Nyheder og SamfundBerømtheder

Japanske prinsesse Aiko: biografi, familie og interessante fakta

Aiko (Prinsesse Toshi, biografi, som vil blive præsenteret i denne artikel) - datter af Naruhito og Masako, Kronprinsparret i Japan. I øjeblikket pigen kun 14 år gammel, og hun opdraget i den samme tradition, som hendes far, søn af den nuværende kejserlige par Akihito og Michiko.

Fødslen af prinsesse

Aiko blev født lige efter 8 år for at forsøge Masako undfange og føde et barn. Det var dog den anden gravide kronprinsesse, t. Til. Den første endte i abort, hvilket indebar en offentlig sladder. Hvis kejserinde Michiko ikke har handlet på siden af bruden, måske, de begivenheder ville have været helt anderledes.

To år efter den tragiske begivenhed den 1. december 2001 endelig født prinsesse Aiko - sund og stærk pige. I modsætning til sædvane, det navn, hun har valgt til forældrene selv. Det kan oversættes som "kærlighed barn". Men i Japan, selv den menige mand har to navne: børn og voksne. Derfor Aiko har en anden - Toshi, som betyder "en person, der respekterer andre."

Dette valg skyldes læren af filosoffen Mencius, om, at elsker og respekterer andres folk altid få dem til gensidighed.

Uenighed prinsesse fødselsdag

Da prinsesse Aiko blev født, japansk glæde kendte ingen grænser. Hvad kan man sige om den kejserlige familie, som loven siger, at tronen passerede kun gennem den mandlige linje. Problemet blev forværret af det faktum, at den yngste søn af regentparrets, prins Akishino, i ægteskabet fødtes kun piger. Faktisk ville det fratage arving til et dynasti.

Under diskussionen af den kongelige familie er hælder mod at ændre systemet med hinanden for at primogeniture, som ville tillade kvinder at arve magten, selv om senere fik hun en bror.

I 2005 om dette emne er en gruppe af eksperter, at støtte dette initiativ, og et par måneder senere, premierminister Koizumi viet en del af sin årlige tv-tale diskussion af dette følsomme emne. I sidste ende, lovede han før offentligheden til at indsende et lovforslag tillader arv ved primogeniture.

Men som det ofte sker, at politik var tavs om den nøjagtige dato for oprettelse og detaljerne i dokumentet. Derfor, i et år (2007) efter fødslen af Aiko fætter, prins hisahito af akishino, er en anden statsministeren trak forslaget om at ændre arvefølgen. Af denne grund, mange nu kommet til den konklusion, at næppe prinsesse Aiko blive kejserinde.

Prinsesse familie

Aiko er far til kronprins Naruhito (født 23. februar 1960.) - søn af den nuværende kejserlige par. Ældste barn i familien, opdraget uden for de kejserlige traditioner, såvel som andre børn Michiko og kejser Akihito. Ukonventionelt, er de ikke beskæftiger sig med en lang række sygeplejersker, og forældrene selv, der forsøgte at leve som en "simpel" liv.

Prinsesse Aiko er også datter af "borgerlig", fordi Naruhito fortsatte traditionen startet af hans forældre. Hans kone, Prinsesse Masako (f. December 9, 1963), blev født i en familie af langsigtet diplomat Hisashi Owada. Hun var den ældste datter. Startende med to års konstant Masako forlod landet for en stund tilbage i USA, hvor han studerede indtil den 86. år, og derefter igen tilbage til Japan. Som et resultat, gamle Masako i en alder af 23 år mødtes med kronprinsen, men hans kone aftalt kun at være i 1992, før nægte Naruhito to gange.

Aiko (prinsesse Toshi) - enebarn af kronprins. Men, som nævnt ovenfor, har hun en yngre fætter prins hisahito af akishino - meget munter og glad barn. Medier taler om ham som det eneste medlem af den kongelige familie, hvorover stadig ikke fremherskende sværhedsgrad forpligtelser.

uddannelse

I en alder af 3 år blev Hayko uddannet på Børnenes Slot Tokyo. Efter yderligere to år gået i Gakushuin Børnehave, og i 2008 han indskrevet i grundskolen, når det er. Men alt var ikke så enkel.

Prinsesse klassekammerater var ligeglad om hendes høje fødsel, så hun begyndte at nægte at besøge den prestigefyldte uddannelsesinstitution, ude af stand til at bære ydmygelsen.

Problemer med personalet

Japanske skoler i dag - det sted er ikke for sarte sjæle, såvel som mange andre uddannelsesinstitutioner for teenagere i andre lande. I de mere prestigefyldte institutioner, der beskæftiger sig sjældent kommer op at slås, men den hån og forsøg på at skræmme - det er hyppige.

Det er til dem og lidt japansk prinsesse Aiko. Ifølge hende, hun var ikke det eneste offer, den drenge klasse af urter og andre piger, naskakivaya på dem og svinge arme. Som et resultat, begynder Masako personligt ledsage min datter i skole, og medierne fik lov til at grave så dybt som muligt med henblik på at sætte fokus på problemet med vold i japanske skoler.

Som datter - den eneste stikkontakt kronprinsesse, udmattet pres fra det kejserlige hof og offentligheden, kunne det ikke lade, der blev misbrugt. Derfor, selv når du er med hende i timerne, moderen ønskede ikke at efterlade permanent Masako i skolen og ofte tog hende hjem tidligt.

Observatører mener også, at Japans prinsesse Aiko vokser for letpåvirkelig på grund af moderens tilstand. Efter hendes problemer med holdet trækkes mere til børnehaven, hvor børns omgivelser annonceret boykot det.

I dag er det ikke kendt, om prinsessen problem, fordi nyheden om dette ikke længere falder i RuNet opbrugt, men hvis forholdet til samfundets kvinder ikke forbedre, kronprinsen, kan du nødt til at give afkald på retten til tronen. Den japanske selv er ikke villige til at se landet ledes i sådan en usund familie.

hobbyer Aiko

Prinsesse Aiko elsker blomster og dyr, så glad for at drage omsorg for dem med sin mor i paladset af Togu. Hertil kommer, hun skaber keramik, spiller klaver og violin, synger. Prinsesse mister ikke skrive talent, så ud af hendes hænder sommetider gå hele scripts til skuespil.

Det er også kendt, at Aiko er en ivrig cheerleader Sumo også aktivt involveret i sport, deltage i konkurrencer.

interessante fakta

prinsesse fødsel var sådan en glædelig begivenhed, der resulterede i udgivelsen af en særlig sølvmønt edition kun 300 stykker. Det er den fordel, at den australske Mint. Deres skabelse er blevet udført i opfandt teknologien forbedres, gør det muligt at opnå et spejl fladhed suppleret mat relief billede. Sådan en mønt på ét kg og har en høj kvalitet, så omkostningerne var meget høj.

Aiko forældre elsker deres datter og forsøge at hjælpe hende i alt. Dette skyldes til dels det faktum, at kvinder problemstillinger stærkt påvirke troværdigheden af parret, og spørgsmålet om afkald på arv til tronen er værd mere akut.

Efter fødslen af en fætter Prinsesse chancer for at tage tronen blev meget undvigende, og sandsynligvis er det at vente på den skæbne døtre Michiko - ægteskab med "borgerlig" ind og ud af den kejserlige familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.