TravelingHoteller

Hotel Jinene 3 * (Tunis, Sousse): fotos og anmeldelser

Hotel Jinene 3 (Tunesien) er en af de bedste resorts i landet - Sousse. Denne by er en forstad til Tunis, indtager den tredje position i rækkefølgen af de mest populære steder af kysten af Middelhavet. Det er ikke kun meget store, men også en af de ældste byer i området. Medina, bygget på det område af Sousse er blandt objekter er beskyttet af UNESCO World Heritage Site.

Generelt er den længe accepteret betinget opdele byen Sousse i de to zoner, hvoraf den første er en havneby med mange vidunderlige monumenter, og den anden - til modtagelse af turister resort område kaldet Port El Kantaoui. Sidste geografisk punkt ligger 10 kilometer mod nord fra Sousse. Port er i besiddelse af et kunstigt skabt havn, som har forbindelse til en luksus havnefronten område.

Som for etablissementet, og en rolig, målt hvile i Sousse er et stort udvalg af hotellets faciliteter, der passer til enhver smag og pengepung. I byen bygget hotel af enhver stjerne, startende fra 3. niveauet af hotellet, er der også "Laksheri" at give mulighed for at hvile kun få skridt fra havet. Russiske turister er meget glade for det kommer til denne udvej. Dette fremgår af de mange anmeldelser af Tunesien. Jinene 3 *, i henhold til turister, er det betragtes som en af de bedste hoteller i sin kategori.

Tal om infrastrukturen i byen Sousse fra en negativ synsvinkel, og det er ikke nødvendigt, fordi der er noget, man kan forestille sig som en nybegynder, og en erfaren rejsende. I gåafstand fra hotellet er alle mulige caféer, barer, restauranter, vandlande, delfiner, klubber og underholdningsmuligheder.

Her er der en rummelig område for golf, der er udstyret med alt det nødvendige for spændende kampe, og mange sessioner af thalassoterapi-centre, og meget mere.

Takket være det enorme antal natklubber ligger i feriebyen områder af byen, her lykkeligt kommer til at hvile hensynsløs unge, der kan lide at være lystig. Men den relativt tæt nærhed af byen fra lufthavnen og andre transportforbindelser, gør den udvej populær blandt par, og blandt folk, der har nået pensionsalderen.

Blandt andet den virkelige kendetegnende for den udvej er anerkendt af fantastiske sandstrande, den tjeneste, der svarer til det niveau af kvalitet, der blev vedtaget i Europa. Den nærmeste strand til hotellet Jinene Beach 3 * (Tunesien) - er ingen undtagelse.

placering af komplekset

Hotel Jinene 3 * ligger i en meget bekvem punkt, kun 4 km fra byen Sousse i nord. Zone Port El Kantaoui ligger i samme afstand, og kun 3 km væk er inden for golfbanen af gigantiske proportioner. Monastir Lufthavn ligger 25 km fra hotellet.

kort beskrivelse

Uden for hotellet Jinene 3 * (Tunis, Sousse) omgivet af en smuk have, der er fyldt med storslået tal i landskabet design og skulptur. Da antallet af værelser i komplekset har 223 komfortable værelser, som er fordelt i 2 bygninger. Det tilbyder værelser og "lux", og værelser "pakker" er klasse enkel og tilbud "økonomi". Blandt andet Jinene Spa 3 * (Tunesien), tilbyder hotellet værelser for familier med små børn. Der er udsigt over haven eller på kysten og stranden. Også på tagterrassen af komplekset er bygget til solbadning og afslappende meditation.

placering

den gennemsnitlige størrelse af hotellet, indeni er blot 223 værelser. Der er værelser for rygere og for de kunder, som ikke lider af denne destruktive afhængighed. Fra room service til at give regelmæssig skift af sengetøj (2-3 gange om 7 dage) samt den daglige grundig rengøring våde metode.

Hvert værelse har et toilet med badekar eller brusebad, toilet, håndvask, håndklæder og alt nødvendigt tilbehør. Nogle af ledige værelser har balkon eller terrasse. Alle lejligheder har satellit-tv og internet. Miniature bar er til rådighed for et gebyr. Der er aircondition og en telefon, der virker på kortene.

