TravelingRejsetips

Altai Territory: Territory attraktioner af historisk og kulturel og naturlig

Vi går til et vidunderligt sted Rusland - Altai-regionen. Seværdigheder i Krai er meget forskellige. De omfatter både naturområder og historisk-kulturelle. En masse af rigdom er fyldt med Altai Territory. Attraktioner kant kan beskrives i lang tid. For at sætte læserne med de vigtigste.

Vandfald Shinok floden

Blandt de største floder i Rusland er ikke inkluderet floden Chinook. Dette er blot tilstrømningen af Anouilh, som strømmer på sin side i Ob. Ikke desto mindre Chinook er en af de mest populære i Altai-regionen i turistfaciliteter. Det faktum, at denne flod er de smukke vandfald. Mere end 120 meter af den samlede længde af syv vandfald. Højden af giraf, den største af dem (det kaldes også Big Chinook) -. 70 m til 10-15 m nå en højde på små vandfald.

River Chinook tiltrækker turister ikke kun for sin naturskønne synspunkter, men også rig fauna. En meget sjældne arter af fugle og dyr, der er repræsenteret i reserven - tofarvet læder, moskus hjorte, vilde hjorte, vandrefalk.

På bredden af floden er der flere camping områder. Et sted, der tiltrækker turister, ud over vandfald, det faktum, at det er tæt på Denisova hulen, som blev fundet af arkæologer i mere end 20 kulturelle lag, der tilhører forskellige epoker. Det blev konstateret, især, at neandertalerne parkering er placeret ca. 280 tusinde år siden.

Taldinskie eller Tavdinsky cave

Forbløffende skønhed af Altai Territory. Seværdigheder i Krai, af selve karakteren tiltrække mange turister. Taldinskie grotte - en af de mest interessante steder at besøge. De er en gruppe bestående af vand-vasket 30 huler. 5 km til grænsen af Altai Krai og Altai Republic strækning af rock, hvor ligger komplekset. Den mest populære af hulerne - Big Tavdinsky. Større end 20 m gør det elevation. For turister er der flere ruter af forskellig sværhedsgrad. En anden monument af naturen, Karst bue, ligger i nærheden af de Tavda huler. Det når en højde på 5 m og en maksimal bredde - 13.

arkæologiske fund

Disse huler - lokal naturlig monument, som er så rig Altai-regionen. Seværdigheder i Krai tiltrække ikke kun turister, men arkæologer. Arkæologiske ekspeditioner udført her har vist, at på dette sted var der gamle mennesker. Der er fundet, for eksempel, fiskeudstyr, keramiske skår. Legenden om skatten skjult i disse huler, som tilhørte admiral Alexander Kolchak, en langt mindre pålidelige. Mange, der ønsker at finde ham dukkede op i anden halvdel af det 20. århundrede, men indtil videre intet er kendt om resultatet af deres indsats.

Reserve "Svanen"

Unikke og diverse naturlige attraktioner i Altai Territory. Vi fortæller dig om en af dem. I september 1973 blev det dannede reserve "Svanen" i Altai Territory. Syv år tidligere, han ankom til søen, som ligger i nærheden af landsbyen produktivitet, overvintrende flok svaner. Det var første gang siden begyndelsen af det 20. århundrede. Snart blev det besluttet at oprette en reserve, der omfatter en sø og det område, der støder op til det. Under beskyttelse af staten er 38 tusind. Ha, som skal huse attraktioner Altai Territory som en del af floden Katun, flere søer, omkring 70 øer og bakker Snake og Talitsky. I 1999 blev det endeligt godkendt, efter at den udpegede pilot periode, status som "reserve". Det er hjem, undtagen svaner og andre fugle: hvinand, mallard, urfugl, og også bidraget til den regionale rødliste for stor skallesluger. Den fauna er også af rådyr, odder, mink, rød ræv. Observationen dæk blev bygget på søen for at se på fugle. Det er beliggende 10 meter over vand. Denne afstand kan du ikke skræmme svaner og tillader turister at observere dem i naturen.

Belokurikha

Belokuriha er spa resort med føderale værdi. Dette er i regionen byen Altai ligger i en højde af 240-250 meter over havets overflade. Det er beliggende ved foden af bjerget Tserkovka. Tilbage i begyndelsen af det 20. århundrede var den første til at bruge den helbredende egenskaber af de lokale mineralske kilder. I dag, rejsearrangører ofte nævner Belokurikha når kunderne beskrive seværdighederne i Altai Territory.

Her i 1920 blev bygget en apotek, en kontorbygning, et solarium, en spisestue. De første besøgende var i stand til at forbedre deres kursteder i badene, samt en dukkert i de lokale varme kilder. Sam Altai luft er godt, fordi det er den samme koncentration af lette ioner - en af de vigtigste medicinske komponenter - som i den berømte resorts i Europa.

Belokuriha under Den Store Fædrelandskrig, blev evakueret til den berømte børnenes lejr "Artek". På det område af den udvej i dag er der mange rekreative centre, apoteker, sundhedscentre. Alpint er aktivt at udvikle i byen. I dag, 3 skråninger af varierende kompleksitet udstyret til nedkørsler. Også, afholdes der møder i Belokurikha forsvarere af verden og naturen, såvel som "Siberian Davos" international økonomisk konference.

