TravelingRetninger

Alushta, den private sektor. Hvil i Alushta - anmeldelser, priser

Hvis du ønsker at tilbringe din ferie godt, ikke bare lægge ned på den varme sandstrand og nipper limonade hele dagen, men stadig ønsker at lære noget nyt, for at se det sted med en rig historie, gamle bygninger og kulturelle rester af forfædre og deres måde at leve på, så Alushta, Krim - hvad du har brug for.

Folk, der har været her før, opmærksom på, at der er en masse store kulisser, interessante udflugter til steder af tidligere storhed, museer, udstillinger og mange andre nyttige underholdning, som vil være af interesse ikke kun voksne, men også børn.

Selvfølgelig, nu populære rejse ferie i udlandet: Tyrkiet, Italien og andre lande, men det kræver ekstra indsats og omkostninger fra passet til flyvningen, hvilket ikke altid er sikker. Hertil kommer, mangel på kendskab til det lokale sprog - en masse stress, og vil ikke fuldt ud hvile.

Derfor er turister sikker på, at byen Alushta - en stor mulighed for dem, der ønsker at udforske SNG-landene, lyt tæt høre det og slappe af uden den konstante spænding. Efter alt, hvorfor gå eller flyve væk, når så meget af det ukendte og smukke er ikke langt fra hjemmet? Alushta, den private sektor og antallet af VIP-klasse, altid til din rådighed.

Alushta i historien

Alushta - Ukrainsk by fuld af deres bemærkelsesværdige steder og erindringsmønter begivenheder. Dets historie begyndte med kejser Justinian, der byggede en styrkelse titlen Aluston, hvad ligner tre græske tårn, bevaret til i dag, på trods af ødelæggelse og den ubønhørlige tidens gang: Alushta har været igennem flere krige, den osmanniske erobring og besættelse af tyskerne.

Af den måde, var der skydning den gode gamle film om eventyr af Shurik med Natalia Varley, maleriet "Tre plus to" og mange andre film. Og det Alushta tjente som en muse for forfatteren Ivan Shmelev, hvilket afspejles i den episke roman "The Sun of the Dead".

industri Alushta

På trods af, at klimaet i Alushta noget mere alvorlig end i andre feriebyer er Alushta vin med rette anerkendt som en af de bedste udviklede på grund af vinmarker i det 19. århundrede og et rigt afgrøde. Mere end 20 populære mærker af vine fremstillet i den lokale vin fabrik, som er en del af en større gruppe.

Hovedsagelig beskæftiger i Alushta relateret til omfanget af tjenester og basale indkomst beboere og kom til arbejde er at tjene de turister, der foretrækker at bo i Alushta: leje lejligheder, private hjem, hotelværelser. Altid afholdt i høj agtelse guider, rejseledere og medarbejdere og resorts.

klima Alushta

Summer Alushta - subtroperne stede ved ca. 25 grader Celsius. Vinteren er mild og temperaturen sjældent falder til under nul. Udfældning er ikke meget fugtighed ca. 70%. Den badesæsonen i Alushta er ganske lang: fra maj til midten af oktober (dog børn gøre det bedre at svømme fra midten af juni til slutningen af august). Vandtemperaturen er et gennemsnit på mindst + 20C. Derfor hvile i Alushta vil give dig en masse behagelige øjeblikke.

Attraktioner Alushta: anmeldelser

For at komme til at kende historien om Alushta, vacationers anbefale at besøge Literature Museum Ivana Shmelova, lokalhistorie, hukommelse museum Sergejev-forfatter og Tsensky House Museum Beketov. De siger, de vil ikke efterlade nogen ligegyldig byzantinske fæstning, der giver generel Golubev, smukke type urbane dæmning og andre mindeværdige steder.

I Alushta er der mange templer og kirker foretaget i den klassiske byzantinske stil, og i de østlige traditioner, der længe har problemfrit passer ind i europæisk kultur.

Underholdning i Alushta: anmeldelser

Folk, der har besøgt her, siger, at der ud over de steder, der er forbundet med den historie, ophold i Alushta vil gøre det muligt at besøge en masse interessante musikfestivaler, udstillinger, koncerter. Du vil aldrig kede på diskoteket ved havet, og du kan gå i biografen eller besøge de lokale attraktioner, sammen med børnene. Du kan også spise i restauranten, smage lokale gourmetkøkken, som er berømt for Alushta. Den private sektor har en udviklet infrastruktur, så du vil ikke være afskåret fra civilisationen.

Turister sige, at for spænding asylansøgere giver underholdning mere ekstrem, men samtidig helt sikker, for eksempel, er udviklet rytterstatue turisme, hvor alle kan ride en hest til en rimelig pris. Siden Alushta - Krim, der er så mange forskellige bjerge, der tillader bjergturisme som en ekstra form for rekreation. Considered ruter gør det muligt at nå alle skønheden i Krim bjergene for flere vandreture under opsyn af professionelle guider.

For de mest "desperate" rejsende er der en mulighed for at se på Alushta fugleperspektiv: luft-ture er også meget populær og er i stor efterspørgsel. Under vejledning af piloter, mestre i deres håndværk, kan du få en uforglemmelig oplevelse, forbedre virkningen af frisk luft og gunstig atmosfære i denne smukke by.

Overnatning i Alushta: anmeldelser

Vacationers siger, at stort set alle tilgængelige Alushta, den private sektor. Priserne afhænger af mange faktorer. Du kan leje en hvilken som helst type bolig: et hotelværelse, en lejlighed, privat hus eller et sted i et herberg. En masse af ejere tilbyder deres tjenester til turister, som tager Alushta. Den private sektor er meget populære. Priserne spænder fra 500 rubler om dagen til flere tusinde, afhængigt af de funktioner, du ønsker at besidde.

Mange turister finde hvile i Alushta mindeværdig og ønsker at vende tilbage igen og igen, men tager med ham hele hans familie og venner, fordi det er umuligt for et par dages hvile her, "smag" alle de lækkerier, der vrimler i Alushta. Den private sektor kan tilbyde sine gæster masser af underholdning.

De vigtigste ting - retten til at planlægge deres ferie, udgifter til underholdning, og du vil ikke være kede eller føle ulejligheden. Børn vil også finde noget at gøre i Alushta. Og i dyre hoteller, og huser en legeplads, attraktioner i den private sektor. Derfor vil både voksne og børn have en pause fra de daglige liv, ansvar og besvær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.