed og en følelse af fare, gør strejftog i landsbyer og byer, hvor elevatorer kvæg og endda pauser ind i et hus for mennesker. det kommer ofte ud af skovplantager i byen. Heldigvis er rapporter om sådanne dyr ikke tvunget til at vente længe, og de mennesker, der kender faren, forberede sig på at mødes med dyret i et par timer før hans udseende.

Sådan beskytter du dig fra angrebet af en bjørn-stang

Det er bedst at forsøge at undgå ved alle sådanne møder, men som de siger, "at vide, hvor du falder ...". Husk, at reglerne for sikker adfærd på et møde med de sædvanlige ikke bære gælder til stangen! Den eneste måde at overleve efter et sådant møde, for eksempel i skoven - er at skyde rovdyr. Flygte fra den aggressive dyr er næsten umuligt, i det mindste af to grunde. For det første, bjørnene synes klodset, let en kort afstand til hastighed op til 40-60 km i timen. For det andet, en person på flugt fra ham bære-stang er let at tage for bytte og endnu mere travlt med at indhente, og løft op. Det er værd at bemærke, at ikke alle bære vandre på vinteren skov - stang. Ganske ofte, dyrene simpelthen forstyrrer jægere eller loggere. I dette tilfælde den forstyrrede rovdyr poskitatsya et par dage i skoven, finde et andet sted at sove.

Statistik - en stædig ting

Interessant nok i det østlige Sibirien, cirka en gang hvert 10. år det sker for dårlig høst af cedertræ. Det var dengang, og der kommer den såkaldte "bjørn år", når stængerne begynder at terrorisere den lokale befolkning. Men for den europæiske del af den russiske bjørn-rod - det er yderst sjældent, fordi vegetabilske fødevarer på disse arealer er meget mere, der næsten altid udelukke muligheden af misvækst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.