TravelingRejsetips

Hvor er Statue of Christ Redeemer?

Magnificent Rio de Janeiro - drømmen om mange rejsende, den mest populære hovedstad Brasilien erhverver ikke blot en sæson af den populære karneval dans, men også til den kirke ferie påske. Årsagen til den million pilgrimsrejse er at besvare den bekymring af mennesker, der tror - hvor der er en statue af Kristus Frelseren? Af særlig interesse for turister monumentale struktur er blevet efter hans forfald til de syv nye vidundere i verden i 2007. Den ubestridte kendsgerning anses for at være det faktum, at bygningen, som ligger på Corcovado bjerget - en af de største værker af skulpturel kunst i verden.

Hvor er Kristus Forløseren statue?

Som planlagt af borgmesteren i Rio de Janeiro, for at markere hundredåret for uafhængighed Brasilien, blev det besluttet at etablere en monumental bygning af Kristus Frelseren. Udbuddet for retten til realisering af projektet vandt Héctor da Silva Costa, og han tilbød at skildre Jesus med udstrakte arme i hånden, som om omfavner byen. Således monumentet i form af korset, sammen med det, udtrykker glæde og fester, og den omfattende medfølelse.

Arbejdet med opførelsen af monumentale bygninger varede i ni år. Den rite af lygter og opdagelsen af statuen af Kristus Frelseren fandt sted i 1931 (12 oktober). Vægten af statuen var 1145 tons, skulpturen selv når en højde på 38 meter, armene strakt ud til siderne 30 meter (ifølge nogle kilder - 23 meter). Højden af den piedestal, som statuen hejst - 8 meter.

Hvor er Kristus Forløseren statue, og hvordan du kan nå toppen af Mount Corcovado - det spørgsmål, som mange katolikker og ortodokse kristne, der ønsker at se den store værk menneskehænder. Du kan komme til monumentet på en miniature tog sejler på elektrificerede vej. Den sidste fase af opstigningen til foden af monumentet er en vindeltrappe "Caracol", nummerering 220 trin.

Statue af Kristus Frelseren i Rio de Janeiro er fortjent betragtes som den mest berømte og populære destination i Brasilien og et symbol på city-ferie. De pilgrimme, der besøgte denne bygning, bemærkede fortilfælde ærbødig og hellige atmosfære, det ligger i dette sted. Men udsigten fra bjerget, er virkelig imponerende! Scenic panoramaudsigt over byen med sin fantastiske strand Copacabana, Sukkertoppen Peak, fortryller alle besøgende uden undtagelse. Det eneste, der ikke kan ses, fordi det er en statue af Kristus, fordi der på dette tidspunkt er du lige ved foden af et gigantisk monument.

I den mest favorable lys vises statuen af Kristus i Rio i solnedgangen timer med bestyrelsen hyret et mindre fly. På dette tidspunkt ser det ud som om, Jesus positivt oplyst af projektører, ned fra himlen, svævende over byen. Desuden udsigten fra statuen af Kristus, den samme perfekt fra ethvert punkt i byen. Således understreges det, at Jesus elsker alle, sparet os og tilgive vore synder, han indbyder til at slutte sin store flok, der strækker sig ud deres hænder til os, reddet fra problemer.

Kristus statue selv er ikke underlagt nogen orkaner og storme. I juli 2008 blev der stærk vind og lyn slået ned træer, orkanen forårsagede omfattende ødelæggelser i Rio-distriktet, men gjorde ikke ondt den gigantiske monument. Den forklarede dette faktum, bortset fra den utvivlsomme hellighed, af, at fedtsten, hvoraf Kristusstatue, har dielektriske egenskaber, der forårsagede udryddelsen af talrige elektriske udladninger af lynnedslag på overfladen af den imponerende bygning.

Nu ved du præcis, hvor statuen Kristus Frelseren og måske ville finde en lejlighed til at besøge denne storslåede bygning. Hvem ved, måske vil dette være den mest mindeværdige rejse af dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.