ForretningTjenester

Toldbehandling. Essensen og karakteristika for proceduren

Hvad er det fortoldning? Vi hører ofte en sådan definition, passerer grænsen. Hvad er detaljerne i denne procedure, og hvad der præcist du har brug for at rydde varerne være i tolden?

I forbindelse med udlandet bevægelighed for varer eller transport, er der behov for at udføre komplekse formaliteter. At en sådan procedure er usædvanligt for høringen af mange fortoldning. Denne proces omfatter betaling af gebyrer, papirarbejde (udfylde erklæringen, der definerer produktet pris) og nogle typer af tjenester. Sidstnævnte aktivitet er ofte overladt til toldvæsenet mægler. Han er en mægler, som har ret til at udføre operationer på registrering af varer, samt udføre andre funktioner. I denne rolle, han har ret til kun licenseret organisation tale.

Toldbehandling - dette er en af de vigtigste forudsætninger grænsepassage. Denne procedure skal ske, hver gang varerne indgå eller eksportere det. Toldbehandling omfatter besøg på forskellige niveauer og levering af en pakke af dokumenter. Du er nødt til at indsamle de nødvendige typeattester af varerne med visse krav i det land, hvor den er importeret. Giver også toldbehandling præfix på hvert enkelt produkt, etablering af et pas af gods, koordinering af dokumenter.

Denne proces kan udføres både af ejeren af varerne samt det specialiserede organisation. Broker (på forespørgsel) kan erklære og placere din vægt på kontraktbasis.

Lad os tale om, hvordan man kan udføre fortoldning af bilen i Rusland. Før du sætter bilen i Rusland, bliver du nødt til at deponere et bestemt beløb. Denne operation udføres på det toldsted, hvorigennem du destillere biler. Det beløb, du skal betale, afhænger af typen af importerede biler. Desuden vil det blive opkrævet prisen for registrering. Indlånsmidler kan du både på grænsen og inden de forlader landet i en bil på de lokale skikke. Sidstnævnte mulighed er at foretrække. Ellers er det nødvendige fortoldning biler to gange - ved grænsen og på det sted, hvor du bor. En del af borgerne har ret til at bringe i personlige ejendele over grænsen uden at betale afgift. Disse omfatter dem, der bor permanent i Den Russiske Føderation og importerede biler lavet i Rusland eller et andet land, der tilhører SNG, samt nogle af de flygtninge og internt fordrevne, som har købt et indenlandsk køretøj.

Toldbehandling - denne ting er meget generende og temmelig ubehagelig. Denne proces tager en masse tid og penge. en importør, der ikke har erfaring med passage af denne procedure, kan dog udpege sine specialiserede organisationer. For at spare din tid, energi og endda penge, kan du underskrive en kontrakt med en mægler - en virksomhed, der har en licens bemyndiget til at foretage sådanne aktiviteter.

Det er ønskeligt, at fortoldningen er arrangeret af en person, der er hjemmehørende i det land, hvor den procedure, der skal passeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.