ForretningLandbrug

Tomat Octopus F1: fotos, anmeldelser, beskrivelser

Tomater i deres forstæder vokse uden undtagelse vacationers. Sorter af disse planter, der er mange. I dette tilfælde, en af de mest usædvanlige er Octopus F1, eller tomat træ. Omsorg for tomaterne denne art er enkel. Dog er de stadig vokser lidt anderledes teknologi end konventionelle tomater. Senere i artiklen i detaljer aftale med det faktum, at, faktisk, er en usædvanlig tomat Octopus F1 - billeder, anmeldelser gartnere, især pleje vil blive præsenteret i vores gennemgang.

Generel beskrivelse af sorterne

Tomat Octopus F1 derfor kaldes et træ, der er dyrket i to sæsoner og nåede en meget stor størrelse. Tønde har sådanne langsigtede odrevesnevaet tomat og danne skud spreading krone, kan området nå 40-50 m2. Med kun én sådan træ kan samle op til 1500 kg frugt. Begrænsninger i væksten af denne slags ikke. Samtidig giver han hele tiden nye skud. Derfor, i et drivhus ved sin dyrkning arrangeret en særlig ramme.

Frugterne af sådanne planter, såsom tomat Octopus træ F1, som har gode anmeldelser, og derfor adskiller simpelthen fremragende smag egenskaber. Lovet denne sort, og det faktum, at dens frugter har en glat, tæt på en cirkulær form og ikke er for stor. I en pensel kan være op til 6-7 tomater. Farve på frugterne af tomat - Rød. Børst selv vokser hver 3-4 blade.

En anden årsag til den ekstraordinære popularitet af denne sort og gode anmeldelser om det er, at dens frugter er kendetegnet ved høj holdbarhed. Nogle gartnere formår at holde tomater Octopus F1 indtil det nye år.

pleje Egenskaber

Hvordan gjorde den oprindelige dyrkede tomat - Octopus F1? Billeder, anmeldelser husmænd og gartnere giver et glimt af ham som en virkelig original og på samme høstudbytter. Men for at få en masse tomater med denne form kan, naturligvis kun med passende pleje. Ud over den usædvanlige udseende og størrelse af tomater Octopus F1 er forskellige fra andre sorter og dyrkning teknologi. Plantet dem i drivhuse kun store, nødvendigvis opvarmes. Faktisk som allerede nævnt, en busk kan dyrkes i to sæsoner. I de varmere måneder, er den optimale temperatur for disse tomater anset for at være 24-26 grader om vinteren - ikke mindre end 19 gram.

Mange gartnere dyrke disse tomater bare i åbent terræn eller uopvarmet drivhus - i en enkelt sæson. Træet, i dette tilfælde, selvfølgelig, vokser ikke. Men at være strandet på gaden, tomater i denne klasse nå temmelig imponerende størrelse (endnu mere end De bar).

Når der dyrkes i jord til tomat F1 Octopus bruge som gødning, som for konventionelle sorter. Dette kan være både organiske og mineralske sammensætninger. Men de fleste af disse tomater dyrkes på en særlig teknologi - i hydroponics. Det giver dig mulighed for fuldt ud at styre processen med forbruget af plantenæringsstoffer og fremmer strømmen af rødderne af den maksimale mængde ilt.

Voksende hydroponically

Så har vi givet en detaljeret planter såsom tomat Octopus F1 beskrivelse. Anmeldelser af ham er stor, især når du bruger det i hydroponics dyrkningsteknikker. I dette tilfælde de professionelle landmænd, og nogle gange sommer beboere ved hjælp af specielle stik fra brøndvand-absorberende materiale. I dem, og plantede frø. En uge senere, er hvert sådant stik sat til den ene side og kombinere flere stykker på en bakke. Som et resultat af tomater, stænglerne er bøjet og blive stærkere. Sami terninger grundigt gennemblødt med vand.

Overføre de planter i specielle beholdere fyldt med perlit og forbundet til afdræningsrøret. Når vanding klippeformationer ringer næringsopløsningen, resterne hvoraf løbe ud i specielle tanke. Plantning tomater Octopus F1, selvom du ikke ønsker at få træerne, i betragtelig afstand fra hinanden (1-1,5 m).

Nogle gange, i stedet for tanke med perlit til anlæg, der anvender særlige plader (for eksempel "Argo"). Næringsstoffer løsninger forberedt til vanding ved særlige receptpligtig borde. I dette tilfælde skal du bruge en bred vifte af gødning og mikronæringsstoffer. Når vokser træet for de første 7-8 måneder, er disse tomater ikke mulighed for at bære frugt. På dette tidspunkt, er planterne aktivt dannede rodsystem og meget krone.

Anbefalinger til dyrkning af tomater Octopus F1

Frøplanter af disse tomater bør fremhæve om aftenen. Hvis du vokser tomater forventes på den konventionelle teknologi, i jorden, bliver frøene plantet ikke i kasser, og mere kapacitet. Mange gartnere så dem i plastikposer fyldt med tørv blanding (nogle få stykker). Ved gennemførelsen frøplanter i jorden ved tomaterne i denne klasse er obligatorisk skåret ud for den vigtigste rod. Dette bidrager til den hurtige udvikling af rodsystemet. Espalier til dyrkning af disse planter - en tilstand også påkrævet. Efter alt, den store størrelse - er forskellen mellem tomat Octopus F1. Anmeldelser (foto præsenteret på siden, viser størrelsen af buskene visuelt) af disse tomater er gode primært til de gartnere, der i løbet af deres dyrkning ikke har overtrådt nogen råd og teknologi.

