HobbyHåndarbejde

Hack bjørn fra kegler: Master Class

Kreative aktiviteter med et barn er altid interessant og spændende. Hvis du kan lide at gøre sammen kunsthåndværk fra naturlige materialer og er på udkig efter nye ideer, vil en bjørn af kegler være for dig en glimrende mulighed. Disse gaver kan gøres så usædvanligt og originale, at de vil være en stor gave til bedsteforældre, samt være i stand til at dekorere ethvert interiør.

Artikler lavet af naturlige materialer: brugen af en sådan kreativitet

For at deltage i nogen form for kunstnerisk dygtighed et barn er meget nyttig. Det udvikler finmotorik, fantasi, fantasi og evne til at følge voksne instruktioner. Arbejde med naturmaterialer har flere fordele:

 • som alle gør håndværk barn er en naturlig og derfor uden risiko for sundheden;
 • indsamle og producere kogler, agern, blade, blomster kan blive forvandlet til en sjov læreproces;
 • Disse materialer giver rig mulighed for kreativitet.

Child passer til ethvert hack af kegler: bjørn, pindsvin, ræv, mus. Børn elsker dyr gør. Derudover dyr er heltene i eventyrene. Af disse helte der gjorde knægten med sine egne hænder, er det muligt at arrangere et teater.

fremstilling af materialer

Alle elementer af naturlig oprindelse bør indsamles i tørt vejr. Det er tilrådeligt at give dem lidt plads til at ligge ned indtil den er helt tør. Våd frisk gran-kegle efter et stykke tid fra den lille tur i den store afsløre. Dette bør tages i betragtning. Hvis du ønsker at gemme formularen, brug er dækket med en vandig opløsning af trælim. Efter et par dage vil det være muligt at starte modellering. Alt, du finder i naturen, må ikke have synlige skader: huller, buler, skimmel, råd. Materialer af høj kvalitet gør det muligt håndlavede artikel for lang tid til at holde et attraktivt udseende.

Kegler, agern, og alt andet er bedre at gå igennem og sortere. Glat, præcis skal bruges helt, og dem, der ikke har nok flager, hatte, kan tages fra hinanden og bruges separat. Hvis du har brug for en bjørn fra kogler, hatte fra agern eller fyr flager egnede som ører.

Kombinationen af materialer

Under alle kunstværker ser imponerende kontrast teknik: farve, konsistens, form, størrelse. Denne ene formuleringsteknikker, hvorved harmoni opnås. Det vil være godt kig på bjørnen kegler og ler, tråd, kugler, kerner, nødder. Du kan bruge kastanjer, agern, pinde, matcher som yderligere elementer. Dejlig konsistens kombinerer naturlige og kunstige. For eksempel, øjne eller næse købe i butikken for håndarbejde færdige plast, der er designet til bløde legetøj. De vil give dit lille dyr en bestemt ansigtsudtryk og ansigtsudtryk. Selv om de kan være fremstillet af ler, peberkorn, småsten. Kort sagt, du har brug for at vise fantasi, og så vil din bjørn af kegler havde en fremragende.

fir-kegle

Fælles for alle de samarbejdsudvalg har fået at vide ovenstående, vil nu blive betragtet de specifikke udformninger og metoder til fremstilling deraf: hvordan man laver en bjørn fra keglerne af gran, fyr, og deres kombinationer. Du kan udføre en stor bæst eller en lille desktop souvenir. Vil blive tilbudt en meget enkle mønstre, som kan håndtere selv et lille barn på egen hånd, andre vil kræve en fælles indsats med den voksne.

Alt arbejde begynder med udarbejdelse af alle nødvendige. I illustrationen, der viser artefakt fra kegler bære gøres tilstrækkeligt forenklet. Den er lavet ved hjælp af indsamlet fra træet materiale.

For at klare denne form for arbejde, skal du udføre følgende trin:

 1. Fundet i skoven eller i parken bump (et stort for kroppen, den anden - for mindre hoveder, fire mellemstore til benene og to identiske øre).
 2. Indsamle alle de elementer som vist på billedet. De kan sikres ved anvendelse af lim, tråd eller stifter, mod hvilken hovedet igen limet alle dele.
 3. Udsmykning bånd produkt.

hack №2

Og hvis du fikse op en lang køretur? Sådan laver du en bjørn ud af kegler? Fyrretræer er ofte plantet direkte i parken og lokalområdet. Udnyt dette materiale. Fra det også gøre store souvenirs.

Ligesom en bjørn kan opnås på flere måder. Mulighed 1 involverer følgende trin:

 1. Du indsamler kroppen af flere store emner.
 2. Fastgør det til lederen af en af de bump.
 3. Ører er lavet af præ-separeret skalaer.
 4. For ben og tage to elementer.
 5. Af hvid tråd gør pomponer: runde ansigter og trimmet til formen af fødderne og ører. De er fremstillet ved vikling af garn på et kartonemne i form af en ring, efterfølgende skæring langs omkredsen og sammentrækning i skålen. Denne metode kan få hvilken som helst form.
 6. Pomponer vedhæfte med lim eller wire i de rigtige steder.
 7. Installer øjne, næse. Indret tørklæde.

Mulighed 2 er lavet til en anden teknologi. Denne bjørn fra kegler med deres hænder er meget enkel. Tag gamle tøjdyr og indsæt den fyr skalaer, efterlader fluffy ben, de indre dele af ørerne og næseparti.

