TravelingRejsetips

Azishskaya grotte - et mirakel af Adygea

I Absheron distriktet i Krasnodar-regionen ligger en unik skabelse af naturen - Azishskaya grotte, som er ekstremt populær blandt turister.

De første opdagelsesrejsende kom til hende i 1910. Konserverede minder fra denne tur et af bandmedlemmerne Cosmas Kasyanovich Shevyreva, hvor han beskriver detaljeret ekspeditionen og den generelle struktur af hulen.

Indgang til dens hulrum - et hul, der blev dannet efter sammenbruddet af en stor del af taget over den øvre rum. Down er en metal trappe, som blev bygget langt senere fremkomsten af de første forskere. De gik ned på en træstamme og hjemmelavede stiger.

Azishskaya cave når en længde på 690 meter, en dybde på 37 meter og det samlede areal - 1900 kvadratmeter. Den indeholder flere gode store værelser, og floden flyder gennem bunden af den nederste etage. Desværre, i løbet af det sidste århundrede i let tilgængelige dele af hulen de blev skudt ned næsten alle stalaktitter, kun efterlader de store aflejringer. Det blev anset, at det kun i galleriet ved indgangen er blevet ødelagt mere end fire tusinde af disse formationer.

På trods af alt, Azishskaya grotte i dag er påfaldende smukke. Nu er der ture i de rummelige værelser, som er dekoreret med massive sintrer. Ved slutningen af den øverste etage er et lille rum, som var en pioner ved navn "Altar". Bag ham er en afsats, der fører til den kæmpe hal. Fra det kan du i forskellige retninger for at gå ned til den underjordiske flod. Men denne del af hulen stadig dårligt udstyret til masse-udflugter. Yderligere langs floden vil du blokere vejen for et stort skridt i de seks meter høje, hvorfra vandet falder med et brag. De fleste Azishskaya hulen er en af de fem smukkeste huler i Europa.

Ifølge forskerne, alt dette underjordiske pragt optrådte under indflydelse af vand, der er millioner af år eroderet klippen. Med andre ord, hulen har Azishskaya Karst oprindelse. I Adygea sige, at det skete i de dage, når jorden er dækket med hav, som i vor tid kaldes "Tethys". Eksperter mener, at en alder af hulen mere end to millioner år.

Siden 1987 Azishskaya Cave (foto) blev et nationalt natur-monument, som årligt tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden.

Dens vigtigste farver - hvid og brun. På væggene i den storslåede sale stenvandfald streaming. Fra bunden opad stalagmitter haste, "voksende at mødes." Ganske ofte de er smeltet med stalaktitter og danner en kraftfuld stensøjler fantastiske, ekstraordinære former - stalagnates. En af dem kaldes "Tree of Happiness". Denne formation er placeret på den seneste hjemmeside tur rute i bryllupssalen. Sådan siger "træ af lykke" for nylig vendte tre hundrede og halvtreds tusinde år. Mange turister kommer her kun for at røre ved sin kuffert og sige et ønske. Hall kaldet "bryllup", fordi alle Adygei nygifte kommer her for at hviske deres ønske.

"Tree of Happiness" er placeret i midten af en magtfuld kraft flow. Hvis du omfavne sin kuffert og stod der i omkring ti minutter, kan du føler, at en masse, når noget forstyrrer problemer i livet var dybt, dybt under jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.