For eksempel tomater Octopus under alle omstændigheder, må ikke udsættes pasynkovanie. Forsøg på sådanne kunstige krone dannelse tomatsorter der kan føre til et signifikant fald i udbytter. Følg gartner behøver kun at sikre, at den busk eller et træ blev efterladt gulnede blade. Befrugtende på vokser i jorden gør roden.

Typer af tomater Octopus F1

Tomat Octopus F1 (fotos, anmeldelser tillade gartnere til at dømme ham som en af de mest produktive og hårdføre sorter), så kan dyrkes som en "træ" i to sæsoner. Ud over sin vigtigste sorter (faktisk F1), og der er tomater F1 creme. Denne sort er også placeret som tomat opdrættere træ.

Fra de vigtigste sorter af tomat Sprout Slivka F1, anmeldelser af hvilke er også gode, udmærker primært ved formen af frugten. Tomater i denne klasse er ikke rund, men ovale, men har også en rød farve. Samtidig har de en tæt og ganske saftige og møre kød. Fløde af denne art kaldes for lidt aflang frugt. Dimensioner er som de vigtigste sorter af tomater ikke er for stor og i racemes af 6-7 stykker.

Fremragende smag af frugt - er også noget, som han tjente godt denne Tomat Octopus F1 anmeldelser. På åben mark eller de uopvarmede drivhustomater kan nå en højde på mere end 1,5 meter (op til 2,2 m). Frugt modnes tomater Octopus F1 creme på 101-110 dage efter plantning. Samt frugterne af de vigtigste sorter, kan creme opbevares i lang tid. Selv under normale forhold modne tomater ikke rådner i næsten 1,5 måneder.

Fordele af tomater Octopus F1

Ud over de velsmagende frugter og intens udvikling, berettigelsen af denne klasse omfatter:

  • God forgrening.

  • Frugtsætning fra juli til september.

  • Ensartetheden af uddeling af frugt i smagen. Samlede øverst i en busk tomater afviger ikke fra tomater, revet ned.

  • Tilpasningsevne til høj fugtighed, kulde og varme.

Tomater Octopus F1: anmeldelser gartnere

Som allerede nævnt, udsigten fra landmændene om disse tomater havde den vidunderlige. Selvfølgelig er tomat træer dyrket på deres marker kun sjældne fans af eksotiske. Dybest set, avlere plantede tomater i denne klasse i de almindelige uopvarmede drivhuse eller i åbent terræn. mange gartnere mener dog, at buskene i dette tilfælde er til rådighed bare en stor høst. Én plante pr sæson modnes som regel til 10 kg frugt. Populariteten af denne slags nydes af ejerne af sommerhuse i næsten alle regioner i vores land.

Ud over udbyttet og relativt lette pleje, god tomat sorter Octopus F1 anmeldelser tjent gartnere og deres modstandsdygtighed over for sygdomme. For eksempel tomat er næsten ingen frygt bladlus og cikader. Desuden forskellig grad resistente over for almindelige sygdomme i tomat som tobaksmosaikvirus og Verticillium visnesyge.

Anmeldelser af landmænd og husmødre

Folk beskæftiger sig med dyrkning af tomater til salg, rose dem for muligheden for at transportere stort set alle afstand uden tab. Hertil kommer, at F1 tomater Octopus, anmeldelser af hvilke er positive og husmødre, er egnet til fremstilling af sommerens salater og til bejdsning eller marinering.

Hvilke skadedyr kan påvirke

Af tomater sygdom Octopus F1 praktisk ufølsom. Nogle gange, at dog, bakterier, svampe eller almindelige skadedyr ramt disse planter kan stadig. Ligesom de fleste andre tomater, denne form for bange for infektioner, såsom rod, hvid og gråskimmel, mosaik, kartoffelskimmel, overfladisk nekrose og t. D. Derfor dyrkning af tomat Sprout F1 bør gælde en række forebyggende foranstaltninger for at forhindre infektion. Bortset fra svampe og bakterier, kan de forårsage skadelige insekter som spindemider, mellus og cutworms.

Tomater Octopus F1 - et godt valg for sommerhus

Nå, vi håber du nu mere eller mindre klart, det er en tomat Octopus F1. Billeder, anmeldelser, diskuteres i artiklen - alt dette er absolut bevis for sin singularitet og højtydende. Hans popularitet blandt ejere sommerhusområde tomater Octopus F1 fortjener absolut ingen grund. Variation er ikke kun udbyttet, men også en meget kraftfuld og hård. Samtidig er det utrolig velsmagende og modning af frugten. Men under alle omstændigheder til at vokse på sin jord tomat træ eller bare et par dusin sunde buske, naturligvis kun kan præcist observere alle de nødvendige teknologi plantepleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.