ForretningTjenester

Skattefri: det vil sige, interesse og hvordan man får det

De fleste turister, der rejser til udlandet foretage indkøb. Ofte prisen på købte varer er langt højere end de sædvanlige gaver. Derfor er mange rejsende planlægger en tur til dit budget. Men der er et system, der gør det muligt at genvinde en del af prisen på varer, - skattefri. Hvad er et skattefrit? Hvordan virker det? Hvilke fordele er rejsende?

Skattefri: Hvad er dette?

I de fleste andre lande er der en meget praktisk system døbt "tax-free". Det virker på princippet om momsrefusion omkostningerne ved hvert køb. God hjælp til rejsende er skattefri. Hvad er moms? Denne moms, hvis størrelse er forskellig i hver stat. Faktisk den rejsende får en rabat, fordi købet gennemføres efter returnering af midlerne.

Hvordan fungerer systemet?

Systemet gør det muligt at genvinde momsen på indkøbte varer, som blev købt i butikkerne og eksporteret egne turister. Men hvis indkøbene blev foretaget i butikker eller blev købt bøger, alkohol, cigaretter, biler, selvangivelsen er umuligt.

Ved modtagelsen af køb, du nødt til at sætte et stempel. Hvis du glemmer at gøre dette, kan du få et mærke på konsulære afdeling af ambassaden, hvor du har været. Men tjenesten er relativt dyre - 20 euro. Retur midlerne kun, hvis du har kontrol.

Mange turister er ikke tilfredse, at afkastet sker i lang tid, og du har brug for at holde alle dine kvitteringer. I nogle udenlandske butikker tilbyder et alternativ til skattefri. I USA, for eksempel, tilbagesendelse af skattefri kan ikke gennemføres på alle. Derfor er de store detailkæder tilbyde udlændinge en rabat på 11%.

Hvem kan få et skattefrit?

Kom skattefri kan gøres, hvis visse betingelser er opfyldt:

 1. Den blev købt i et land, der er part i dette system.
 2. Den rejsende, der ønsker at genvinde den moms, har ingen statsborgerskab, flygtningestatus, opholdstilladelser og tilladelser til beskæftigelse i købslandet.
 3. Den rejsende opholdt ikke mere end 3 måneder på det område af staten.
 4. Udgifter til købte varer overstiger den nedre grænse for retten til en tilbagebetaling af moms, som er bestemt af de enkelte lande (i Tyskland er det 25 euro, og i Frankrig - 175).

Det er vigtigt at vide, at i mange lande ikke moms for fødevarer og andre fødevarer. Dette gælder også for alkohol, tobak, trykning produkter, smykker, ædelmetaller, køretøjer. Derfor er afgiftsgodtgørelse til disse varer er ikke mulig.

skattefri system fungerer i alle EU-lande, Argentina, Hviderusland, Storbritannien, Israel, Island, Jordan, Libanon, Marokko, Tyrkiet, Uruguay, Sydafrika, Sydkorea. Men vores land ikke deltage i det.

procedure afkast

Hvordan at bringe tilbage skattefrit? Først og fremmest skal man huske, at produkterne skal købes i detailforretninger, der er partnerne i systemet. Som regel bliver dørene til butikker der tilsvarende tegn. Men hvis du er i tvivl, oplysninger kan angives direkte fra sælgere.

Først skal du købe produktet og få en kvittering for det. Forudsat en kvittering skattefri påhviler sælger. Kvitteringen skal indeholde køberens navn, land og by, hvor han har bopæl, datoen for erhvervelsen af goderne og deres samlede værdi.

De tilsvarende grafer kvitteringer er fyldt henhold til den aktuelle købers pas. Derfor nødvendigt at have en kopi af det eller originalen. Typisk er sælgere uafhængigt engageret i registrering af kvitteringer, men nogle gange give en kvittering udskrivning. Derfor undertiden formen er fyldt, og køberen. Det er vigtigt at bemærke, at køberen skal bevare integriteten af produktets emballage før momsangivelsen. De samme regler gælder tags og etiketter. Nogle butikker sætte sæler og etiketter til registrering skattefri.

Det næste skridt er at passere den toldkontrol. Afkast er lavet direkte til hjemkomst. Proceduren kan vare længe nok, så lufthavnen eller togstationen du skal ankomme et par timer før afgang. Hvis den vare, der skal gennemføres i håndbagagen, gå til det toldsted er nødvendig, før registreringen. Hvis de er i din bagage, skal gå igennem tolden være logget ind som det samme kan passere kuffert. Toldere kontrollere integriteten af pakningen, tilgængeligheden af indbetalinger og derefter stemplet på modtagelsen. Hvis du rejser i transit gennem EU-landene, momsangivelsen skyldes på destinationen før overskriften til Rusland.

