ComputereSikkerhed

Sådan hacke agent

Hacking middel kan være behov for ikke blot med henblik på at sende spam og virus. Nogle gange sker dette er nødvendigt. For eksempel, hvordan at knække agenten skal kende chefen til at kontrollere deres underordnede. Nogle gange kræver forældre til at overvåge børn og ægtemænd, der har mistet tilliden til deres koner. Knæk agenten i de fleste tilfælde blot. De vigtigste ting - at kende login rettigheder. Det er allerede gør halvdelen af problemet. Folk har ikke beskytte regnskabet også. Mange brugere har ikke engang overholder grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Et password er oftest valgt kæledyrs navn, fødselsdato, navn på pigen, idol, og den slags. Men selv om kodeordet i agenten ikke kunne findes, kan du stadig komme ind i dit system. Det behøver ikke at være en hacker. Det er kendt, at hvis man har glemt adgangskoden, kan han besvare et sikkerhedsspørgsmål og indtaste. En liste af spørgsmål er begrænset, og de fleste mennesker reagerer på dem korrekt. For eksempel, at komme ind på kontoen af en fremmed, kan du tale med dem på netværket. I processen er det kun nødvendigt at afklare svaret på dit spørgsmål, og du kan komme til sagen. For at beskytte din konto, er det bedre at komme ind i området for svar på spørgsmålet er lidt mere kompliceret. Før du knække det andet middel, er det ikke nødvendigt selv at producere forhør. Typisk er sådanne oplysninger allerede kendt til angriberen.

Men nogle gange sådanne simple manipulationer kan ikke gøre. Hvis en person er en velgennemtænkt sikkerhedssystem, skal du bruge speciel software. Du er nødt til at knække programmet.

I dag kan netværket finde en masse software til at knække kodeordet. Nogle af programmok funktion ganske godt, selv på mobile enheder. Når du vælger software, er du nødt til at være forsigtig. Mange af disse programmer kan ikke verificeres ved hjælp af anti-virus, fordi systemet reagerer negativt på den inficerede vedhæftede fil, og den normale. Derfor er det bedre at lytte til bemærkningerne til det sted, som indeholder programmet. Du kan også downloade fra webressourcer, der er tillid til. Hvordan til at hacke en agent med programmet? Først programmet er installeret ligesom alle andre software. Men så er det hele afhænger af, hvilken type programmer. Nogle af dem kan ikke arbejde uden hjælp fra manden, hvis agenten er planlagt til at knække.

Det vil kræve dygtighed social engineering. Af den måde, nogle hackere har meget godt kendskab til denne færdighed. For at mestre den social engineering, ingen grund til at lære programmeringssprog. Det er nødvendigt at lære lidt anderledes - presser folk til at begå handlinger ønskes af en hacker. Før du knække agenten, skal du kommunikere med "offer" og bede hende om at hjælpe. For at gøre dette, skal den begynde på et lille program (agent) computer. Når "offer" indtaster deres brugernavn og password, kan en hacker få disse oplysninger via en særlig tjeneste. Hvordan at overtale en person til at gøre lanceringen af programmet - det er et andet spørgsmål.

Programmører kan prøve en anden strategi. Det er kendt, at agenten har en særlig service til at inddrive adgangskoder. Dette naturligvis robotten. Hvis du ved, hvordan robotten, kan det lade sig narre. Således er der en reel chance for at få adgangskoden kæreste eller veninde. Alle de ovennævnte metoder, kan du også bruge til at logge ind på din konto, hvis du har mistet dit password og e-mail er ikke tilgængelig.

Efter at have modtaget oplysninger om, hvordan at hacke agenten, skal du ikke bruge den til at skade. Før eller senere, vil enhver angriber blive fanget og forbudt fra systemet. Breaking agenter og regnskaber venner ud af nysgerrighed eller til afpresning - er foragteligt. Derfor er det nødvendigt at henvise til den ansvarligt ejerskab af denne form for teknologi. Denne viden, som kræver sine ejeren visse moralske kvaliteter. Indtast en fremmed agent - er som et brev eller læse en andens blog. ædelt mål kan dog være, at vi skal indse, at det er en krænkelse af privatlivets fred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.