HobbyHåndarbejde

Strikket sweater: En simpel model til et barn

Trøjer, strikkede med nåle, overrasker mange mennesker med deres skønhed og rigdom! Kun nu nybegyndere er bange for at tage op på vanskelige ting og hente deres færdigheder på tørklæder og sokker. Men hvis du overholder en række regler, så kan du knytte en trøje til dig selv eller et barn om et par aftener.

Grundlæggende regler for strikning

 1. Vælg en sweater model til din størrelse.
 2. Læs vejledningen til dens fremstilling.
 3. Køb materialet som beskrevet. Hvis du tager et andet garn eller strik, kan udseendet ændre sig.
 4. Sammenlign den angivne tæthed af parring med sin egen.
 5. Kontroller kvaliteten af garnet ved at strække og stryge det. Sammenlign målene igen.
 6. Følg vejledningen.
 7. Tag ikke lange pauser i strikningsprocessen i en enkelt dag. Det er bedre at binde serien dagligt end at forlade den ufærdige ting i uger.

En anden måde at forbinde en simpel trøje med strikkepinde på er at tage din yndlingsmodel, som vil være i stedet for et mønster. Med denne ting i butikken skal du konsultere en konsulent for at finde garnet. Find derefter et lignende mønster i magasinerne. For eksempel har du en sweater med fletninger, så vælg flere mønstre af små, mellemstore og store bundt. Link prøverne og vælg den tegning, du kan lide. Anvend derefter arbejdet på tingmønsteret. Hvis du bare lærer at arbejde, så arbejde med de færdige ordninger.

Sådan binder du en sweater til et barn med strikkepinde, hvis der ikke er nogen færdiglavet ordning

Ofte kan du finde færdige modeller uden beskrivelser og instruktioner. I dette tilfælde skal du gøre følgende:

 1. Se efter lignende mønstre.
 2. Vælg garn og striknåle. Faktum er, at forkert matchede strikkepinde og garn kan føre til løs strikking eller en tung vævning.
 3. Lav skitser i deres størrelse: længden af produktet, arme, skuldre, hoftehoved, bryst, nakke. Eller den gamle ting er revet i detaljer, der vil erstatte mønstrene.
 4. Strikning begynder med en ryg nedenfra - med elastik. Ligeledes strikker før. Derefter strikkes ærmerne. Kombiner detaljerne, og i sidste omgang løsner kraven.

Trøjer, strikket af nålene, ser nogle gange ud på en overdreven måde, men på figuren tager de form. Dette kan skyldes ukorrekt udvælgelse af garn, billigt materiale eller ignorering af forberedelsesfasen til bestemmelse af trådens kvalitet og tætheden af strikning. Derfor skal du omhyggeligt vælge garnet, bede om hjælp fra en butikskonsulent og ikke forsøge at spare på mængden af materiale.

Eksempel på et barns trøje

Strikket af nåle, selv den mest enkle Produkterne er varmere og smukkere end fabrikkens halvdyr. For en trøje til et barn på 10 år vil der være brug for 500 g merino garn (50 g / 102 m) og strik nr. 5 og 6. Trækket strikkes med to simple mønstre: 1) et elastikbånd 2x2; 2) overfladen af overfladen. For at gøre produktet originalt kan du strikke med strimler af garn af forskellige farver eller brodere et jacquardmønster.

Først strikkes ryggen af tyggegummi og skriver på egerne nummer 6 96 sløjfer. Efter 2 centimeter, gå til hoved ansigtsmønsteret. I en højde på 34 cm begynder du at lukke hængslerne til ærmegab på begge sider - første fire, derefter to (2 gange) og en sløjfe (3 gange). Dernæst fortsættes der fire rækker, og derefter lukkes løkken for at få 72 n.

I en højde på 51,5 cm på begge sider lukkes der igen 7, så 8 sløjfer. På samme tid tæller du de centrale sløjfer og lukker dem. Skulder er bundet endnu i en højde på 1,5 centimeter. Før halsen på de 26 løkker lukkes 48 cm i højden. Skulderne strikkes separat og lukker løkkerne fra siden af udskæringen i hver lige række - første tre, så to og tre gange en sløjfe. I en højde på 51,5 cm lukkes skuldrene langs ydersiden: første 7 og derefter 8 løkker. Og i den samlede højde af produktet (53 cm) afslutter du strikning.

Til ærmer, skriv 46 løkker og strik 2 cm med elastik og derefter 34 cm med forreste overflade og tilføj sløjfer på begge sider i hver 6. række 1 sløjfe hver 13 gange for at have 72 stift på nålen. Start derefter med hver side tæt på hver række først 4, derefter 2 (to gange), 1 (ti gange), 2 (tre gange) og 3 sløjfer. På højden af 48 cm strikker ender. Saml alle detaljer. Skriv på egerne nummer 5 hængsel hals og binde en 2 cm elastikbånd.

Som du kan se, kan strikkede trøjer ikke være komplicerede, men komfortable og smukke. Prøv at forbinde en sådan ting, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt en "nice pullover" eller "cardigan" er født af almindelige trådtråd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.