HobbyHåndarbejde

Frosty mønster på vinduet med sine hænder

Det er svært at finde nogen, der ville engang ikke beundret i vinteren visningen af frossen fugt på glasset. Forbløffende smukke kølig mønster på vinduet vises, kan du oprette dine egne hænder. Og det er ikke så svært.

Alle kan prøve at lave en simpel eller mere indviklet vinter sporet selv inde i hjemmet: på glasset indvendig dør, klap eller skab spejl. Og det behøver ikke frost og fugt.

Der er flere måder at oprette en vinter stemning i hans hus. Prøv at forstå, hvad du skal gøre, og hvilke færdigheder vil blive krævet fra entreprenøren.

Naturlig kølig mønster på vinduet

Vinter mønstre på glas - dette i realiteten frost, der dannes under visse betingelser i de grene af træer, ledninger og enhver anden overflade. Dette sker, når der er et fald i temperatur under nul grader. Fugt i den omgivende luft er frosset, overføres til en fast tilstand i form af iskrystaller aflejres på overfladen gemt.

Det samme sker med vinduerne. Tilsyneladende selv glas faktisk har mindre ridser og revner. De ophobes støvpartikler. Iskrystaller ind denne ulige og uensartet overflade, især når de udsættes for vindstød, danner et unikt mønster kølig.

Desværre, med fremkomsten af solen eller varme denne skønhed forsvinder. Moderne plastvinduer udelukke muligheden for frost skilsmisse. Deres vinduer er ordentligt isolerede, de er lidt tåge på indersiden og tillader ikke frysning af det indvendige rum.

Men er det muligt at stoppe en person med kunstneriske tilbøjeligheder, ønskede at skabe en kølig mønster på din vindue rude i sommeren? Selvfølgelig ikke!

Kølig mønster: efterligning

Hvis der ikke to hovedfaktorer - vandglas og afkøles til under frysepunktet temperatur, - forekomsten af naturlige frost på vinduet umuligt. At lære af årsagerne til at danne mønstre af frost, kan du prøve at oprette dem i løbet af sommeren.

Ved hjælp af visse kemiske reaktioner krystallisationstrin løsninger. Kendte fremgangsmåder til dannelse af frost simulation mønstre med magnesiumsulfat (andre navne: magnesia, bitter eller Epsom salt). Den kan anvendes til dette formål med natriumthiosulfat (også kendt som antichlor, hyposulfite, fotografisk fixer).

Disse kemiske forbindelser ikke farlige materialer, de kan købes på apoteket eller i butikkerne af kemiske reagenser og anvendes til dekorative formål, for at simulere en kølig mønster med minimumskravene sikkerhed.

Stadig brug for en børste til påføring af et mønster, kan du bruge vatrondeller, svamp eller andet egnet genstand. For at fremskynde fordampningen af fugt er bekvemt at anvende en hårtørrer.

Kemisk frost

At skabe kølig mønster under anvendelse af magnesiumsulfat, behov 50 mg af stof til at opløses i 100 g øl og denne opløsning til at rense vasket og tørret pensel boksen skilsmisse. Efter tørring (proces kan accelerere hårtørrer) magnesia krystaller åbenbart på overfladen.

En anden udførelsesform for arbejdsopløsningen: samme magnesiumsulfat, men anvendes i stedet for øl og kogt vand tilsættes spiseskefuld fortyndet gelatine. Brug en børste, en svamp eller en klud vatpind. Opløsningen blev påført kaotiske og tilfældige bevægelser af skummet glas.

Frost på glas med natriumthiosulfat dannet efter fordampning af en arbejdsopløsning, fremstillet ud fra 40 g af dette stof opløses i et vandglas. Kemisk mønster i dette tilfælde er hvid, mere tæt, uigennemsigtig, der ligner sne.

Teknikken med at gøre figuren justeres individuelt. Efter flere prøver kan udvikle visse færdigheder. Vi er nødt til at forsøge at skildre den frostklare skilsmisse, "fjer", krøller, improviserede snefnug. Løsningen efter de mislykkede forsøg kan let fjernes med en fugtig klud og den kreative proces til at gentage igen.

snedker lim

Tidligere i sovjettiden frost på glasset blev opnået under anvendelse trælim. Fra overfladen glans det måtte fjernes, at behandle den for lys dis sandpapir eller sand fra slibemiddel. Den nederste linje er, at gennemblødt og kvældet i vand eller kornet snedker fliseklæber krymper under størkning, krymper og skukozhivaetsya uforudsigelig måde.

Hvis en sådan sammensætning, opvarmes til en flydende tilstand i et vandbad, at anvende et lag på 3 mm på forarbejdet glas til dis, så den næste dag vil han begynde at skrumpe. Limet til overfladen af præparatet, skukozhivayas under hærdning, vil danne et netværk af ikke-gentagne mønstre. Efter afslutning af afskallede partikler forsigtigt feje børste.

Glas til en frost bør vælges ikke fint, ellers er det simpelthen vil bøje og deformere trækkraften af træ limen tørrer. Arbejde sammensætning påføres på en flad overflade og venstre for en dag så.