Den bedste mål for Hotel Jinene 3 * (Tunesien) - anmeldelser.

Kommentarer om placering af gæster

Check in på hotellet er meget hurtig på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten. Hvis ikke på forhånd reservere en plads, kan du få en version med henblik på byggepladsen eller vej. For 15 euro, kan du ønsker at flytte til et værelse med en havudsigt. Det er bedre ikke at spare på dette, da de lejligheder, som overse byggepladsen, er det praktisk taget umuligt at sove på grund af kraftig støj. Overraskende, hvis du klager over besværet med sådan administration, de har ikke noget problem genbosat i et stille rum uden ekstra omkostninger. Ideelle værelser på hotellet er der, alt er relativt.

Anmeldt af mad,

De tre-stjernede hoteller er ikke altid muligt at finde et stort udvalg af retter. Hotel Jinene 3 * (Tunis, Sousse) er ingen undtagelse. Men maden her er meget velsmagende. Af de retter tilbydes daglige frugt i sortiment (melon, æbler, vandmelon, vindruer, ferskner, appelsiner, blommer, pærer). De hurtigt skilles ad, så det er bedst at ankomme tidligt. Til is giver aftenen. Stegte fødevarer kan forårsage halsbrand.

Når du først besøge restauranten har brug for at vise magt kort, som er udstedt i receptionen ved ankomsten. Når du konsolidere tabel.

De mest kræsne turister forlade baren på hotellet Jinene 3 * (Tunesien) er ikke den mest flatterende anmeldelser.

service barer

Desværre, de lokale barer - at ikke det bedste sted at slappe af. Tjenerne er ikke meget venlige og kan endda kræve et tip. Retter vaskes kan påvises dårlig lugt i drikkevarer. Rådgivning fra erfarne gæster: vær forsigtig med mejeriprodukter. Så at mælken ikke størkne, kan det ikke tilføje meget nice tilføjelser, men sandheden vil du ikke fortælle nogen.

Kun vand kan tages i baren. Hver gæst får en flaske dagligt. Så vand kan indtastes køleren.

En strandbar og en natklub er opladet. Lokale drikkevarer er ikke særlig god kvalitet, men på ferie er en lille filt.

Om Medarbejdere

Personalet på hotellet i henhold til de anmeldelser gæsterne, indbydende og venlige. Alle er smilende og gør deres arbejde effektivt. Værelserne rengøres dagligt. Du kan ikke bekymre dig om dine ejendele, ingen stjæler.

Drikkepenge er ligesom. Derfor, for at forbedre kvaliteten af den service er det bedre at lade jævne mellemrum.

helligdage strand

Stranden er en tre minutters gang fra Hotel Jinene Spa 3 * (Tunesien). Kystområder lille størrelse, men stedet er altid en mangelvare. Luftmadrasser kan lejes for kun 1 dinar. Beach håndklæder er bedre at bringe hjemmefra.

Jeg gå langs stranden mange irriterende sælgere, der tilbyder en bred vifte af småting. Men hvis de ikke er opmærksomme, de hurtigt fjernet.

Hav blot vidunderlige. Om sommeren er der en masse vandmænd, så det er bedre at vælge en anden tid til at rejse eller nøjes med en svømmetur i poolen.

Desværre, på stranden der pereodevalok.

Fritid

Som regel kan turister ikke lide at tilbringe fritiden på hotellet. Især, hvis de er kommet i Tunesien. Hotel Jinene 3 *, ikke desto mindre, tilbyder alle former for underholdning. Komplekset har to gode animator. Om eftermiddagen kan du deltage i undervisningen i vandaerobic, dart, bordtennis eller minigolf. Hver aften på 9:00 for børn dansende trop, derefter tilbringe en meget spændende show for voksne med kendte kunstnere. Gæsterne kan selv deltage i konkurrencer og vinde præmier. Derefter - et diskotek efter midnat.

Animatorer konstant inviteret til natklubber. Den mest værdige er "Metalica Platinun". For hotellets gæster gratis adgang og kan tælles på bordet.

