ForretningLandbrug

Insektmiddel "Det stof er 30 plus": brugsanvisning i haven

foråret Tidlig starten arbejder i haven. På grene og stammer af haveplanter og træer i træstammer kredse og i jorden, plante rester under buske vinter koloni af insekter eller deres æg. På dette tidspunkt, en række aktiviteter for destruktion af skadedyr, der endnu ikke vågnet op efter vinteren periode. Men selv om ikke visuelt fandt dem, bør ikke udsættes forebyggende beskyttelsesforanstaltninger, indtil den periode, hvor de vågner op og begynder at aktivt at ødelægge planterne i haven. Udsættelse af behandling tillader genoplive insekter. Bekæmpelse i dette tilfælde er langt mere kompliceret. Til forebyggelse og eliminering af et skadedyr liste er det tilrådeligt at anvende et insekticid.

"Det stof er 30 plus": brugsanvisning

Den insekticid har en temmelig omfattende handling. Det anbefales at søge om at bekæmpe overvintret skadedyr i det tidlige forår. Om sommeren, med fremkomsten af skjoldlus, en anden sprøjtning. Insektmiddel "Det stof er 30 plus", hvis anvendelse er baseret på den ovicide, acaricid virkning, perfekt rense haven fra overvintrende insekter og kløerne på æg af mange skadedyr. Det fås som en mineralsk olieemulsion. I kommercielt tilgængelige hætteglas 250 og 500 ml.

Ved behandling af narkotika indhyller planter og overvintrende skadedyr. En tæt skal, som forhindrer udveksling af stoffer af insekter og deres reder af æg. I dette tilfælde, til kæledyr, mennesker og miljø insekticid harmløse "stof plus 30". Ansøgning kan emulsionen ved en temperatur på ikke under den fire grader celsius. Død skadedyr kolonier sker inden 6-24 timer.
Sprøjtning planter har brug for at spire på haveplanter, før afgang bier, som kan gå tabt efter insekticid applikation. Den eftervirkninger er to uger fra datoen for behandlingen. Tilladt holdbarhed af lægemidlet - to år i et særligt sted, hvor den begrænsede adgang for børn og dyr. Opbevaringstemperatur -25 - +25 grader Celsius.

anvendelsesområde

Hurtig kontakt handling insekticid har en "stof plus 30". Vejledning til brug anbefales at bruge det i foråret haven behandlet for at dræbe skadedyr: mider, sugekop, whiteflies, skjoldlus, møl, bladlus, skjoldlus og Coccidae.

Præparatet er beregnet til behandling af frugt afgrøder:

  • kernefrugter - æble, pære;
  • stenfrugt - blommer, kirsebær, kirsebær.

Også det gælder og ribs, stikkelsbær og hindbær. Insektmiddel kan bruges til sprøjtning citrustræer, vinstokke og prydbuske.

Ansøgning Features: Arbejde væske forbrug

Spray insekticid haveplanter anvendes "drug plus 30". Instruktioner til fremstilling af arbejdsopløsningen tager hensyn til kultur, tid og køreegenskaber. Fjederelementerne sprøjtning haveplanter før blomstring udføres ved en temperatur på ikke under den fire grader celsius. En blanding spray fremstilles i andele: fem hundrede milliliter til ti liter vand, eller to hundrede og halvtreds milliliter pr fem liter vand. Forbruget til behandling af:

  • frugttræ - fra to til fem liter;
  • bær busk - to liter;
  • vinranke - fra to til fem liter;
  • citrus træ - fra fire til ti liter;
  • prydbuske - ti liter pr hundrede kvadratmeter.

Ikke kun i foråret, men om sommeren, skal du bruge et insekticid "stof plus 30". Vejledning til brug indebærer dobbelt sprøjtning prydbuske. Gentagen behandling udføres i sommeren når du ser skjoldlus planter.

produkt kompatibilitet

Mineral-olie-emulsion kontaktvirkning. Det er i stand til at forbedre effekten af herbicider. Til bekæmpelse af sygdomme i frugttræer ved at sprøjte en blanding af kobbersulfat og emulsioner. Tilladt fælles ansøgning med fungicider og insekticider organophosphormateriale gruppe.

Overholdelse af reglerne, når du arbejder med stoffet

Moderat farlig (tredje fare klasse) for menneskers og dyrs insekticid "stof plus 30". Vejledning til brug anbefaler at arbejde med stoffet for at følge bestemte regler. Brug ikke mad redskaber til forberedelse af arbejdsopløsningen. På tidspunktet for beskyttelsesforanstaltninger i haven bør ikke være børn og dyr. forarbejdningsanlæg skal udføres i roligt vejr. Kun i overalls brugt insekticid "stof plus 30". Vejledning til brug ikke kun anbefaler brug af et sæt særlige tøj designet til arbejde med kemikalier, men også handsker, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Det er uacceptabelt i løbet af de beskyttelsesforanstaltninger til at ryge eller spise. Når du er færdig med insekticid skal være forsigtigt med brugen af rengøringsmidler og skyl dit ansigt med hænderne. Du bør også skylle munden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.