TravelingRetninger

Base "Guldkysten", Berdyansk: fotos og anmeldelser

Azovske Hav - den lavvandede hav af planeten Jorden. Brede sandstrande, let skrånende strand, meget varmt vand om sommeren - de vigtigste attraktioner i Azov. Mange familier med små børn foretrækker at hvile på Azovske kysten.

Berdyansk spytte

Berdyansk byen betragtes hovedstad Azovske resorts i Ukraine. Infrastrukturen i byen er meget veludviklet, og i sommeren udvej er overfyldt af besøgende.

Pride Berdyansk - forlader dybt i havet Spit, som er en af de største i Det Azovske Hav. Dens længde - cirka fem og tyve km.

I denne unikke hjørne af arten af de mange resorts bygget, fritidshjem, hoteller, feriecentre og børns lejre, som er placeret direkte ved havet på hele området i spyt. Det har alt for en god nattesøvn: markeder, butikker, caféer og restauranter, natklubber, vandland, forlystelsesparker og vandaktiviteter.

Coast Berdyansk spytte - en lang strækning af uberørt sandstrand. Havvand er meget renere end i Berdyansk.

Byen konstant ply shuttle busser, så turister kan uden problemer i løbet af få minutter at komme til centrum af Berdyansk. Men der allerede masser af underholdning: promenaden, restauranter, zoo, de endeløse souvenirbutikker og mange andre attraktioner.

Den fritidshjem "Guldkysten" (Berdyansk)

Den fritidshjem "Guldkysten" placeret på den fjerneste del af spytte væk fra industrien, udstødningsgasser og støj i byen. Det er et hvilested kan med rette kaldes hele wellness-område. Området beskæftiger mere end seks hektar base "Guldkysten". Berdyansk - dette er et godt sted, ikke kun for fritid, men også til behandling.

Wellness Recreation Center ligger i nærheden af havet. Området hotel ligger begravet i blomster og grønne områder: stræder, blomst senge, klippe haver og finurlige lys grøn beskårne plæne - alt er meget ren, stilfuld og velplejet.

Hotel "Guldkysten" (Berdyansk) er et kompleks af flere bygninger. Hovedbygningen - en fem-etagers og tre-etagers komfortabel bygning - beliggende omkring tyve meter fra kysten. De fokuserede den vigtigste antal værelser og et medicinsk center. Sag nummer 3 - fire-etagers bygning, hvor værelserne er placeret. På det område af komplekset i tillæg til etagebyggeri bygget mange træ to-etagers huse, en-etagers pavillon og luksus bungalows.

indkvartering af turister

Samtidig omkring fem hundrede mennesker kan rummes i fritidsklubben "Guldkysten". Berdyansk give en vidunderlig ferie for de unge, for børnene, deres forældre og den ældre generation.

Wellness-centret tilbyder turister økonomi klasse værelser, standard, VIP studier, suiter, bungalows og seks-sæders særdeles eksklusiv præsidentvalg suite.

Økonomi værelser er beliggende i træhytter. Faciliteter af disse værelser ligger i det område, værelserne er små, dobbelt eller firdobbelt, meget hyggeligt. Udstyret med sådanne faciliteter tv, mini-køleskab og aircondition, ordentlige møbler i værelser, nye møbler.

dobbeltværelser i standard klasse, som er udstyret med alle nødvendige faciliteter og er i rummet er den mest almindelige.

De smarte værelser og VIP Studio Suite: design reparation, jacuzzi, komfortabel dyre møbler og alle - på højeste niveau.

Bungalow - seks-etagers huse af familietype med eget køkken. De har deres egen swimmingpool, et separat område og individuel adgang til stranden.

Presidential Suite - dyre møbler, stilfuld renovering i klassisk stil.

Infrastrukturen i hotellet "Guldkysten"

Berdyansk - er en udvej med udviklet infrastruktur, men hvis du beslutter at tilbringe din ferie på fritidsklubben "Guldkysten", byens underholdning vil du ikke være nødvendig, som det område af komplekset ikke anses for sjov.

Hotellet har en masse interessante steder til fritidsaktiviteter. For børnene er der en stor legeplads, flere legepladser, elbiler og en spillehal.

Til aktiv tidsfordriv har fodbold og basketball domstole, et billardrum, tennisbane, bordtennis, fitness-center. På stranden er der et veludstyret legeplads for en omgang beachvolley.

Elskere af stille afslapning, er hotellet "Guldkysten" (Berdyansk) ikke efterlades uden opsyn. Komplekset har et bibliotek, en biograf, et computerrum, en sauna med en swimmingpool.

Catering turister udført i den rummelige spisestue bygning, foruden en poolside café og bar. For dem, der kom til hotellet for at arbejde, er der en udstyret konferencelokale til tre hundrede mennesker.

I hele området - et stort antal pavilloner og butikker, der er steder for grill.

I løbet af sæsonen har hotellet en børns og voksne animation, organiserede helligdage, temafester og diskoteker.

Behandling i wellness-centret

Azovske Hav er perfekt sundhedskvalitet klima påvirker åndedrætssystemet, normaliserer stofskiftet, forbedrer immunforsvaret. Unikke snavs Berdyansk behandle sygdomme i bevægeapparatet, nervøs og det kardiovaskulære system, gynækologiske og urologiske sygdomme og hudsygdomme.

Hotellets wellness-center tilbyder følgende ydelser:

  • mudder helbredende mudder Berdyansk;
  • elektroterapi;
  • Inhalerede behandlinger;
  • vandbehandling - fitovanny, power shower osv;.
  • massage;
  • oxygenbehandling og andre tjenester.

Anmeldelser af turister

Hotel "Guldkysten" (Berdyansk) - ganske populært feriemål. Kommentarer om det findes i overflod, men baseret på vurderinger af turister, kan det konkluderes, om fordele og ulemper ved hotellet.

Om storslåede anlagte hjemmeside siger stort set alle husker. Værelserne, som turister har rapporteret alle værdig, med en frisk renoveret, rene og meget komfortabel. Infrastrukturen i hotellet er også rost, behøvede ikke at gå glip af nogen.

Power, samt alt andet, er ikke tilfredsstillende. Ferierende taler om mangfoldigheden af mad, store portioner og velsmagende mad.

Det eneste, der blev kritiseret af mange turister - det er prisen for at bo på hotellet. De er, i udtalelsen fra feriegæster, oppustede, fordi ferie i Tyrkiet eller Egypten i et fem-stjernet hotel billigere.

På baggrund af ovenstående, er det muligt at lave en entydig konklusion om fritidsklubben "Guldkysten" (Berdyansk). Anmeldelser næsten alle positive, så det er hvilested betragtes som en af de bedste på Berdyansk spytte. Men for at effektivt og have en pause, er nødt til at punge ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.