FormationHistorie

De første olympiske lege

Ifølge legenden, de første olympiske lege i oldtiden, organiseret Hercules i 1210-erne. De blev afholdt hvert femte år, men så en eller anden ukendt årsag, blev denne tradition afbrudt og blev genoplivet under regeringstid ifite.

De første Olympiske Lege i Grækenland var ikke nummererede, de blev kun kendt ved navnet på vinderen, og derefter i en enkelt form for konkurrencer - kørt i en vis afstand.

Gamle forfattere på grundlag af materialer af referencepunkt i konkurrence med 776 f.Kr.. e., at dette år De Olympiske Lege blev kendt under navnet den atlet, der vandt dem. Imidlertid er det, at de simpelthen ikke er i stand til at etablere navnene på vinderne af tidligere, og derfor ikke kunne foretage sig i de dage anses for dygtig og pålidelig kendsgerning.

Selvom Afrikan Yuly, forfatter af det tredje århundrede, siger, at betragtes som den første spil 776 f.Kr. - fejl, i virkeligheden, de - det fjortende.

De første olympiske lege blev afholdt i Olympia - en by beliggende i det sydlige Grækenland. Medlemmer og titusindvis af tilskuere fra mange forsikringstagere Grækenland rejste til stedet ad søvejen eller over land.

I konkurrencer i agility og styrke deltog løbere og brydere, diskos kastere eller kopier, sweatshirts, pugilists. Lege blev afholdt i den varmeste måned i sommeren, men denne gang under dødsstraf forbudt krig mellem politikker.

Talsmænd for hele året tjener byerne i hele Grækenland for at annoncere nyheden om verden af det hellige, og at de veje, der fører til Olympia, sikker.

Konkurrencerne var berettiget til at deltage i alle grækerne: og fattige, og adelen, og de rige og almuen. Kun kvinder fik ikke lov til at deltage i dem, ligesom tilskuere.

De første Olympiske Lege, samt følgende, i Grækenland var dedikeret til den store Zeus, det var den eneste mandlige ferie. Ifølge legenden, en meget modig græsk kvinde klædt som en mand hemmeligt indtastet i Olympia at se udførelsen af sin søn. Og da han vandt, kunne hans mor ikke hjælpe ekstatisk hastet til ham. Den stakkels kvinde i henhold til loven var at blive henrettet, men af respekt for hendes afkom-vinder benådet.

Næsten ti måneder før De Olympiske Lege alle, hvem der skulle deltage i dem, havde til at starte uddannelse i deres byer. Dag efter dag i træk de atleter praktiseres uafbrudt i ti måneder, og en måned før åbningen af konkurrencen de var på vej til South Grækenland, og der, i nærheden af Olympia, fortsatte uddannelse.

Normalt er de fleste af deltagerne i spil var som regel velhavende mennesker, fordi de fattige ikke har råd til at træne i et år og virkede ikke.

De første olympiske lege varede kun fem dage.

På den femte dag før tempel Zeus, den øverste gud af bordet sættet består af elfenben og guld, og på det sætte priserne til vinderne - kranse af oliven.

Vinderne kom op en efter den anden til overdommeren, som på deres hoveder lagt kranse ved tildelingen. I dette tilfælde herolden proklamerede højlydt navnet på atlet og hans by. I dette tilfælde, publikum råbte: "Ære til vinderen!".

Den herlighed OL har været igennem mange århundreder. Og i dag, alle på planeten kender det olympiske symbol: fem ringe, der tilkendegiver den enhed af kontinentet.

De første moderne olympiske lege markerede begyndelsen af traditionen: at ytre en ed. Der er en anden vidunderlig tradition at lyse i Grækenland, som i oldtiden, den olympiske flamme, og derefter gennemføre det land stafet i hænderne på dedikerede sportsfolk til mødestedet for de næste Olympiske Lege.

Selv som følge af jordskælvet alle de olympiske faciliteter antikken jævnet med jorden, men i det XVIII århundrede, som et resultat af udgravninger i det antikke Olympia, mange af de attributter af de daværende spil blev fundet.

Og i slutningen af det XIX århundrede og den første permanente præsident for IOC , Baron de Coubertin, inspireret af værker af Curtius arkæolog, genoplivet han spillet og skrev også et sæt definere de adfærdsregler - "olympiske charter".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.