FormationHistorie

Borgerlige reformer af 60-70 års XIX århundrede i Rusland

Siden begyndelsen af det nittende århundrede i Europa den industrielle revolution begynder. Det fører til behovet for at reformere mange områder. Hurtigt "genopbygget" på en ny måde, de europæiske lande betydeligt overhalet Rusland. Det, til gengæld at blive involveret i Krimkrigen, endnu en gang oplevede den svage tsaristiske regime og den kejserlige politik i almindelighed. Der hang tungt atmosfære af at vente.

Alexander II var godt klar over, at han bliver nødt til at gennemføre reformer af 60-70 år - denne gang krævede en ny, hurtigt efterlader Rusland i Europa. Bemærk, at kongen havde brug for en betydelig udholdenhed og mod til at gå til den upopulære skridt for nogle klasser. Samtidig var der noget andet valg. Borgerlige reformer af 60-70 år af det 19. århundrede var der skal afholdes.

Forberedelse var en lang seks år. De første ideer opstod så tidligt som 1855, men har ikke modtaget en betydelig udvikling på grund af ændringen af kejseren (i år Nicholas Jeg lykkedes Alexander II). Den ende af Krimkrigen gjort det muligt at tage indenrigspolitik mere specifikt. Nu de borgerlige reformer af 60-70 år har været aktivt forhandlet i de højeste kredse. Den første og vigtigste reform - "Manifest af afskaffelsen af livegenskabet" i 1861 dette dokument for at markere den sjette årsdagen for ophold på tronen, Alexander II gav bønderne personlige frihed. Et sådant skridt har skubbet resten af borgerlige reformer af 60-70 år, gjort det muligt at foretage andre væsentlige ændringer. Men denne fordel malet en negativ skygge. Sammen med de frie bønder modtog personlig ... Det er ikke noget. Land - deres vigtigste sygeplejerske, forblev prisgivet udlejer. For hende, landmanden skulle betale løsepenge penge, som han ikke gjorde. Faktisk har folk været overladt til deres skæbne. I vid udstrækning det slog reform og udlejer økonomi, fordi masserne af bønder flyttede til byerne for arbejde.

Sådan en radikal ændring i landet førte til de øvrige borgerlige reformer af 60-70 år. Disse omfatter landdistrikter, retslige, militær, kommunale og uddannelsesmæssige.

På retsreform indført anklager og advokat. Nu domstolen er blevet kontroversiel. En vigtig beslutningstagning var den jury, der afsagde dommen på mandens skyld. Dommerne rolle kun tildelt kontrollere nøjagtigheden af passagen af processen.

Reformen semstvo omfattede indførelsen af selvstyre i marken. Nu zemstvos omfattede repræsentanter for alle klasser. Blandt fordelene ved Zemstvos værd at bemærke at etablere et netværk af uddannelses- og medicinske institutioner.

Militær reform indebærer dannelsen af en regulær hær ved universel arbejdskraft service. Men timingen af dens betydeligt reduceret. I stedet for 25 år er nu ved at nå et maksimum på seks år i visse militære grene. På tjenesten blev kaldt egnet til helbredsmæssige årsager mænd, der har nået en alder af enogtyve.

Jeg havde visse fordele og uddannelsesreform. Ifølge hende, hvert barn måtte få en grundlæggende uddannelse, adgang til videregående uddannelse er formelt åbnet for mennesker i alle sociale klasser, universiteter modtager større autonomi.

Borgerlige reformer af 60-70 år, selvfølgelig, havde positive resultater. Takket være ham Rusland fra et landbrugsland var ved at blive til en industriel, selvom landbruget stadig indtager en stor mængde i økonomien. Men den industrielle udvikling fortsatte hastigt. Sådanne ændringer er ikke understøttet af alle. Imod Alexander II vendte forfølgelse fra populisterne, har der gentagne gange gjort forsøg på hans liv. I 1881 dette forsøg var en succes, men bilen blev allerede lanceret reformer og landet endelig ind i en ny fase af udviklingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.