Denne kølig mønster forbliver for evigt. Tør støv og vask glasset efter udsættelse trælim bør omhyggeligt - tegning skarpe kanter kan såre huden.

Maleri tandpasta

Ikke alle vil blive afgjort på de malede ruder og hævder, at den manglende kunstneriske evner eller vilje til at vaske vinduer og male. Men med hjælp af sådant materiale kan fås let vask tegninger. Frost tandpasta er sikre, denne teknologi til rådighed, selv for børn.

Glas efter mislykkede kreative processer er nemme at rengøre og glans endnu bedre efter det. Og kreativitet er muligt at begrænse kun den simple spray fortyndet tandpasta fra sprinkler.

De vigtigste ting - at beslutte, men for at forstå enkeltheden af venture, kan du prøve at male glasset med en børste (helst med stive børster) i stil med kølig rim. Vatpinde anvendte, da den vinkel og bevæger sig mod midten. For nemheds skyld kan du holde hånden et godt image af den naturlige kølig mønster eller enhver abstrakt billede.

mønster mønster Vinter

For folk, der ikke ønsker at tegne, men ønsker at dekorere deres vinduer kunstig frost, der er en enkel måde at oprette din egen hænder frost. Stencil med den færdige sammensætning vil være den bedste løsning for dem, der aldrig har hentet en pensel og maling.

Skabelon tegninger kan købes i butikken eller gøre det selv. Det vil ikke være vanskeligt, hvis ikke straks sætte et mål for at simulere realistiske vinter skilsmisse. Kan downloades fra internettet yndlingssang, men det er bedre at trække sin egen, især med barnet.

Du kan starte med en simpel snemand, enkel billede af juletræer, forskellige små dyr, udsmykkede stjerner. Efter overførsel af mønsteret til konturerne pænt afskåret tykt papir. Skabelonen påføres på glas pasta eller tape og anvendes tandpasta opløsningen blev fortyndet til en cremet tilstand.

Hvis det tilføje nogle akvarel eller gouache maling, kan du få flere muligheder for at gennemføre ideer. Ved ansøgning bruge køkken eller en svamp pensel. For at bruge som en baggrund som stencil kan ikke kun skære ark, men selve billedet, hvilket får blæk sammensætning omkring det.

Frosty mønstre for børn

Med et lille barn, der bliver brugt til alle smag, kan du lave en sjov tegning. Frost kan være meget sikker, hvis du bruger dem til at skabe flormelis.

Knyttet til steril glas det kan klæbemiddel på basis af vand fortyndet honning, saccharose, fructose sirup eller enhver velsmagende. Hvis dit barn er meget ligesom resultatet, kan det endda spise hjemmelavet frost.

Stencilen påføres en vasket glas, gips spiselig klæbemiddel og derefter en svamp eller en blød børste til pulver anvendt formalet sukker. Dette kan gøre selv et barn. Sikkerhed fascinerende proces observeret, vil børnene elsker. Og kan trygt prøve at trække smagen efter fjernelse af stencil.

kunstig sne

Der er en anden enkel måde at skabe frost på alle overflader. Frosty mønster på vinduet ved hjælp af en stencil kan hurtigt og let påføres ved hjælp af kunstig sne. Kan af denne lineup er bedre at vælge fra kategorien Neta flager.

For kunstig sne er bedre at vælge en vinter sang, der er forbundet med nytaar. Suit alle former for snefnug og eventyrlige figurer, der handler om vinteren.

Glassene vaskes og tørres for at undgå kondens eller venstre våd striber. Før du kan bruge en dåse sne rystes grundigt. Skabelon parter bør holde sig til glasset, at være i stand til at få fri af frost. Stencil bedre skru tape.

Sammensætningen sprøjtes fra en afstand på 15 til 40 cm, afhængigt af den ønskede virkning frost densitet. Efter påføring af sne dens overskud blev fjernet med en tør klud, stencil forsigtigt fjernet.

Snefnug til vinduer

Frosty mønster på glas - det er ikke nødvendigvis unikt mønster udsmykkede. For mange mennesker, en enkel snefnug på vinduet - det er et symbol på vinter og nytår.

Start skabe frost til børn kan improviserede papir mesterværker. Materialet kan være en hvilken som helst papir, men er traditionelt anvendes til dette formål vådservietter. De er allerede stablet i fire lag. Det er fortsat at gøre en anden fold diagonalt til den midterste del af det var snefnug, tage saksen og begynde at skabe.

Du kan klippe ud tegning skabeloner, eller komme med et mønster. Find ud af på forhånd, hvad der vil ske for snefnug, er det svært. Først efter fjernelse af overflødige detaljer og udfoldning et ark papir, kan man forestille sig og forstå, hvordan man får dette eller hint indviklet mønster. Snefnug kan være dekoreret med pailletter, og du kan skære dem ud af folien.

Frosty mønstre med deres hænder kan gøre alle, vigtigst af alt, der ønsker at tildele og bruge lidt tid og kræfter. Mood, indtryk og positive følelser er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.