FormationHistorie

Feats - det ... De udnytter af helte. russisk exploits

Bedrifter - denne tapre akter, der er baseret på sådanne menneskelige kvaliteter som mod, offer og bestemmelse. Hero udfører usædvanligt vanskelig opgave, idet der på ansvar for sin beslutning. Det overvinder de specifikke former for forhindringer, der er forbundet med usædvanlige og vanskelige forhold.

Udfør det kunststykke - det er at være en helt, et eksempel for en masse mennesker til at opnå berømmelse. Denne handling indebærer en frivillig valg, bevidsthed om behovet for at følge deres borgerpligt. Feats - det er ikke en pligt, som en privat sag. Nogle gange kunne en sådan handling koste den sociale status, sundhed og endda liv. Ikke desto mindre gør sandsynligheden for sådanne konsekvenser ikke stoppe tegn. At se, hvordan den anden person eller gruppe af mennesker med behov for frelse, mange skynder sig at hjælpe, ikke tøve.

Hvad du skal udføre det kunststykke

Det kan synes, at det kunststykke at helten antager kun eksistensen af mod, ære og styrke. Men i hjertet af en modig gerning er ideen. Uden det, vil og modet og engagement være forgæves forbrug af strøm. I tilfælde af tab af evnen til at tænke klart ethvert offer være forgæves.

Russisk udnytter sagens natur har bred plateau af meningen med livet. Alle husker de tider af den store patriotiske krig, når almindelige mennesker, var almindelige arbejdere kommer til at dø for at forsvare retten til livet af deres landsmænd.

Modig handling Panikahina MA

En værdig eksempel, der er indbegrebet af kampånd af vores hær under krigen - en præstation Marine Panikahina MA På tidspunktet for angrebet nazisterne nær Volga helten styrtede mod fjenden tank og tændte brændstoffet. Denne opofrende handling var værd en mands liv: flammerne ødelagde ikke kun militært udstyr, men også sig selv. Den bedrift af helten blev et eksempel for resten af soldaterne, alle var lig med det.

Panfilov

Jeg glemmer aldrig det heltemod af otteogtyve Panfilov, der tjente i 315 th Division, der kontrolleres af General Panfilov IV I forsvarslinjer ved krydset Dubosekovo disse krigere under ledelse af politisk direktør Klochkov VG . De stødte sammen med halvtreds tyske kampvogne, som var ledsaget af en lang række nazistiske maskine artillerister. Vores helte skelnes mod og modstandskraft. Af de otte og tyve overlevede kun fire sovjetiske krigere, andre døde, og ikke at lade fjenden at passere. Feat Panfilov og alle de soldater, der kæmpede, ligesom dem, er, at deres død ikke var forgæves. De er ikke bare død, men gået, kæmper bravt. Soldaterne modstod handlet, der direkte har bidraget til sejren. Frygt binder, men soldaterne var i stand til at overvinde den.

Heltedåd Matrosova Aleksandra

Almindelige mennesker i ekstreme tilfælde vise udholdenhed. Under krigen dækkede almindelig soldat Alexander Matrosov en fjende fordybning, der udspyr ild død. De udnytter af de mennesker til at følge hans eksempel, viste verden, at ånden i det russiske folk ikke brød under nogen omstændigheder.

Det kunststykke af det sovjetiske folk

Tro på sejr og hans folk var inspireret af sovjetiske soldater under voldsomme kampe i løbet forsvar Sevastopol, Leningrad, Odessa og Kiev. Alt som én, havde vi en stærk vilje og beslutsomhed til at ødelægge fjendens styrker. De fleste af de tegn er forblevet i vores hukommelse navnløs.

Samlet arbejdskraft for at opnå sejr

De udnytter af de mennesker, der levede i Sovjetunionen i de vanskelige tider med krig, gik over i historien. Hans engagement, hårdt arbejde under ekstreme forhold, de gav hæren metaller, korn, brændstof, råvarer til fremstilling af våben. Det meste af tiden de almindelige mennesker var beskæftiget i arbejdet, der arbejder uden fridage og helligdage, mens det forreste fortsatte razziaer angribere. Alle forstod betydningen af virksomheden. På trods af mangel på mad, basale behov, barske forhold, hver fulgt hans gæld.

Det er værd at bemærke, at de gerninger ikke er færdig af hensyn til herlighed eller til helten derefter sammensat digte og sange. Tværtimod en person, der går på en modig handling, og kan ikke undgå den tanke, at i det øjeblik gør noget stort. Han beslutter, uden tøven, på grundlag af personlige overbevisninger og omstændigheder. I dette tilfælde er det ikke til ære og laurbær, han bare gør hvad han mener er hans pligt.

