LovStat og lov

Flag og våbenskjold Belgorod-regionen. Historie, beskrivelse

Status for heraldik i forskellige dele af Rusland er ofte radikalt anderledes. Våben for selv den største by kan udtrykke en mangel på historiske, nationale rødder og elementær heraldisk tradition. Behandling af de officielle symboler på den historiske og bliver en indikator for den generelle kultur af lederne af de enkelte byer og landsbyer, og hele regioner i Federation. Våben i Belgorod-regionen er et eksempel på kultiveret holdning til sådanne egenskaber, når man arbejder med det sat ordentligt på alle niveauer.

Edge of militær herlighed

Russiske stat siden oldtiden var behov for stærke forposter på sine sydlige grænser. Da de endelige posten områder, som i dag indeholder et kort over Belgorod-regionen i den russiske stat, bliver det klart defensiv formål bosættelser opstår her. I det XVI århundrede, begyndte opførelsen af Belgorod funktioner - kontinuerlig defensiv linje af forter - slotte, militære fæstninger og de naturlige forhindringer. Hun måtte modstå den røveriske angreb fra Krim-khanatet.

Den første styreform her blev Belgorod afladning (eller regiment). I 1712 blev han tildelt Peter I for tapperhed i slaget ved Poltava særlige banner med broderet logo på den. De moderne arme Belgorod-regionen har en prototype af denne særlige emblem tre århundreder siden.

Belgorod provinsen

I 1727 blev Belgorod provins dannet, der varede mere end 50 år. Det havde sit eget våbenskjold, der er udviklet på baggrund af emblem Belgorod regiment og blev grundlaget for alle de heraldiske egenskaber af byer og Belgorod regioner i det russiske imperium til i dag. Den viste i dem plot, et symbolsk billede af sejr russiske våben i kampen den 27. juni 1709 ved Poltava: kører løve, der symboliserer Sverige, og flyver over dem russiske ørn. Den rovfugl er blevet den vigtigste russiske heraldiske symbol, bliver lånt fra de gamle konger af Byzans, og løven afbildet på bannere Karl XII.

Coat of Arms, godkendt marts 3, 1730, er den ældste officielle statslige symbol for byen Belgorod og regionen: en gylden skjold, et blåt felt - gul løve under det - den grønne jord, og over det - ørn sort.

I løbet af den administrative reform efter 1779 Belgorod-provinsen blev afskaffet og genetableret kun i 1954.

Belgorod-regionen

I Sovjettiden, under eksistensen af Belgorod-regionen, det havde ikke sin heraldiske symbol. Emblemer og havde mindre administrative opdeling, selvom kortet Belgorod-regionen nummereret 31 område overføres i sin sammensætning fra Kursk og Voronezh regioner.

Den praksis blev kun brugt emblem det regionale center, der er godkendt af byrådet den 1970/05/20 år. Det var en historisk udgave af prøven i 1730, suppleret med heraldiske motiver velkendte for den sovjetiske æra: ører af hvede og tandhjul, som var designet til at understrege vigtigheden af landbrug og industri område. Den våbenskjold Belgorod-regionen blev inkorporeret og Guards bånd - en hyldest til mindet om den militære herlighed af indbyggerne i byen og af de store slag i den Store Fædrelandskrig.

heraldik Kommissionen

I 1994 har området blevet skabt - en af de første i landet - en særlig offentlig kommission på heraldisk bestemmelse. Den omfattede de mest berømte historikere, historikere og kunstnere i regionen. Målet med hendes arbejde var genskabelsen af våbenskjolde og flag af regioner, byer og byer, udvikling af lokale tildeling mærker, elementer af uniformer og andre symboler.

Det første mål for kommissionens arbejde var en genoplivning af den regionale regering og oprettelsen af deres karakterer til de kvarterer og byer i regionen, hvor de ikke eksisterede før. Kraft specielt skabt kreative gruppe bud var forberedt, som omfattede pels og flag Belgorod-regionen, der blev sendt til den statseksamen heraldiske Herald.

Gennemgang af de vigtigste russiske Heraldik

I oktober 1995, konkluderede, underskrevet af formanden for Heraldik Råd under præsidenten for Den Russiske Føderation Georgy Vadimovich Vilinbakhov. Det noterer det høje niveau af det materiale, som den våbenskjold i Belgorod-regionen, en anstændig kvalitet af beskrivelser og billeder af de vigtigste tegn i Belgorod. Det er blevet godkendt og indsendt til armene på Belgorod-regionen, samt mange byer og landsbyer i Belgorod-regionen. I februar 1996 blev arealet af våbenskjold er godkendt af den regionale Duma. den bringes under nummer 100 i RF Heraldisk register.

Den moderne våbenskjold Belgorod-regionen - dens beskrivelse og grafisk udformning - overholder alle regler for heraldisk videnskab. Dyr afbildet på det uden streng overholdelse af naturvidenskab, mere ornamentale og dekorative, samtidig opretholde præcise henvisning til de historiske oprindelse af våben. I beskrivelsen farve fremhævet traditionelle betydning af symboler:

  • Azure felt på skjoldet - farven på himlen, et symbol på storhed, ærlighed, skønhed.
  • Grønne jord - en overflod af blomster, håb, glæde.
  • Sort ørn - et symbol på magt, forsigtighed, visdom.
  • Golden Lion farve - tro, retfærdighed og barmhjertighed.
  • Rød (Scarlet) farve sprog - mod, mod, frygtløshed.
  • Sølv øjne, tænder og kløer - sandfærdighed, generøsitet, renlighed.

Det vigtigste regionale heraldiske symbol indgår som en del af mange våbenskjolde byer Belgorod-regionen, hvilket også svarer til de klassiske regler for heraldik.

Flaget af Belgorod

I 2000 blev det godkendt og flag Belgorod-regionen også bidraget til statens register heraldiske nummereret 621. Det er genskabt på baggrund af flag doneret af Peter I Belgorod hylde tilbage i 1712 år.

Symmetrisk blåt kryds - klassisk element i heraldik - opdeler panelet i fire felter, der er kendt i vexillologi - videnskaben om flag, bannere, Standart - Kryzhi eller kantoner. De er malet i de farver, der anvendes i den provinsielle våbenskjold - hvid, rød, grøn og sort. På toppen, nær personalet, kanton - farve frakke område. Symboler farve flag falder sammen med emblem beskrivelse i øvrigt er den sorte farve flaget føjet til den symbolske værdi af en af de store ressourcer i regionen - chernozem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.