ForretningTjenester

Social taxa i St. Petersborg. Social taxa til en overkommelig pris for de privilegerede kategorier af borgere

Desværre var der en tid, hvor socialt udsatte dele af befolkningen blev tvunget til, som de siger, "egen kraft" for at komme til sundhedscentre, togstationer, domstole og andre offentlige institutioner til at løse presserende spørgsmål. Enig, ældre og personer med handicap er svært nok at komme til busstoppestedet, og endnu mere ubehageligt at ride i den offentlige transport.

Essensen af projektet

At tjeneste "Social taxa" blev introduceret for sådanne kategorier af borgere fra myndighederne i de russiske byer. Hvad er det? Dette er et særligt program for bistand til personer, der er på bekostning af den regionale statskassen. For første gang over tjenesten dukkede op i hovedstaden i slutningen af 90'erne i sidste århundrede.

Social taxa i St. Petersborg har arbejdet siden 2006. Invalider og deltagere i den store patriotiske krig var i stand til at bevæge sig rundt i byen for et minimalt gebyr.

Billigste form for transport

Embedsmænd fra den nordlige hovedstad forudsat, at størstedelen af den vejafgift vil ske på bekostning af byens budget (90%), og mindre direkte kompensere passageren (10%). I gennemsnit 6-8 kilometer klient sti betale 200-250 rubler.

I projektet "Social taxa i St. Petersborg" taxier institutioner involveret i arsenal, der har både personbiler og specialkøretøjer. Det er defineret som en liste over objekter, som transportøren kan levere den "sociale" transport. Naturligvis disse omfatter offentlige institutioner, uddannelses- og kulturinstitutioner, jernbanestationer og bus.

På baggrund af ovenstående, glem ikke, at sociale taxa (i St. Petersborg), vil ikke bære dig til de venner at besøge.

Liste over personer, der er omfattet af tjenesten

Hvem har ret til at bruge denne form for service? Som allerede understreget, er det sårbare mennesker. Disse omfatter, især, handicappede og mennesker med handicap, der bruger opsving værktøj (kørestole, stokke, støtter, krykker). Også på det sociale taxa kan køre handicappede børn der ikke har opnået en alder af syv, mennesker med handicap er ældre end 80 år. Og, selvfølgelig, kan retten til at bruge ovennævnte køretøj være deltagere og invalide af Den Store Fædrelandskrig.

Selvfølgelig, sociale taxa i St. Petersburg - er en betydelig program til modtagerne, som giver en mulighed for lidt penge for at komme til deres bestemmelsessted.

Passagerer siger, at i de fleste tilfælde driverne vise høflighed og forståelse for kunderne.

Sådan kalder

For at bruge ovennævnte tjenester i den nordlige hovedstad, bør du bare ringe til det sociale taxa. Telefonen er let nok til at huske: 576-03-00. Lastfordeling service vil tage opkaldet. Du kan også placere en ordre online på operatørens websted.

Klienten kan bede chaufføren til social taxa ventede, til han tackler spørgsmål (forudsat at deres beslutning om at tage mere end 2 timer og i etableringen af den sociale beskyttelse - fire timer).

virkemåde

Det skal bemærkes, at Social taxa for personer med handicap, der arbejder i et bestemt mønster: hvis det er en vej mod busstationen eller medicinsk spa institution, ordren er gyldig i én måde.

Hvis kunden kan lide at besøge kulturelle og underholdningsmuligheder: teatre, cirkus, philharmonic samfund - noget at nå dem på et socialt taxa han kan ikke mere end fire gange om måneden. I dette tilfælde kan denne mulighed gavne børn med handicap i alderen 3 til 14 år, forudsat at administrationen foregår på din destination senest 16.00, og back - senest 18.00.

Social ordre en taxa for en tur til de statslige institutioner i alle grene af regeringen kan gøre ikke mere end 8 gange om dagen.

Når der laves programmer bør tage hensyn til tidsperioder: senest en dag, men ikke tidligere end fem dage før den planlagte tur. Medarbejdere i taxier i de fleste tilfælde kontrolleres retten klient og sende data om det i et særligt register.

konstruktionsfejl

Ulempen ved programmet ligger i det faktum, at den sociale taxa for handicappede kan kaldes tidligst 12 timer før turen.

I dette tilfælde skal du tænde ovennævnte tjenester kan strækkes i et par dage - det skyldes det faktum, at specialkøretøjer er simpelthen ikke nok. Enig, hvis du har brug for et sted at komme hurtigt, under sådanne omstændigheder, at effektiviteten af den sociale taxa er nul.

En anden ulempe ved ovennævnte program i St. Petersborg, er det faktum, at den sociale transport opererer i en begrænset tid tilstand. For eksempel, hvis du ønsker at gå til en koncert om aftenen, derefter benytte sig af sådanne taxaer vil ikke fungere.

Der er også en anden stort minus. Hvad? Faktum er, at i nogle tilfælde, sociale taxa for seniorer i St. Petersburg, kører udelukkende på visse ruter, uden at tage hensyn til de ønsker af kunder.

skuffende statistik

Det skal understreges, at der i øjeblikket mere end 730.000 mennesker i den nordlige hovedstad med handicap, og omkring 12.000 af dem er bundet til en kørestol. Af ovennævnte kategorier af borgere sociale taxa - det er næsten den eneste måde at komme til de rigtige institutioner.

Mennesker med handicap med behov for transport udstyret med specielle elevatorer for sæder, men 12 000 mennesker udgør kun 2 modeller af "mirakel teknologi".

Hvordan til at vurdere projektets regionale embedsmænd

Myndighederne i byen på Neva i stigende grad begyndte at erklære, at ovennævnte socialt program i sin oprindelige form bliver for belastende for den regionale statskassen. De foreslår at begrænse listen over personer, der er berettiget til at bruge tjenesten. I denne henseende lokale deputerede forberedt ændringer af den relevante juridiske rammer.

"På nuværende tidspunkt er det ikke alle potentielle kunder benytte lejligheden udleveret. Samtidig steg antallet af mennesker, der er meget ofte begyndte at forårsage sociale taxa. Det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at den ovennævnte type af transport primært er designet til dem, der af helbredsmæssige årsager ikke kan ride på busser, trolleybusser og sporvogne, der er for kørestolsbrugere og handicappede den første gruppe, "- siger eksperter.

Embedsmænd ønsker at afskaffe princippet om "egalitarisme", som lægges til grund, når det kommer til betaling af sociale taxa. Mængden af vederlag, der skal differentieres, det vil afhænge af den kategori af handicap. Hertil kommer, at mennesker med handicap, der er i stand til at bevæge sig uafhængigt, kan købe "rejse" på det sociale taxa til en reduceret pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.