HjemlighedHavearbejde

Er et tomatræt en myte eller en realitet?

I vores land vokser et stort antal sommerbeboere tomater. Standardplantningen af en tomat tillader høst i en centner med 30-50 buske. Der er dog en teknologi, der gør det muligt at få så mange tomater fra kun to buske. Denne metode til dyrkning blev kaldt "tomatræ". For at vokse det er det nok at observere flere enkle regler.

Oprindeligt dyrket tomatplanter på en standard måde. Til plantning er det bedst at vælge de stærkeste planter.

Et tomatræ kan dyrkes fra høje tomatsorter.

Der er endda en specielt udviklet klasse til dette formål, som kaldes Sprut f1.

Vækstteknologi

For at dyrke et tomatræ, skal du hente en gammel tønde. For at overskydende vand frit fjernes, og regnorme let kunne komme ind, skal bunden af tønderen fjernes.

For bedre adgang til ilt til rodsystemet i siderne er det boret huller i en afstand på omkring tyve Centimeter fra hinanden.

Den forberedte tønde er placeret på det mest solrige sted i haven. Så er den fyldt med jord på en bestemt måde. Et lag med ergas med en tykkelse på ca. 10 centimeter er lagt ned. Urgasa er en mikrobiologisk gødning og består af vegetabilsk affald, organiske råmaterialer behandlet med mikroorganismer, med tilsætning af mineraler og træaske. Som det næste lag anvendes jordblanding, der består i lige store mængder kompost-, græs- og haveområder. Højden af de to lag må ikke være mere end en tredjedel højden af vores tønde.

I den første maj i midten af tønde plantes vi den udvalgte frøplante af en tomat. Før afslutningen af natfrost skal det fremtidige tomatrætt dækkes med cellofan.

Når kimplanterne har overlevet, fortsætter vi med at udvikle et stærkt rodsystem. For at gøre dette skal du afskære alle blade i en højde på ti centimeter. Vi venter på, at sårene tørrer lidt og derefter dækker med et lag jordblanding. Når tomattræet vokser med yderligere ti centimeter, gentag proceduren. Således fortsætter vi indtil tønderen er helt fyldt med jord. Det vil ske om en halvanden måned.

Siden det øjeblik kan tomatræet ikke havnes. Det er også vigtigt i denne periode at stoppe pasynkovanie. Tværtimod skal man stræbe efter at sikre, at planten har så mange børster som muligt. De nederste grene kan sikkert hænge fra tønde, de øvre grene skal bundet op, så planten får så meget lys som muligt.

Det er vigtigt at give planten rigelig vanding. I dette tilfælde skal du ikke være bange At overdrive det, fordi overskydende fugt vil gå til jorden gennem den manglende bund.

En gang om ugen skal planten fodres. For at gøre dette skal du fylde en del af komposten med to dele vand, rør det, insister dagen. Med denne blanding og vand vores tomat træ.

Siden begyndelsen af efteråret frost på toppen af træet kan du kaste en film, så vil den kunne stå til slutningen af september.

For at opnå de bedste udbytter af planter er det vigtigt at vide, hvordan man skal passe på dem og hvordan man planter dem. Tomater kræver omhyggelig omhu. Dyrkning ved hjælp af tomattræets metode giver dig mulighed for at få en større høst med færre buske, og derfor lægge mindre indsats i det. Som følge heraf får du nok tid til at have en god hvile i de varme sommerdage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.