Måder at få skattefri nummer:

 • i lufthavnen;
 • i en af det russiske system af partnerbanker;
 • på kreditkort.

gyldighed

Periode rabatordning for varer købt i udlandet, er opdelt i to dele. Det vil sige, den skattefri periode, er der to trin, nemlig:

 • Gyldighedsperioden for modtagelsen.
 • Gyldighedsperioden trykt på kassebon.

I hver tilstand gyldighedsperioden for indbetalinger er sat individuelt. For eksempel i Spanien og Østrig det bessrochen, mens i Schweiz, op til 1 måned. Men den gennemsnitlige gyldighedsperiode på højst 3 måneder. Hvis vi taler om udskrivning skik, kan det fungere fra 1 måned op til seks måneder. Denne periode giver den rejsende at han anvendte til banken med en ansøgning om momsrefusion.

Procentdelen af skattefri

Mængden af afkast er direkte relateret til det momsbeløb der skal installeres i hver stat. Dens størrelse kan være op til 25%. For at foretage en nøjagtig beregning af størrelsen af afkastet, kan du bruge en lommeregner skattefrit, som er tilgængelig på hjemmesiderne for operatørerne af systemet. Det skal også bemærkes, at når man betaler kontant for en tjeneste tillæg. Når selvangivelser til banken kortet vil blive opkrævet et ekstra gebyr for omregning af fremmed valuta til rubler. Typisk er mængden af den kommission er op til 5%.

Retur til lufthavnen

Retur skattefri i lufthavnen kan være i området af internationale afgange fra brugerdefinerede overgange. I samme zone er der toldfri butikker. Kontorer skattefri afkast er udstyret med specielle tegn og tegn (normalt Tax / kontant tilbagebetaling). Også kræves, er tilstedeværelsen af en af logoer:

 • Premium Tax Free.
 • Global Blå Refund.

Kvitteringer fra toldsegl, der skal sendes til kassereren. Også, skal du vælge den ønskede valuta afkast. Kontanter vil blive udstedt på stedet.

Proceduren kan tage op til 20 minutter. Derfor store lufthavne ofte ophobes store køer. Registrer for en flyvning i dette tilfælde er det bedre i 3-4 timer før afgang. I et ekstremt tilfælde tilbage skattefrit muligt ved ankomsten i Rusland.

Få penge kan være og bankkort. I dette tilfælde skal skrive det relevante program og give kortoplysninger. Penge vil være til rådighed for det i 2 måneder, da afkastet udføres af udenlandske banker.

Retur til Rusland

Hvor kan man få skattefri, kan du stadig? I Rusland, ved ankomsten! Hvis afgangslufthavnen ikke var momsrefusion kontor, du bare kunne ikke finde det, eller hvis rejsen blev udført af privat bil, kan du returnere de penge i de banker, der er partnere i systemet. Disse omfatter:

 • "First tjekkisk-russiske Bank."
 • "SMP Bank".
 • "Master-Bank".

For at returnere pengene i Moskva og St. Petersborg kan være ganske enkel. Det er nok til at skrive en erklæring i en af de ovennævnte banker og vedhæfte kvitteringer fra toldsegl. Bistand i at udfylde formularen vil have bankansatte. På dette besøg kan være afsluttet inden for et par uger efter ankomsten, hvis kvitteringen stadig er gyldig. Det er værd at huske, at banken vil opkræve et ekstra gebyr. Derudover kan den restitution gennemføre din repræsentant i nærværelse af en notarized fuldmagt.

Global Blå

Den største operatør af skattefri systemet er "Global". Skattefri kan returneres til deres kontorer, som er tilgængelige i 37 lande rundt om i verden. I Rusland er deres kontorer placeret i byer som:

 • Kaliningrad.
 • Monchegorsk.
 • Moskva.
 • Murmansk.
 • Novosibirsk.
 • Olenegorsk.
 • Polar Zory.
 • Rostov ved Don.
 • St. Petersborg.
 • Chelyabinsk.

Virksomheden giver rejsende en anden praktisk momsrefusion service. Hvis du ikke har tid til formaliteter til at være udgangspunktet, kan du bede manager til at få kuverten og sætte checks og erklæring. Du skal også specificere detaljerne i et kreditkort, telefon, e-mail. Når ansøgningen vil blive behandlet, pengene overføres til din konto.

Så meget populært i den seneste tid er blevet en såkaldt tjeneste skattefri. Hvad er et skattefrit? Denne tilbagevenden af momssystemet, når de køber varer i udlandet. tilbagevenden procedure tager ikke megen tid, men rejsende kan få nogle af de penge, der bruges på varer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.