Talent som et kunststykke

Til de store bedrifter omfatter de vanskelige livet for vores forfattere og digtere, der passerede gennem fængslet og undertrykkelse. På trods af talrige dødstrusler og straf, de fleste af dem opgav deres kald, fortsætter med at gøre arbejdet, myndighederne syntes stødende til folket.

Modig handling af simple drenge

Feat dreng Kievite er et godt eksempel på mod og mod. Under Kiev omringning af fjenden pechenegy meldte modig ung mand til at risikere deres liv og komme til den anden bred af Dnjepr, at bede om hjælp fra cheferne Preticha. Vær smart, ung mand talte med Pechenegerne i deres sprog, så der blev taget for hans. Dette gjorde det muligt for unge helt at komme til floden. Vel vidende, at det ville blive udsat for, en modig mand sprang i floden for at svømme over det. Under brand Pechenegerne nåede han den modsatte bred af Dnjepr og gav soldaterne et vigtigt budskab fra prinsessen. Senere denne bedrift knægt fra Kiev var med til at befri byen fra fjenden og drive dem ind i feltet. Denne handling gjorde den unge mand en helt. Ikke at vide, om det vil vende hjem i live, han vovede at trænge ind i fjendens lejr, og for enhver pris at komme til sine mænd på den anden side. Af hensyn til frelse den fyrstelige familie og alle folk i Kiev denne mand satset sit liv.

heltegerninger

I russisk folkemusik episke sange, der epos og hengivenhed sunget udnytter af helte. De er baseret på en beskrivelse af en historisk begivenhed eller en bemærkelsesværdig episode i historien om Rusland. Hovedpersonerne - russiske krigere - er udstyret med ekstraordinære funktioner, som ikke er særegne for almindelige mennesker. De har en fantastisk styrke, forbløffende mod. Et karakteristisk træk er også tilstedeværelsen af usædvanlige talent eller særlige færdigheder. Således blev Ilya Muromets kendt for sin ubegrænsede magt, og har en fantastisk Sadko spille harpe.

I hjertet af russiske epos det er en fælles scenarie: helten går at foreslå bruden i en anden realm. Den lange vej, han udfører bedrifter - denne kamp med monstre eller fjende kraft, og overvinde forhindringer, vanskeligheder. Helten rykker ind i fare, som regel alene, vinder altid. Det motiverer ikke kun ønsket om at vise deres heroiske vovemod, men også et ønske om at stå for troen og beskytte de almindelige mennesker. Fjenden er nådesløs: berøver folk, dræber dem, så du skal håndtere det.

Sådanne helte som Sadko og Vasily Buslaevich ikke sigte på at besejre monstre. De bare rejse eller vise styrke for sin egen fornøjelses skyld. Deres handlinger er baseret på bruddet med forbud, hvorved personerne står over for vanskeligheder og problemer. Men hver episk har en lykkelig slutning, hvor helten vinder. Men det kunststykke at sådanne gerninger helte er svært at kalde, fordi der i sådanne situationer, er de styret af deres egne interesser. De fleste af de helte, der er ansvarlige for resultatet af deres adfærd. En bedrift - denne handling, der skal tages for den anden. Lov helten bør gavne en anden end ham selv.

Således at udføre det kunststykke kan være en person, der har et stort hjerte og sjæl. I modsætning til den selvopholdelsesdrift instinkt helten siv til undsætning nogens liv, sætte hende i fare. På samme tid foran ham er altid et valg: at redde en person fra død og ofrer sig selv eller holde sig væk uskadt. Tøv ikke med, vælger han den første mulighed, trodser døden. Hver dag, hundredvis af mennesker omkring udføre feats. Dette kan være en simpel brand, der trækker ud de ulykkelige mennesker og dyr fra et brændende hus. Denne driver, der lagde mærke til en rygende bil i vejsiden og farende for at trække sig ud af sine ofre. Denne fisker, der skyndte sig at redde faldt gennem isen manden.

Ofte ønske om at hjælpe en person i en nødsituation er så stor, at evnen til at overskride den tærskel fysiske kapacitet. Der er tilfælde, hvor en person er faldet fra stor højde, var i lang tid under vandet og forblev uskadt.

Feat - det er en model for opførslen af en vanskelig situation. Denne moralske støtte, der viser, hvad i virkeligheden er en menneskelig natur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.