Så præsenterede den nemmeste af bjørn kegler. Dette foto viser. Sådanne håndværk kan bygge selv et lille barn. Pap form kan skæres som en enhed eller på separate elementer. I det første tilfælde kroppen bruger to kegler på begge sider af arbejdsstykket. I en anden udførelsesform er ben og hoved indføres mellem skalaerne og er bundet.

smuk kombination

Hvis manglen på materialer, du ikke føler, du velkommen til at kombinere dem. Du får den samme munter bjørn af kegler, sød par eller en hel familie. Så skal du gøre følgende:

 1. Tag en dejlig stor gran kegle til kroppen.
 2. Tiltræder afsløre en fladtrykt form som fyrretræ hoved.
 3. Næseparti og ører får hatte fra agern.
 4. De øjne og næse er lavet af peberkorn.
 5. Fire små kogler vedrørende brugen poter. Prøv at styrke dem, så hack var stabil.

Bjørn mod stød og modellervoks

I de foregående eksempler elementerne forbundet ved klæbemiddel eller wire. Det samme kan gøres med modellervoks. Det vigtigste - at bruge den rigtige farve, så det var den mest bemærkelsesværdige blandt de brune skæl. Prøv at trykke elementerne fast til hinanden og til at tage en tilstrækkelig mængde af ler.

Af den måde, kan den bruges som dekoration. Så vælge enhver farve. Fordi det gør lille ansigt, øjne, ører, smykker.

Stor bjørn af kegler

Hvis du har brug for en monumental boligindretning brug bør følgende prøve. Dette tal er sammensat af et stort antal elementer. Den granskov du nødt til at bruge en masse tid. En sådan udførelsesform er egnet som et arbejde kollektivt arbejde. At bygge en skulptur kræver følgende trin:

 1. Fremstillet ramme. Hvis du gør det ved fremgangsmåden i papmache, er det muligt at bruge en fast form for skulptur. Så vil han hule. Inde udstoppet avis, papir. Den nederste ben skal sætte noget tungere, såsom barer for stabiliteten af konstruktionen. Hvis ikke færdig træ bjørn, giver det mening at skabe deres egen form for papir vægt, blandet med gips, stivelse eller lim. Større former af produkter som skum.
 2. Den anden fase er det ydre lag af kegler. Selvfølgelig kan du helt bygge en skulptur ud af dem, men i dette tilfælde de har brug for meget mere. Tag din pick. Under alle omstændigheder alle elementer er forbundet med et klæbemiddel. Varm luft kan anvendes. Det udsættes for temperaturer særlige limstifter smeltes og præparatet kommer ind i dysen, hvorfra ekstruderes til krydset. Arbejde med dette værktøj må nødvendigvis udføres under opsyn af en voksen.
 3. Når den grundlæggende form er foretaget, udføres dekorative elementer: næseparti, indre dele ørerne i form af tråd pomponer og lyddæmperen af ethvert materiale, naturligt eller kunstigt.

Nu får du den samme smukke bjørn fra keglerne. Master klasse vil helt sikkert hjælpe med at skabe et skulpturelt mesterværk.

mode bjørn

Hvis du har besluttet at være kreativ og vil gøre for sjov souvenirs eller som gaver til familie og venner, så prøv at pynte din helt i lyse ting. Objekter af hans garderobe, kan du hækle eller strikkepinde, sy eller endda drage fordel af tøj til dukkerne.

udsmykning ideer er meget forskellige. Lad det være en bjørn af kegler, i en dragt af Santa Claus eller Snow Maiden. Stor gave til nytår. Det er ikke nødvendigt at pynte en souvenir fra top til tå. Det er vigtigt ikke at overdrive det og bevare skønheden i det naturlige materiale. Er det tilstrækkeligt at hætten af julemanden eller Snow Maiden krone.

Hvis du ønsker at lave en gave til en person fra venner eller familie, dekorere bjørn sådan en beklædningsgenstand element, der er mest karakteristisk for manden. Originale hatte, vil tørklæde eller sløjfe være helt nok.

hvid bjørn

Udover at dekorere de ekstra ting du skal bruge farve magi. Tag modellervoks lyse farver eller endda farver, for at skabe et bestemt image af din helt. Hvis du maler en klump i hvid farve i håndværk præsenteret på billedet, får du en isbjørn.

Du kan også lave en panda-bjørn, klovn, artist. Det hele afhænger af din fantasi.

Emne sammensætning

Bjørn - en hyppig helt af eventyr. Barnet vil være interessant at spille de teatralske scener med hjælp fra sit håndværk. Dette vil kræve at opbygge og andre dyr. Desuden vil det være interessant at præsentere eventyret "De Tre Bjørne". Du kan tænke på en souvenir, der består af flere objekter, forenet af et fælles tema:

 • Jul med gran træ, legetøj og gaver;
 • kok - som en souvenir til køkkenet;
 • Bær over med en buket blomster, en tønde honning, bier og sommerfugle;
 • med en mappe og en primer den 1. september;
 • iført briller med bøger, kloden, eller andre attributter for en skolelærer;
 • figur kan suppleres med typiske genstande af nogen profession.

Så du havde en detaljeret hands-on materiale, såsom kan foretages fra en bjørn kegler. Lave smukke og originale håndværk kan både voksen og barn. Det bedste - en fælles skabelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.