TravelingRejsetips

Visum i Bali: Udvider og hvile

Alle i den romantiske sjæl. Hvem sagde, at inkarnerede ungkarl ikke drømme? Eller en hærdet forretningsmand drømmer ikke om natten romantisk sceneri af øer og solnedgange på kysten? Og, selvfølgelig, næsten alle mennesker kan lide at rejse. Vinder bred popularitet ferie på en afsides ø, de såkaldte "ørken resorts" af planeten. Efter alt, en afslappende tur væk fra alt, herunder fra civilisationen, giver en reel mulighed for at gentænke mange af livets prioriteter, se på problemerne med den anden part eller for lidt tid til at glemme alt om de presserende problemer.

Et af de spændende steder, der fængslede hjerter af millioner af turister, er Bali. Ture til disse magiske øer i Indonesien er lavet i stort set alle agentur. Der vil du tilbyde rejsende en vifte af hoteller, arrangementer, taler om de lækkerier hvile i dette jordiske paradis.

Spørgsmålet om, hvorvidt et visum er nødvendig i Bali, er den primære og vigtigste, som opstår i mennesker, der planlægger en tur til denne turist Mekka. Lad os betragte det nærmere.

Visa i Bali er obligatorisk, og du skal få det før afgang for alle borgere i SNG, undtagen russerne. Beboere i Den Russiske Føderation har en vis lettelse i denne henseende. De kan få en eftertragtet stempel både før afgang og ved ankomst.

Den visum ved ankomsten på Bali er lavet i lufthavnen. I dette tilfælde, obligatorisk og nødvendig, er tilstedeværelsen af passet, er hvis virkning opsagt mindst seks måneder efter afslutningen af turen. Den ubestridelige attribut er den enkelte underskrift indehaveren af passet. Åbn så at et visum i Bali giver ret til at opholde sig i den indonesiske provins i en periode på op til 30 dage, og dens omkostninger er $ 25

Bør være opmærksom på dit fly, fordi nogle gange er der uheld: en turist, der fløj til øerne nummer 1 og beordrede returbillet til 1 nummer, har en tendens til at glemme at tælle dage før afrejse og ankomst, under hensyntagen til kun de dage af resten. Som et resultat - mere end 30 dage på resort og finde et problem i tolden. I dette tilfælde er der to muligheder:

- at bestille billetter på grundlag af: ankomstdagen plus antallet af dage med hvile afrejsedagen + = 30 dage;

- visum forlængelse.

Turistvisum i Bali kan udvides. Gør det meget enkelt. For at gøre dette, skal turisten ankommer til lufthavnen i Jakarta eller Denpasar, hvor for $ 25 i passet, vil blive indsat visum giver dig mulighed for at bo på øen i 30 dage. Resultatet er, at, uden at spilde tid på bureaukratiske problemer, kan du nyde din ferie i denne indonesiske paradis for to måneder.

Hvis den rejsende ønsker at tilbringe i Bali i mere end to måneder, så er det nødvendigt at udstede en social visum til Indonesien ambassade før afrejse. Det gør dog ikke give en arbejdstilladelse eller forretningsmæssige aktiviteter. Som regel skal dette visum sponsor invitation - enhver borger i Indonesien. Visa kan du åbne din virksomhed eller til at arbejde i det område af øerne, virker. Folk, der har nået en alder af 55 og ønsker at leve på øerne, kan søge om pension visum. For at åbne den, skal du have en bankkonto.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.