Piger skal være forsigtig, bedre alene til klubberne ikke at gå. Arabere er meget populære med russiske damer, og de alle krog eller skurk forsøger at gøre opmærksom på sig selv, og nogle gange de lykkes. Men sådan en ferie romance ikke længe, så skal du ikke tage til hjerte bejlen lokale unge.

En betinget af hotellet

Den vigtigste målgruppe af hotellet - europæerne. Her kan du møde unge og pensionister, og familier med børn. Meget gerne de studerende til at slappe af her. Hotellet er ideelt til den yngre generation. De er kræsne til værelserne og mad og underholdning mangler. Hvis du går til en stor virksomhed, vil det være en masse sjov.

mangler

Erfarne rejsende gerne fremhæve de negative aspekter, som hotellet Jinene 3 * ikke så meget.

  1. På overfladen hotellet er meget beskedne, og klart behov for reparation. Møbler, der ligger på gulvene, gamle. Væggene i steder lurvet. I hjørnerne kan du finde edderkopper. På de nederste etager er der en lugt af spildevand.
  2. Personalet renser hotellet i løbet af dagen, hvilket kan være ubehageligt for besøgende. Gulvene er våde og glatte. Nogle gange endda vandet drypper fra trappen gæsterne direkte på hovedet. Det er vigtigt for personalet at gøre deres arbejde, men til hvilken pris - er et sekundært spørgsmål.
  3. Strømafbrydelser forekomme, så de øverste etager er bedre at gå, ellers kan du sidde fast i en elevator i lang tid.
  4. Om aftenen er det bedre at gå med en lommelygte, igen på grund af problemer med elektriciteten. Ingen vinduer på gulvene.
  5. Værelserne er bedre at vælge på de øverste etager. De tilbyder en god udsigt, og ikke høre duften af spildevand.

yderligere oplysninger

I nærheden af hotellet er mange butikker, men for større indkøb er bedre at gå til Medina. På det lokale marked kan du købe produkter til nedsatte priser, meget billigere end hotellet. Du kan endda prutte og få 50% rabat. For souvenirs, kan du roligt gå til detail butikker beliggende i nærheden af hotellet. Det er værd at alle relativt billige. Fra hotellet, tværs over gaden er der en butik "Monopriks", hvor du kan købe noget, du ønsker, til gode priser. Veje i Tunesien er meget farlige. Behov for at flytte forsigtigt, arabere er ekstremt uopmærksom kørsel. Fra taxachauffører også nødt til at forhandle. For deres tjenester, hver af dem bøjer omkostningerne.

Fans af shisha, bedes kontakte hotellet bartender. Uden for komplekset er bedre ikke at erhverve. Kan fås ikke er det samme produkt, som var blevet optalt.

samlede oplevelse

Jinene Beach 3 * (Tunesien) Hotellet fortjener sin kategori. Forvent ham luksus er ikke nødvendigt, men det er muligt at hvile komfortabelt. Dette er et godt budget sted for betyder rejsende, der foretrækker at slappe af ved store virksomheder. Overraskende sjov og hyggelig her.

Strøm er prisværdigt. På trods af den lille udvalg af retter, alle retter er lækre og stor. Det kræver ikke engang en ekstra besøg nogen restauranter.

Fritid kan udføres ved poolen eller på stranden. I regnen på kysten hænger en regnbue. Når vi observerer skønheden i dette, stemningen stiger med det samme.

Hotellets personale forsøger at overvåge renligheden hvad angår lokaler og værelser. Gæsterne kan fravælge rengøring, ved at hænge på døren tegnet "Vil ikke forstyrres". Ledsagere elsker at få et tip, så de bliver mere venlige.

Russisk på hotellet er meget lille, dybest set hviler her polakker og franskmænd. Europæerne - ganske civiliserede mennesker, så hotellet er næsten altid orden og stilhed.

Jeg er glad for, at værelserne ikke har insekter. Poolside levende katte, men de ikke forårsager nogen angst, nogle gange endda fange mus.

Samlet hotellet er godt for unge rekreation. Hav, sol og søde lediggang du har opgivet. Tunesien - et vidunderligt land. De, der ikke kan lide at tilbringe tid i hotellets mure, kan gå på lokale ture. Ruten kan give dig lokale guider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.