Srostki landsby

Ikke kun med naturen, men også med kulturen i vores land er relateret attraktioner i Altai Territory. Srostki landsby - en af de ældste bosættelser på sit område. Den modtog brede berømmelse takket være Vasily Shukshin, hans hjemland.

Splejsninger er første gang nævnt i 1753 i rapporten fra oberst de Garriga. Ved 1811 omfatter mere information om det. Under folketællingen, eller revision foretaget på det tidspunkt, blev vidne til, at 19 familier bor i denne landsby. Den første kirke blev bygget med donationer fra lokale beboere i 1910.

I Srostki turister kommer i dag for at lære om Shukshina liv. Memorial Museum for forfatterens værker i landsbyen. Den består af en lagerfacilitet, udstilling af museet, hus-museum for forfatteren mor, samt det hus, hvor han tilbragte sin barndom og ungdom han Vasily Shukshin. På Mount Picket Shukshin afholdes hvert år, der samler forfattere, musikere, kunstnere fra hele landet.

Landsbyen Altai

Også en populær landsby Altaiskoe (Altay). Attraktioner i dette sted i dag er få, men turistsektoren og rekreation i en landsby er aktivt at udvikle i de seneste år. Der er især SEZ "Turquoise Katun". På bredden af floden. Kamenka, i nærheden af Altai Landsbyen ligger meget naturskønt område, kaldet "Pihtochki". Det er placeret på terrassen ved floden med fyrretræsklædte sten og er en af de mest foretrukne steder i landsbyen både besøgende og lokale.

Pokrovsky Cathedral

I efteråret 1898 Pokrovsky Cathedral blev lagt. Efter 6 år, blev den første tjeneste afholdt i det. En del af byen Barnaul, som er katedralen, betragtes dengang de fattigste. Det var beboet af arbejdere, håndværkere, håndværkere, bønder. Så meget desto mere overraskende, at templet blev bygget nøjagtigt på deres donationer.

St. Basil Katedralen erstattet den handling med 1863 den gamle trækirke. Byzantinske, eller pseudo-stil blev valgt til den nye bygning. Religiøse kalkmalerier, historier, som er baseret på emnet for billedet Kramskoy, V. Vasnetsov, M. Nesterov, dominerer i denne design lavet af røde mursten katedral.

St. Basil Katedralen, siden 1917, er faldet på hårde tider - det fyret, nedrevet korset på kuplen, ødelagde klokketårn. I templet i 1943, restaurering begyndte. Han forblev i lang tid den eneste eksisterende tempel i byen. Den Pokrovsky Cathedral i øjeblikket under tilbedelse. Restaurering af sine vægmalerier blev afholdt i 2011.

Handelshus Polyakov (Rød Shop)

I Barnaul er der mange attraktioner i Altai Territory. Forestil følgende, som vi beskriver er præsenteret nedenfor.

Dette handelshus Polyakov, bygget i 1913. Bygningen er nu besat af butikker "Red". Det hører med til den handlende byggeperioden af byen Barnaul og fuldt ud afspejler alle de typiske arkitektoniske elementer i tiden. Fremstillet i eklektisk stil to-etagers bygning har en U-formet layout.

Røde mursten blev brugt til facadebeklædning. Dette blev grundlaget for navnet på den handel hus, der har spredt sig blandt folket. De traditionelle elementer i den russiske stil blev valgt til udsmykningen af bygningen: gennembrudt smedet smykker, folkemusik ornamenter lavet af mursten.

I Barnaul, i 1917 var der en stærk brand. I løbet af sine mange attraktioner Altai og Altay område blev ødelagt, er placeret i denne by, ikke kun træ, men også mursten og sten bygninger. Men købmanden Polyakov var i stand til at holde handelshus. Lokal legende siger, at filten dyppet i vand, beordrede obkladyvat væg arbejde. På første sal i en bygning i sovjettiden det var placeret stormagasin Folkekommissariatet for USSR.

Museum avtougona dem. Yu Detochkin

Interessante historiske og kulturelle steder i Altai Territory tilbyder turister byen Barnaul. En af de mest usædvanlige museer i Rusland kan findes her. Det er dedikeret til bilister. Men som de udstillede indsamlede her er ikke gamle eller dyre biler. Dens vigtigste "helte" er de elementer, der er relateret til bil bortførelse.

Dette museum blev fastsat på grundlag af en lokal redningstjeneste. de første elementer blev indhentet fra de arkiver bymæssige tjenester. repræsentanter retshåndhævende afleveret i en samling skudt gennem døren i forbindelse med forfølgelse, "falske" bil nummer og kørekort. Borgerne selv har ikke mindre bidrag. Barnaultsy deles med museum for folkemusik retsmidler mod tyveri, samt andre opfindelser. Samlingen af dette museum er nu i mere end 150 udstillinger.

Sightseeing Altai Territory ikke ende der. Vi har listet et par af dem. Bliv fortrolig med dette fantastiske sted kan være meget lang. Alle kan finde for sig selv noget interessant, at udforske seværdighederne i Altai-regionen, Altai Territory.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.